Flaş! Galatasara Transferde Dolu Dizgin.. LOİC REMY'den Sonra Sırada Kim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Ulan söyledikleri doğru çıkmazsa hacklerim lan sitenizi buradan söylüyorum! :D

Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Aouna Kone hizi olmasina karsin, cok guclu bir oyuncu. Baros gibi top saklama ozelligi olan bir futbolcu. Hizi ve teknigi ile kendine hayran birakacak cinsten. Bir ara yanlis hatirlamiyorsam ki yanlis hatirlamiyorum. Hiddink'li Psv'de 4-3-3 solunda oynuyor idi. Beasley-Vennegoor of Hesselink-Kone ile cok tehlikli bir takimi vardi Psv'in. Bizde Kewell-Baros-Kone olur. Rijkaard ile cikisa gecer. Umarim Dos Santos,Babel gibi isimler olmaz ise, Arouna olur. Psv'deki formunu yakalar ise, cok canlar yakariz.

eğer türkspot yanılırsa her haberlerinin altına bir küfür yazmazsam bende GSli değilim.

Geçenlerde iyi kalayladım mesajı yayınlamamışlar :D

Yalnız daha 1.Kara Bela ortada yok ama 2.Kara Bela yı aldık :D

Papa Gueye Kişisel Bilgiler

Tam adı: Papa Gueye

Doğum tarihi: 7 Mayıs 1984 (1984-05-07) (25 yaşında)

Doğum yeri: Dakar, Senegal

Boyu: 1.92 m

Kilosu: 84 kg

Mevkii: Defans

Kulüp Bilgileri

Bulunduğu kulüp: FC Metalist Kharkiv

Numarası: 30

Profesyonel Kariyeri

Yıl Kulüp Maç (gol)

2006-2010

FC Metalist Kharkiv

57 (1)

umarım bu adamı alırız.

Görüşme odasında kimler var yalnız :D

Kaç kişi acaba bunlar:rolleyes:

şimdi saat 2 de resmi sitede yayınlanırsa bu adamlar biz demiştik diyecekmi demeyecekmi :D

Fener gibi önüne gelen futbolcuyu almak istemem, iyi transferler yapacağımıza da kuşkum yok ama işte bu belirsizlik adamı öldürüyor. Tranferlerimizi yapsak şöyle kaliteli üç dört oyuncu başlasa maçlar.. Rijkaard'lı kadroyu bir izlesek ya heyecanla bekliyorum. Hadi be Haldun yiaa.

benim korkum da zurab ismini söyleyecekleri açıkçası. çünkü haberde bomba transfer ülkeyi ayağa kaldıracak transfer tarzında şeyler söylemiyor.

2.30 a kadar bklerim burada.

benim korkum da zurab ismini söyleyecekleri açıkçası. çünkü haberde bomba transfer ülkeyi ayağa kaldıracak transfer tarzında şeyler söylemiyor.

zurob türkiyede tatıldeydi üsyünel başka ülkede

Ya ne güzel bir ortam bu yaa :D:D.Bütün herkesi seviyorum :D:D:D,ne sıcak bi ortam bu;):).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt