Flaş Gelişme! Galatasaray'da İbre Hagi'ye Döndü

Hagi ile şöyle bir anlaşma yapılsın. Geçici olarak göreve gelsin, gelecek sezon çok iyi bir yabancı hocanın yardımcısı olarak devam etsin. Sonrasında da takımın başına tekrar Hagi geçsin.

Uc kurusluk heriflerin kahramanima laf etmelerini istemiyorum artik, bir daha gelmesin bu kulube.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Su adamı sportif direktör olarak getirin alt yapıyı da eline verin yahu.

Hagi TD olarak ilk geldiği zaman mükemmel futbol oynatmıştı.türkiye kupasını şikecilerden almıştı.O zamanlar kadro orta saha ve defans olarak çok iyi değildi ama forvet 4-5 tane vardı.

Şimdi ise bir tek umuta bakıyoruz.umutun da ne olduğu belli yada ne olmadığı.Denizlinin de ne olduğu belli

ihtiyar tam bir haindir ,Galatasarayın kötülüğü için elinden geleni yapmaktadır.Hainin yerine kendi kanımızdan birini görmeyi isterim.

Bu HAGİyi TD olarak görmek istediğim olarak algılanmasın,sonuçta bize yaşattıklarından sonra Kaleci antrenoru olarak bile kabulum.Yaşamayan anlamaz.

Şuan en doğru tercihin aslında Okan BURUK olduğunu düşünüyorum.

Örneğin İbrahim üzülmez gençlerde mükemmel gidiyor.Elazıgdada iyiydi.

cihan ve orhan'ı saymazsak iyi kadromuz varmış, song ve tomas, bence son 15 yıldaki en iyi stoper ikilimiz.. ki, o maçı da bildiğin tek adamla aldık.. (ribery)

Bu dursun gitmeden kim gelirse gelsin rezil olmaya devam edeceğiz

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Ne Hagisi arkadas, günü kurtarmak adina denizliyi getirmek nekadar yanlis bir karar ise , hagiyi getirmek de ayni kafaya uyar.

Bu haber dogru ise zaten denizli bir yere gidemez

CbPRVZ5WEAAOx-2.jpg:large

ya şu sezon rezillik. kimseyi getirmeyin lol. lazioya bir yenilelim. sonra tr kupasını alalım yeter. gelecek sezona görüşürüz

"ne zaman Galatasaray iyi, hagi yok.. ne zaman Galatasaray kötü, hagi burada"

Sen gel be mübarek.. keşke daha iyi zamanlarımızda hatırlasalar seni bu çapsızlar ama kaderde böyle kara günlerde buluşmak varsa, varsın öyle olsun.. bir arada olma fırsatımıza asla hayır demem..

çok seviyorum ulan.. yine gelsen, yine batırsan ağzımı açmam.. ne topçuydun ben abicim..

Ya ne hagisi bize mümkünse türkiyeyle en ufak alakası olmayan dik duruşlu bir hoca lazım..hagi gelecek tafi yanaşcak hadi bizim çocukları( umutu selçuku sabriyi )kollayalım diyecek.. Ya da şe yaramayan ne kadar çöp rumen varsa takıma dolduracak

biri fenerli biri bjkli iki adamı getirdiler öz Galatasaraylı adam gibi adam hırsından ağlayan kaybetmeyi asla sevmeyen takımın lideri hagiyi getirin alt yapıyı da adam eder ucuza adamlar bulur takım yine iyi top oynar zaten maddi durum bu haldeyken fazlası olmaz ucuza iyi top oynatan adam lazım bize

14 yabancı hakkı oldugu yerde yerli hoca getirme hatasına artık düşmemek lazım.Görüyoruz yerlilerinde halini aklı edirneden ileri giden 1 tane hoca yok.

Heh ben de rumen gelmeden bu takim dibi gormez diyordum. Simdi sira hagi'de.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucescu gelsiin ya ne hagisi

Herkes son gelişiyle hatırlıyor fakat 2005'te oynattığı top son yılların belki en iyisiydi. Daha iyi yönetim daha iyi kadro belki o zaman, şimdi iki mağlubiyette küfür edilecek ortama gelmesin.

Geri
Üst Alt