Fıstıklı Baklava mı, Cevizli Baklava mı?

Baklava fıstıklı mı olmalı cevizli mi?

• fıstıklı

Oy: 84 80,8%
  • cevizli

Oy: 20 19,2%

• Kullanılan toplam oy
    104
İstanbul'da Karaköy Güllüoğlu dışında tavsiye edeceğiniz yerler var mı?

Mesela Gaziantep'te Koçak baklava, Çelebioğulları baklava (Ibrahimli şubesi), Güllüoğlu (Mahmut Güllüoğlu/Cevdet Güllüoğlu, elmacıpazarı), Gaziantep Cumba, Antepsan, Katmerci Zekeriya usta, Metanet katmer ve Zeki Inal usta gibi yerleri görmüş biri olarak soruyorum.

Bugün bayramda bari bir tatlı yiyelim, tavsiyelerinizi bekliyorum renktaşlar?

baklava sevmem tatlı olarak sempati duyduğum tek şey künefe onuda olmazsa aramam yani.

Şekerden uzak durun arkadaşar ben cok tatlı cikolata seven biriyim 3 haftadır şekerli hic bi şey yemiyorum deneyin farkı görceksiniz
Bir tık ilerisini yap keto diyete başla. 2 aydır yapıyorum bir kaç gün cheat hariç. Uzun zamandır ne ekmek yiyorum ne dondurma ne çikolata ne tatlı meyveler. Kısacası günlük karbonhidrat alımını 25 gram altında tutunca vücut güzel yağ yakıyor. 85 kilodan 77 kiloya düştüm boy 1.78

Ev yapımı fıstıklı baklava için ne tür fıstık lazım? Fıstık tozu ile olur mu?

Bir tık ilerisini yap keto diyete başla. 2 aydır yapıyorum bir kaç gün cheat hariç. Uzun zamandır ne ekmek yiyorum ne dondurma ne çikolata ne tatlı meyveler. Kısacası günlük karbonhidrat alımını 25 gram altında tutunca vücut güzel yağ yakıyor. 85 kilodan 77 kiloya düştüm boy 1.78
spor yapan mı

Ceviz komple tedavülden kaldırılmalı.

Ceviz herşeye yakışıyor, hurmasından peynirine. Cevizli kek’in yeri apayrı. Baklavamı cevizli yerim

Ceviz herşeye yakışıyor, hurmasından peynirine. Cevizli kek’in yeri apayrı. Baklavamı cevizli yerim

Çok doğru cevizdaş
Tatlıda fıstık fln olmaz burası Yemen mi
Fıstık kabuğundan extract edilmek suretiyle çerez suretiyle yenir alkol ile fln.
Tatlı ürünlerde CEWİZ kullanılması doğru olandır.

Geri
Üst Alt