FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

4-4-2 Diamond oynuyorlardı. Forvet arkasıydı yani.

--------Josue--------

Gentner-------Riether

------Misimovic------

ok ben bildiğimi söyledim,sen çok izlediysen senn dediğin doğrudur,sadece durarak oynamadığını belirtiyorum,zaten yatmış sanırım.

Menajeri Galatasaray'ın teklifini doğruladı

Lige Sivasspor yenilgisi ile başlayan Galatasaray, yabancı transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim, transfer rotasını Misimovic'e çevirdi. Boşnak orta saha oyuncusunun menajeri, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın ilgisini doğruladı.

Transferde uzun süredir sessizliğini koruyan ve henüz kadrosuna yeni isimler katamayan Galatasaray'ın yeni hedefi Zvjezdan Misimovic. Boşnak oyuncunun Menajeri Fali Ramadani, Galatasaray Yönetimi ile görüştüklerini doğrularken, Misimovic’in başka taliplerinin de olduğunun altını çizdi.

Misimovic’in İstanbul'a gelmeye sıcak baktığını belirten Ramadini, deneyimli orta saha oyuncusunun Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak istediğini söyledi. Misimovic’in Almanya dışında futbol oynamak hedefinde olduğunu ifade eden Ramadani, Wolfsburg'un Boşnak oyuncuyu Juventus'ta forma giyen Diego ile anlaşması durumunda satabileceğini belirtti.

(NTVSPOR)

Misimovic Hagi olur!

“Misimovic Galatasaray’ın yeni Hagi’si olur.” Bu söz; Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a ait.

Sarı-kırmızılıların transfer etmek için yoğun uğraş sarf ettiği ve Sportif Direktör Adnan Sezgin’in de son noktayı koymak için dün Almanya’ya gittiği Zvjezdan Misimovic için Galatasaray artık saatleri saymaya başladı.

Sarı-kırmızılı kulübün Bosnalı yıldıza neden yöneldiği de ortaya çıktı. Özellikle transferde ağır kaldığı ve yıldız transferi yapmadığı için eleştirilen Cim-Bom’da, taraftarı heyecanlandıracak isim olarak Başkan Adnan Polat ve kurmayları ilk olarak Roma’nın Brezilyalı’sı Julio Baptista’nın işini bitirmişti. Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul ederken, kendisini isteyen Olympiakos’a olumsuz yanıt vermişti. Ancak Başkan Adnan Polat’ın bu transferle ilgili tereddütleri vardı ve Milliyet Brezilyalı’nın işinin beklemeye alındığını duyurmuştu.

5 milyon euro önerdiler

Bu sırada Wolfsburg’un Bosnalı yıldızı Misimovic’in ismi gündeme geldi. Polat, Baptista’nın cepte görüldüğü bir sırada Misimovic’in transferinin bitirilmesi talimatını verdi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla seneliği 2 milyon eurodan 4 senelik anlaşma sağlayan Cim-Bom, Wolfsburg’un 12 milyon euroluk talebine karşılık dün Alman ekibine 5 milyon euro önerdi. Bu transferi bitirmeye kararlı olan Adnan Sezgin’in, Misimovic’le ilgili pürüzleri çözmeden gelmeyeceği belirtildi.

Kaynak : milliyet
........

Suyunu iftardan sonra iç. Schalke 04 ile ilgili açıklamaları geçen sezondu bu sene böyle bir konuşması olmadı

Soğuk su içelim.

2010-2011 futbol sezonuna Sivasspor'dan aldığı şok mağlubiyetle başlayan Galatasaray'a Almanya'dan kötü haber geldi.

Uzun süredir orta sahaya transfer yapmak istediklerini belirten Galatasaray yönetimi ilk önce Lazio'nun Arjantinli futbolcusu Ledesma ve Juventus'un Brezilyalı oyuncusu Diego ile ilgilenmiş ancak sonuç alamamıştı. Bunun üzerine rotasını Almanya'ya çeviren Galatasaray yönetimi Wolfsburg'un Boşnak oyun kurucusu Misimovic'e kanca attı. Spor basınında bu transferin bittiği yönünde haberler çıkarken Almanya'nın en güvenilir yayın organı olan Kicker'e konuşan Misimovic, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istediğini belirterek, "Şuana kadar Schalke 04 haricinde bir takımdan teklif almadım. Bunun haricinde çıkan haberler tamamıyla hayal ürünü. Eğer takımımdan ayrılırsam Şampiyonlar Ligi sahnesinde yer alan bir takıma gitmek isterim" dedi.

Bununla birlikte Misimovic transferini görüşmek üzere Wolfsburg Teknik Direktörü Steve McClaren'ın Wolfsburg Başkanı Francisco ile Perşembe günü bir toplantı yapacağı bildirildi.

eğer bu adam gelirse (ki inşallah gelir) Türk statüsünde mi oynayacak. Boşnak futbolcular Türk statüsünde oynuyorlar diye biliyorum.

Lincoln alınacağı zaman, sitesini basıp binlerce mesaj atmıştık "Lütfen gel" falan diye. Kimi almanca kimi ingilizce, kimi ispanyolca döşemişti:)

Misimovic'e de öyle bir çalışma mı yapsak acaba? Şaka bir yana müthiş bir iş olur. SAdece misimovic gelse dahi;

Sabri---Neill---Hakan----Çağlar

-----------Cana--------------

-----Elano-------------------

----------------Misimovic-----

Pino------------------------Arda

-----------Baros---------------

Kaleyi yazmak istemedim...

Alacaksın alın be ne becereksiz bir yönetimmiş bunlar.

Misimovic gerçekten kaliteli bir oyuncu. Hem boşnak asıllı futbolcularından ülkemize pek yabancılık çekmeyecegini ve kolay atepde olabileceğini düşünüyorum.

Yani her halukarda bu çok yararlı bir transfer olur ama çok zor gibi görünüyor, gerçekleşmesi.

Yinede umut fakirin ekmeği demişler. Umutluyuz :)

menejeri doğruladıysa olumlu birşeyler olabilir...

ayrıca cl'de oynayan takımda beklesin ki alır olur emin olsun... herkes kurdu takımını oynuyor, bizim gibi sona kalan çok takım yoktur...

menejeri doğruladıysa olumlu birşeyler olabilir...

ayrıca cl'de oynayan takımda beklesin ki alır olur emin olsun... herkes kurdu takımını oynuyor, bizim gibi sona kalan çok takım yoktur...

Adamlar 12 istemiş biz 5 vermişiz.

Yuh yani çingene pazarlığı mı bu.

Bari 8-9 versek anlarım da adamlar direk reddeder.

Adamlar 12 istemiş,Sezgin 6 vermiş.

Adamlar 11'e inmiş, Sezgin de 5'e inmiş.

:rolleyes:

Çift hanelere çıkmayız bonservisinde. 6'ya falan gelmesi de imkansız. Dediğim gibi 8-9 milyon € verilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt