FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Misimoviçin ederi 4-5 milyon avro arası,bundan fazlası verilmez.

böyle bir oyuncu bedelsiz anlaşıyor ise adnan sezgin ne yapıyor acaba çok merak ediyorum.tamda bize uyan bir oyuncuydu,yazık olmuş gerçekten..

Kevin Prince Baoteng'den mi bahsediyorsun? Adam zeka özürlü gibi top oynuyor. Ne işi olur bizimle? Barış Özbek yeterli.

Misimovic'e gelince, piyasada bize gelebilecek en iyi isim herhalde. Rosicky'den daha çok istiyorum gelmesini. Fazla fazla Lincoln etkisi yaratacak bir adam çünkü.

her türlü schalkeyi seçerdi bundesliga faktörü var işin içinde ve schalke bu sene çok iyi bir kadro kurdu...

bence işin içinde para faktörüde var,gelmese quaresma gelmezdi,guti gelmezdi.

bu işte para ve ikna gücü çok önemli,birisi yoksa transfer filan yapamassınız.Bence yönetim bu sezonu es geçmek istiyor gibi zira ekonomik anlamda düzlüğe çıkmak için kemer sıkma politikası izlenmek isteniyor.Stad olayı zaten ocakdan önce gerçekleşmeyecek,sezonun orttasındada büyük mali kazanç beklemiyor sanırım yönetim.Şayet bu sezon başı stad olsaydı işler değişebilirdi.Önemli olan stadın bitmesi gerisi gelir diyor yönetim.Elbette bu kadro ile dolmaz o stad ancak sezon ortasında açılacak olan (belki dahada gecikecek) bir stada yatırım yapmak istemiyor yönetim.Bunun yerine mali bilançoyu ve şirket birleşmesini oturtup gelecek sezon için bazı planları var gibi hissediyorum ben.Tabi bu tabloda sportif başarı beklemek hayalcilik olur,benim gördüğüm tablo bu malesef.Bu güne kadar flaş transfer yapılmamışsa dahada yapılamaz zira ligler açıldı,takımlar kadrolarını kurdu dolayısı ile "çıkma" oyunculardan başka adamları getirmek çok zor olacakdır.Bu işler sezon bitmeden yapılır,bir quaresma transferi mart gibi başlatıldı bjk de dolayısı ile planlı transfer yapılması için sezon başından bazı şeyleri kararlaştırmak gerekli.

İşin gerçeği bu sezon takımdan ben pek umutlu değilim.Bu gidişle reijkaardda gönderilir zaten çünki çok kötü ve anlamsız futbol oynuyoruz.Arkaplanda fatih terim sesleride yükselmiyor değil ama eldeki kadroya hangi teknik adamı getirirseniz getirin işi çok zor olur.4-3-3 sistemine uygun kadro yapımız zaten yok,3 yıldır orta alana adam arıyoruz,sağbeke adam arıyoruz ama boşa kürek sallmaktan başka bir iş yapamadık.

bayernin yedeği schakeye yetti bayerni zorlarsa hamburg ve wolsfurg zorlar.bi forvet almayla iş çözülmez.

Misimovic'i Borges'e sormak lazım. Benim seyrettiğim kadarıyla iyi bir ofansif orta saha, oyun kurucu özellikleri de var, şutları ve pasları etkili, frikik atabilen bir oyuncu. Defansif yönü zayıf.

Ben bu bölgede Miralem Sulejmani'yi çok tutarım. Forvet, forvet arkası ve kanatlarda da oynayabiliyor. Bu sene Ajax'tan West Ham'a kiralık gidecekti, çalışma izni çıkmadığı için takımında kaldı. Bize gelir mi acaba kiralık da olsa?

wolfsburg şampiyon olduğu sene,orta sahada josue ile beraber oynuyorlardı,2 li orta sahada oynayan bi oyuncu bizim sistemde defansif anlamda sıkıntı yaşamaz bence,zaten alırsak ofansif orta saha oynayacak ama,durarak oynayan bi oyuncu değil bu yöndende avantaj olur;)

Arkasına çift yönlü oyuncu şart yoksa verim alamayız bu adamdan.

ganalı boateng'den bahsediyorsan schalke 04 ile anlaştı... hemde bedelsiz olması lazım...

Bu bilgi yanlış. Ballack'a yaptığından sonra Boateng'in Almanya'ya transfer olması pek mümkün değil. Ayrıca böyle bir haber yok hiçbir yerde. Bedelsiz transfer olması da sözkonusu değil. En az 5 milyon Euro istiyor Portsmouth. Oyuncu İngiltere'de kalmak istiyor. Ama pek talibi yok. Disiplinsiz bir adam olduğu için kimse buna bulaşmak istemiyor olabilir. Ama geçen sezon hem Portsmouth'ta hem de dünya kupasında izlediğim kadarıyla iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Edit: La Gazzetta Della Sport haberine göre Boateng şu anda Genoa'da sağlık kontrolünden geçiyor, 6,5 milyon euro artı Vanden Borre karşılığında alabilirler Boateng'i. Bu oyuncuyu Milan'da çok istiyor ve Genoa'dan direk Milan'a kiralanabilir veya bir sene Genoa'da oynadıktan sonra Milan'a transfer olabilir deniyor. Genoa bu sene bayağı iddialı geliyor.

Soğuk su içelim.

2010-2011 futbol sezonuna Sivasspor'dan aldığı şok mağlubiyetle başlayan Galatasaray'a Almanya'dan kötü haber geldi.

Uzun süredir orta sahaya transfer yapmak istediklerini belirten Galatasaray yönetimi ilk önce Lazio'nun Arjantinli futbolcusu Ledesma ve Juventus'un Brezilyalı oyuncusu Diego ile ilgilenmiş ancak sonuç alamamıştı. Bunun üzerine rotasını Almanya'ya çeviren Galatasaray yönetimi Wolfsburg'un Boşnak oyun kurucusu Misimovic'e kanca attı. Spor basınında bu transferin bittiği yönünde haberler çıkarken Almanya'nın en güvenilir yayın organı olan Kicker'e konuşan Misimovic, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istediğini belirterek, "Şuana kadar Schalke 04 haricinde bir takımdan teklif almadım. Bunun haricinde çıkan haberler tamamıyla hayal ürünü. Eğer takımımdan ayrılırsam Şampiyonlar Ligi sahnesinde yer alan bir takıma gitmek isterim" dedi.

Bununla birlikte Misimovic transferini görüşmek üzere Wolfsburg Teknik Direktörü Steve McClaren'ın Wolfsburg Başkanı Francisco ile Perşembe günü bir toplantı yapacağı bildirildi.

herhangi birinin misimoviç duyumu varmı? eğer yoksa buda asılsızdır zaten.Boşuna umutlanmayın sonra rosicky gibi olunca üzülüyorsunuz..

wolfsburg şampiyon olduğu sene,orta sahada josue ile beraber oynuyorlardı,2 li orta sahada oynayan bi oyuncu bizim sistemde defansif anlamda sıkıntı yaşamaz bence,zaten alırsak ofansif orta saha oynayacak ama,durarak oynayan bi oyuncu değil bu yöndende avantaj olur;)

4-4-2 Diamond oynuyorlardı. Forvet arkasıydı yani.

--------Josue--------

Gentner-------Riether

------Misimovic------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt