fiyat artışından memnun olan insanlar

Salkım domatesin kilosu burada 5 6 lira fransada daha ucuz

Yabancı ülkelere gitmeye gerek yok. Çanakkale domatesin memleketi olarak bilinir. 3 TL den aşağı domates yiyemedik 1 yıldır.
Yine balık ... İstanbullu bizden ucuza yiyor domatesi de balığı da.

Bizde üretenden çok satan kazanır sistemi değişmediği sürece bu işler de düzelmez.

Bu kadının sözlerine girmek istemiyorum zaten. Söyliyeceğimi önceki mesajda söyledim.

Ancak bir ekleme yapmak isterim;

Ülkemizin genelinde hakim olan "KİŞİSEL MENFAAT" mantığıdır bunun özeti.

"TOPLUM MENFAATİ" mantığı ile değişmediği sürece daha çok bu tip vakalar görürüz.

Ülkemiz insanını yiyip bitiren ve bu tip vakalara da konu eden budur. Saygılar...

Artik kizmiyorum, gülüp geciyorum. Hak ediyor bu millet.

Yabancı ülkelere gitmeye gerek yok. Çanakkale domatesin memleketi olarak bilinir. 3 TL den aşağı domates yiyemedik 1 yıldır.

Bizde üretenden çok satan kazanır sistemi değişmediği sürece bu işler de düzelmez.

Bu kadının sözlerine girmek istemiyorum zaten. Söyliyeceğimi önceki mesajda söyledim.

"TOPLUM MENFAATİ" mantığı ile değişmediği sürece daha çok bu tip vakalar görürüz.

Ülkemiz insanını yiyip bitiren ve bu tip vakalara da konu eden budur. Saygılar...
Turkiyedeki bir aylık asgari ücreti ben burda bir Barcelona-Munih maçında kazanıyorum Domates 1.5 euro, muz 0.80 kuruş, palamut balık 5 euro kilo, alabalık 9-10 euro,etin kilo 7.50€, mazot 1.20€, elektronik eşya hele araba konusuna hic girmiyorum. Sonra burda yasayip Tr yi öven insanlar var yok Türkiye söyle yok böyle diyecek bişey yok yani. meyvelerin üstünde geldiği yer türkiye yazıyor rakı bile 13 euro Türk malı şaka gibi resmen. Bildiğin Türk türkü seviyor

Dolarin yukselisinden medet umanlar defalarca izleyip iyi tanisin bizim secmenin kafa yapisini.

Hep söylüyorum, Türkiye' de muhalefet sorunu yok, seçmen sorunu var!

siyasete atılmaya karar verdim , arkadaş böyle seçmen dünyada yoktur , azcık da biz yolalım..

Cok degil 300-400 sene oncesinde domatesin ne oldugu bilinmeyen bir kitada canakkale nasil domatesin memleketi oluyor?

ekonomik kriz geliyor arkadaşlar herkes önlemini alsın, aslında bir kısmı geldi ama seçim öncesi dillendirilmiyor.

siyasete atılmaya karar verdim , arkadaş böyle seçmen dünyada yoktur , azcık da biz yolalım..
Paralel dersin, Allah dersin, dış güçler bizim büyümemizi engelliyorlar dersin olur biter. Bu kadar kolay yani bu ülkede :)

Geri
Üst Alt