Flaş! Galatasara Transferde Dolu Dizgin.. LOİC REMY'den Sonra Sırada Kim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Abi koparttın beni ya. Bunu yazarkenki yüz ifadeni görmek isterdim. Ama adam kara:D değil, ne olduğunu yazmamışlar ki kılıf uysun

arkadaşlar turkspor nette yazan iki tane siyahi oyuncuyla görüşüldüğü. üç yabancının ikisi siyahi. yani geriya kalan senderos olabilr.

Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Alicani getirin banaa o bilir :D

Bu Türkspor 'u kimin yaptığını buldum.Ama hala o mu kontrol ediyor yoksa yapıp sattı mı öğrenicem.:)

Herkes kaçırdı ayarı :D.Renkdaşlar hem burda yazılanları okuyorum ,cevap yazıyorum hemde odama giren lanet uçan yaratığı yakalamaya çalışıyorum :D:D:D.02:30 gibi açıklayacağım yakaladım mı yakalamadım mı ?:D:D:D:D:D:.

Zenciyse Song'tur o.

dayanın son 40 dakka

Herkes kaçırdı ayarı .Renkdaşlar hem burda yazılanları okuyorum ,cevap yazıyorum hemde odama giren lanet uçan yaratığı yakalamaya çalışıyorum .02:30 gibi açıklayacağım yakaladım mı yakalamadım mı ?:.

kedidir kedi :D

Benim gözün biri kapandı, tek gözle idare ediyorum, işte böyle ;)

Eger Haber fos cikarsa yemin ediyom Hackletirim o siteyi

Kolpa site

Valla Senderos'un gelmesini isterim daha 24 yaşında ve başarıya aç bir oyuncu.

Herkes kaçırdı ayarı :D.Renkdaşlar hem burda yazılanları okuyorum ,cevap yazıyorum hemde odama giren lanet uçan yaratığı yakalamaya çalışıyorum :D:D:D.02:30 gibi açıklayacağım yakaladım mı yakalamadım mı ?:D:D:D:D:D:.

Zenci mi bari:D

:D kara kedidir o zaman aramıza girdi :D ehüehüehüeüheüheüheühüe

gece gece muhabbete bak yaa töbe töbeee

habere bak resmi site açıklarsa haber elimizde patlar..

hey allam yaa:D:D:D

Valla Senderos'un gelmesini isterim daha 24 yaşında ve başarıya aç bir oyuncu.

Hic sevmedim bu adami nedense

bu arada aciklama yapti arsenale donmek istemiyorum milanda kalmak istiyorum diye

AC Milan : Senderos veut rester

Philippe Senderos, le défenseur d'Arsenal prêté à l'AC Milan, s'est déclaré prêt à rester au sein de l'effectif du club italien. La page Arsenal semble tournée pour le Suisse. Le défenseur Milanais aimerait concrétiser son année de prêt à l'AC Milan par la signature d'un contrat. A 24 ans, l'international suisse a souvent été blessé cette saison. "Je me sens très bien ici et je tiens à rester. Je sais que la décision ne dépend pas de moi mais des deux clubs. Au début, c'était un peu difficile à cause de ma blessure. Malgré tout, beaucoup de monde m'a soutenu ici", a expliqué l'ancien Gunner à Sky Sports.

Eeee daha daha nassınız iyi misiniz :D:D:D:D BU ARada etiketlere koptum. Senin yüzünden eşimden ayrılcam türkspor açıklayın artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt