Flaş Gelişme! Galatasaray'da İbre Hagi'ye Döndü

Lan mal gibi adama gelecek senenin parasını mi odemeye başlamışlar. Peşin aldığı 1.5 milyon dolar yetmemiş mi

Gelmesin. Sezon sonu gelsin, X bütçe sözünü alsın öyle gelsin. Yoksa günah keçisi yapacaklar adamı yine.

Hagi çok iyi bir Galatasaraylı ve bizim Efsanemiz lakin hocalık konusunda bizden uzak durmalıdır.

Hagi sinirlerini aldırdıysa gelsin. Yoksa bu ruhsuz takımın yarısını antremanda dövüp hastanelik eder. Hagi çok azimli ve hırslı biri. Oyuncularından da bu nedenle beklentisi hep büyük oluyor. İlk geldiğinde bu sorunu çok yaşamıştı. Oyuncular istediklerini yapamayınca çıldırıyordu. Sonra da oyuncular üzerinde baskı oluyordu. Dediğim gibi çok sinirli halinden gelişme varsa denenebilir ama ben gelmesi taraftarı değilim. Futbolu her yönüyle bilen, akademik olarak bu işin ciddi eğitimini almış ve bizde planlama yapabilecek birileri lazım. Sadece hocayla olmaz bu iş.

cihan ve orhan'ı saymazsak iyi kadromuz varmış, song ve tomas, bence son 15 yıldaki en iyi stoper ikilimiz.. ki, o maçı da bildiğin tek adamla aldık.. (ribery)
Hatirlayanlar olacaktir, bir once ki sezon stoperlerimiz Omer ve Orhandi. Cihan orta sahanin merkezinde oynuyordu. Ergun genellikle sol bekteydi. Bu sezona benzer bir sezon geciriyorduk 2003-2004'te. Hagi son haftalarda gelip gelecek sezonun planlamasini yapmisti. Hani simdiki efsanevi hocamizin aylardir basinda olup hala adam akilli bir kurgu yaratamamasi gibi degil. Ve su kesinlikle unutulmasin, kulup ciddi bir transfer kaosuna girmisti Terim ile ve bunun sonucu olarak Hagi'ye dogru durust butce ayirilmamisti. Song ve Tomas'i aldirdi, Conceicao kiralik geldi ve profesor bir kac adamla bambaska bir takim yaratti. Cihan'i sag beke kaydirmasi, Orhan
i sol beke kaydirmasi, Ayhan'i sol acikta kullanmasi vsvsvs. Bence en kotu macimiz o 5-1'lik macti. Fener akin akin geldi ama golleri hep biz attik. Fener tarihinin en buyuk basarisi olan 6-0'lik macin bir kopyasi. Orada da biz 6-8 falan kazanabilirdik. Herneyse nerdeydim.. Hagi son gelisinde de farkli bir manzara devralmadi ama bu sefer sezonunun sonuna dogru degildi, ilk yarisinda geldi ve devre arasinda yapabilecekleri kisitliydi. Nitekim de oyle oldu. Hagi'nin yaptirdigi transferlerden cok isteyipte yaptiramadigi transferler konusulmali. Birebir Cuneyt Tanman'in agzindan dinledik. Alou Diarra, Bradley, Mutu, Handanovic, Sergio Romero, Biglia ve aklima gelmeyen birkac adam daha. Cana teknik degildi, bu yuzden Neill'i orta sahaya cekti ve Cana'yi stopere. (Lorik Cana hala stoperde oynuyor bu arada). Zapata, Bulent Tulun onerisiyle getirildi. Adam 6 ay idman dahi yapamamisti. Aslinda cok kotu kaleci degildi, Steaua'dayken CL'de birkac kez izleme firsatim olmustu ama oynamamis bir kaleci bu kadar oldu.

Hagi'nin hatalari oldu, ama bakin cok net soyluyorum Hagi'ye sunulan sartlar, bir teknik direktore Galatasaray'da sunulan en kotusuydu. Buna belki bir de Prandelli eklenebilir. O da tam bir futbol filozofudur ama kaleyi iceriden yikti bazi seref yoksunlari. Gonderildiginin ertesi macinda Hamza ile kopek gibi kostular ve sezonun sonunda da sampiyonl oldular, hani Prandelli'nin agir bulduklari idmanlari sayesinde. Ama yine de Prandelli'nin eline Muslera, Melo, Sneijder verilmisti. Hagi'nin aldigi kadrolar hep revizyona ihtiyaci olan enkazlardi.

ne hagi'si ya offfffffffffff

allahini seven su dursun'u kovsun. gittikce batiyoruz.

bizi bu bataklıktan kurtarabilecek tek isim Hagidir efsanenin şanssızlığı hep mali açıdan çökmüş zamanlarda gelmiş olması yoksa kendisine kebapçıya sunulan imkan sunulmuş olsa belki ligi domine ediyorduk o yüzden Hagi er yada geç yuvaya geri dönecek başımızın üstünde yeri var.

Gesendet von iPad mit Tapatalk

Senaryoda batarken rumen olmazsa olmazdı zaten.
Hayırlı olsun

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Daha önce kumaş tutmamıştı...

