Fıstıklı Baklava mı, Cevizli Baklava mı?

Baklava fıstıklı mı olmalı cevizli mi?

• fıstıklı

Oy: 84 80,8%
  • cevizli

Oy: 20 19,2%

• Kullanılan toplam oy
    104
Vay be 3-4 sene önce baklava alınabiliyormuş Demekki
1 dilim baklava 10 lira olmuş..
Geçen şov haberde izledim

Hacı Bekir Künç'ün Fıstıklısının üstüne baklava yemedim.

Antep çelebioğullarının getir götürünü yaparlar ama antep dışı illerde doğrudur hacıbekir kötünün iyisi. Bir de şayan baklava var o da çok iyidir beşiktaşta yeri

Bende en çok koçak seviyorum kişiden kişiye değişiyor demekki.

Antep çelebioğullarının getir götürünü yaparlar ama antep dışı illerde doğrudur hacıbekir kötünün iyisi. Bir de şayan baklava var o da çok iyidir beşiktaşta yeri
Elbette Antepteki gibi değil ama yıllardır kaliteyi bozmamışlar. Seç'in üstüne tanımam yazmıştım ama onlarda bozdular ya.

Geçen sene pandemi zamanında kilosu 140 lirayken ben 200 TL maliyetli baklava yapmıştım. O zaman anlamıştım neden bu kadar yüksek fiyatı olduğunun.

Çelebioğullarından baklava söyledik. Cuma günü bugün elimize ulaştı. Dostum hakikaten bir numara budur. Şöbiyet muazzammış. 2000 lira verdim ama değdi. Ben böyle baklava yemedim. Vay arkadaş ya.

Ekli dosyalar

• 20220510_104026.jpg
    20220510_104026.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 27
Çelebioğullarından baklava söyledik. Cuma günü bugün elimize ulaştı. Dostum hakikaten bir numara budur. Şöbiyet muazzammış. 2000 lira verdim ama değdi. Ben böyle baklava yemedim. Vay arkadaş ya.
afiyet olsun abim

fun-chef-animation_183364-33962.jpg

İnsana yerken zevk veren bir tat gerçekten. Biz buralarda baklava görünümlü şerbetli hamur yiyoruz işte

istanbulda oturanlar için fıstıklı baklavasını denemelerini şiddetle tavsiye ettiğim bir yer var . adı KÜNÇ.

Menüsünde Özel Kare FIstıklı diye geçer.

insanlık dışıdır.

istanbulda oturanlar için fıstıklı baklavasını denemelerini şiddetle tavsiye ettiğim bir yer var . adı KÜNÇ.

Menüsünde Özel Kare FIstıklı diye geçer.

insanlık dışıdır.
Hacı Bekir Künç İstanbul için evet ama Çelebioğullarını yedikten sonra başkasını beğenmem şahsen.

Geri
Üst Alt