- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Artis mi artis ne arar.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyat kalite olarak en iyisi bence 1.29 ile 2 euro arası gidip geliyor fiyatlarÇözmekten değil de öyle olması gerekiyor gibi geldi. Salkım domates diye satılıyor diye biliyorum burada da.
Afiyet olsun o zamanFiyat kalite olarak en iyisi bence 1.29 ile 2 euro arası gidip geliyor fiyatlar
Yarma Seftalinin fiyati ne kadar Leo?Fiyat kalite olarak en iyisi bence 1.29 ile 2 euro arası gidip geliyor fiyatlar
Tüm veriyorlar sen yarıyorsun burdaYarma Seftalinin fiyati ne kadar Leo?
☆$☆
Sulu olsun gerisi farketmezTüm veriyorlar sen yarıyorsun burda
Turkiyedeki bir aylık asgari ücreti ben burda bir Barcelona-Munih maçında kazanıyorum Domates 1.5 euro, muz 0.80 kuruş, palamut balık 5 euro kilo, alabalık 9-10 euro,etin kilo 7.50€, mazot 1.20€, elektronik eşya hele araba konusuna hic girmiyorum. Sonra burda yasayip Tr yi öven insanlar var yok Türkiye söyle yok böyle diyecek bişey yok yani. meyvelerin üstünde geldiği yer türkiye yazıyor rakı bile 13 euro Türk malı şaka gibi resmen. Bildiğin Türk türkü seviyorYabancı ülkelere gitmeye gerek yok. Çanakkale domatesin memleketi olarak bilinir. 3 TL den aşağı domates yiyemedik 1 yıldır.
Yine balık ... İstanbullu bizden ucuza yiyor domatesi de balığı da.
Bizde üretenden çok satan kazanır sistemi değişmediği sürece bu işler de düzelmez.
Bu kadının sözlerine girmek istemiyorum zaten. Söyliyeceğimi önceki mesajda söyledim.
Ancak bir ekleme yapmak isterim;
Ülkemizin genelinde hakim olan "KİŞİSEL MENFAAT" mantığıdır bunun özeti.
"TOPLUM MENFAATİ" mantığı ile değişmediği sürece daha çok bu tip vakalar görürüz.
Ülkemiz insanını yiyip bitiren ve bu tip vakalara da konu eden budur. Saygılar...
Aynen öyleHep söylüyorum, Türkiye' de muhalefet sorunu yok, seçmen sorunu var!
Yabancı ülkelere gitmeye gerek yok. Çanakkale domatesin memleketi olarak bilinir. 3 TL den aşağı domates yiyemedik 1 yıldır.
Yine balık ... İstanbullu bizden ucuza yiyor domatesi de balığı da.
Bizde üretenden çok satan kazanır sistemi değişmediği sürece bu işler de düzelmez.
Bu kadının sözlerine girmek istemiyorum zaten. Söyliyeceğimi önceki mesajda söyledim.
Ancak bir ekleme yapmak isterim;
Ülkemizin genelinde hakim olan "KİŞİSEL MENFAAT" mantığıdır bunun özeti.
"TOPLUM MENFAATİ" mantığı ile değişmediği sürece daha çok bu tip vakalar görürüz.
Ülkemiz insanını yiyip bitiren ve bu tip vakalara da konu eden budur. Saygılar...
Paralel dersin, Allah dersin, dış güçler bizim büyümemizi engelliyorlar dersin olur biter. Bu kadar kolay yani bu ülkedesiyasete atılmaya karar verdim , arkadaş böyle seçmen dünyada yoktur , azcık da biz yolalım..