Ayrıca kendi çok yetenekli olduğu için futbolculardan da aynı yeteneği bekliyor ama haliyle beceriksiz olunca çok sinirleniyordu ve buda oyuncuları negatif olarak etkiliyordu...

Hagi efsanemizdir ve öyle kalsın. Daha da zedelemeyelim imajını. Ersun gelsin eğer bu kadar çapsızsak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hagi gecen kendini geliştirdiğini takım yönetmenin olgunluğuna eriştiğini söylüyordu. Gecmiş dönemlerde hatalar yaptığını kabul etmişti. Kendi takımında da iyi isler yapıyor.

Bence gelecekse sezon basında gelsin. Gunahtir adamı hep kaosa çağırıyoruz.

Ama Denizli kovulması lazım bu kısa surede Nasıl olacak bilemiyorum.

Gelirse yeni Stancular gelir. Romanyadan sözde yeni hagiler gelir ve kulüp yine bataklığa sürüklenir...

Tamam gelişleri kaos ortamına oldu, iyi imkanlar sunulamadı; hatta FB nin şampiyon, Trabzonun 2. olduğu sezon iyi de futbol oynatarak kadro kalitesinden beklenmeyecek kadar yarışın içinde de kaldı...

Ancak insan ilişkileri ve yönetimi konusunda ışık veremedi maalesef. Sonrasında bir daha isminden bahsedilmeyen, dolayısıyla şimdi hatırlayamadığım yüksek sayılabilecek maliyette bir Rumen oyuncunun alınmasını çok istemişti, onun yerine tercih edilen Ribery' yi bir türlü kabullenemedi; kötü oynadığı bir maçı fırsat bilerek ''Ferrari' nin benzini bitti'' demeye kadar vardırdı işi. Bir TD olarak beraber çalışılması en zor karakterlerden biri olduğu kanaatindeyim.

Herhangi biri yerine en büyük başarılara Hagi' nin önderliğinde tanıklık etmek isterim ama zor görünüyor...

Gelirse yeni Stancular gelir. Romanyadan sözde yeni hagiler gelir ve kulüp yine bataklığa sürüklenir...

bu ne yorummu şimdi bu Allah aşkına?

hagi gelmesin S.D olarak belki ama hoca olarak gelmesin geliceksede kendi takımını kurma fırsatı verilsin.

hagi culio stancu aldırdı diyenler olmuş soruyorum kimi aldırsaydı?

hagi ortasahaya bigliayı istedi adnan alamadı o dönem için 5 milyona kapanıcak bir transferdi şuan herif paha biçilemiyor...2.alternatif janjak gosso idi ama listenin sonundaki culio geldi

kaleye sergio romero yu istedi çok kötü bir kaleci değil onuda alamadık zapata geldi yerine onuda alan bülent tulun hıyarı hagiyle alakası yok bu transferin

forvet içinde marica ile stancu gündemdeydi pekde fiyakalı isimler geçmiyordu cenk tosun vardı mesela oda antebi bize tercih etti düşünün durum o kadar vahimdi

sonra becali diye ağlamayın diye anlatıyorum komisyoncu olan popescuydu bratu transferinde yeterince soydu kulübümüzü zaten

Eger kendi takimini kurmasina firsat verilecekse bu yazin gelsin isterim bende.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Bu ekonomik krizde böyle saygı duyduğumuz insanları buraya getirip 3 ay sonra göndermekten sıkıldım artık.
Hele Özbek varken asla.

Allah korusun,bir de yanında Tugay Kerimoğlu gelir ondan sonra toprak atmaya başlarız kendi kendimize.İyi günde ,kötü günde olsa futbolculuğuna taptığımız adamları harcamaya gerek yok.Her futbolcu iyi antrenör olacak diye bir hikaye yok.Teknik direktör yeteneğine kesinlikle inanmadığım bir isim hagi.İlla bir isim atılacaksa ortaya onun yerine Umit davala,hasan şaş vs düşünülsün.. Kaç defa yapılmış bir hatayı tekrarlamanın anlamı ne ....

Bence T.D. olarak cok üstüne gidildi, biraz zaman tanimasini becerseydik keske.

Ben sahsen gelmesini isterim. Hamza gibi angutlarin öne ciktigi bir ortamda Hagi de gayet yeni bir sans daha bulabilir. Adam akademi kurdu, bunun yaninda abuk zubuk herifler ile ligde sampiyonluga oynuyor Romanya' da. Es gecilmemeli bu bence. Ama bu yönetimle olmaz bu is.

O müthis sözünü unutamam hayatim boyunca. "Ne zaman Galatasaray kötü o zaman ben geliyor. Ne zaman Galatasaray iyi o zaman ben yok".

Yanlisin var. Yeni HAGI'ler; Petre, Bratu ve Tamas'i bizzat Terim getirtmisti. Hatta orada ciddi paralar birilerinin cebine girmisti. Adamlar anlasilan rakamlarin 4-5 katina gelmisti. Popescu iceri girdi o yuzden, unutmayalim. Ayrica HAGI, Hamza gibi futbola irkciligi milliyetciligi falan karistirsaydi Terim'in getirttigi Rumenler Petre ve Bratu'yu kapinin önüne koymazdi, haksiz miyim?

Geri
Üst Alt