Flaş Gelişme! Galatasaray'da İbre Hagi'ye Döndü

Hagi madem geri gelecekse bu defa dogru duzgun bir yonetim ve maddi imkanlari olan bir durumda gelsin, bide oyle gorelim. Hep fakirlik oldugunda veya cop yonetimler ile calisti.

Hagi ruh sağlığını tehlikeye atmak istemiyorsa bu ortama gelmemeli.Her başarısızlıkta artık eskilere sarılmayı bırakmalıyız.Ateri salonunda bir makina başında akşama kadar sıra bekleyenler gibi sürekli bir döngü var.Bir hoca en kötü 3 defa teknik direktörlük yapıyor.Bu ne arkadaş dünyada hoca mı kalmadı başka

dursun ve denizli bir ömür kalır başımızda,ne hagisi?

Hagi oğlunu getirecekse gelsin yoksa sıcak bakmıyorum bu işe.

?すべての鳥をファック?

I love you Hagi

I love you Hagi

I love you Hagi

I love you Hagi

Yine kötüyüz yine Hagi.

Totem mi yapıyorlar anlamıyorum.

holy shit hagi gelmez bence

Bizim bi rot&balans bişey ayarı yaptırmamız lazım ibre sürekli dönüyor. Klübü SEVEN çok olunca normal tabi de Luçesku gelicekse gelsin Haciden hocadan olmaz bu dönemde.

Hangi transferi hayatımızı kaydırdı ki?

Maliyetli tek transferi Stancu. Onu da fena olmayan bir bonservisle satabildik.

Kalsaydı da şu an ilk 11 oynardı. Ligin iyi forvetlerinden biri.

Evet herkes Tamas, Petre ve Bratuyu romen diye Haginin getirdigini saniyor. Oysa FT getirmisti.

Bence Haginin getirdigi Stancu ve Culio ogunun sartlarinda makul karsilanabilirdi. Adnan polat denen futbol ozurlu Mondragon 200 bin dolar zam istedi diye kovmustu onu. Sonra Aykut Ercetine emanet edilmisti kale. Steau yu eleyip CL ye kalip 10 milyo euroyu alacakken Aykut kariyerini baslamadan bitiren tarihi hata ile rakip forvete al at demisti!!

O yil aykutla, ertesi yil leo franco ile bir sonraki yil da des sanctis ile cope gitmisti. Adnan hagiye " Bonservissiz kaleci alabilirsi cunku cok harcadim kaleciye" demisti Hagi de hayatinin hatasini Zapata ile yapmisti. Adnan 200 bin $ icin 4 yil belki 60 milyon eurodan fazla gelirimize engel olmustu!!

Allahim bak yine adnan polat aklima geldi cildirdim yine allahin belasi! :(

Haginin tek berbat transferi o idi.

Ama yine de sakin ha gelmesin yine en berbat donemimizde. Dursun adnandan bile capsiz cunku!! :(

Hagi bizim unutulmaz efsanemiz ve oyle kalmali.

Son düzenleme:
Hagi şuan forma numarası gibi iş yapıyor akademisi ile.o huzuru müthiş işi bırakıp gelirse şu derme çatma duran yapıda maalsef bitek olan kendisine olur. sene sonu kovulur katabileceği 3 5 sey varsada başkasının nasibi olur "gene". inş gelmez. ama bir gün tam hazır olduğunda saha kenarında kendisini sahada da oğlunu görmek hayalim.

Geri
Üst Alt