Burak Alparslan
Parçalı Üye
- 3 Ocak 2009
- 2.795
- 0
- 1.306
Cevap: # Zvjezdan Misimovic
Misimoviçin ederi 4-5 milyon avro arası,bundan fazlası verilmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bir oyuncu bedelsiz anlaşıyor ise adnan sezgin ne yapıyor acaba çok merak ediyorum.tamda bize uyan bir oyuncuydu,yazık olmuş gerçekten..
Çift haneleri zorlar değeri. Yine de 8-9 milyon €'ya bağlarız diye düşünüyorum.
Bir mac süper oyniyor, 3 mac sahada görünmüyor.
Ayrica en az 8 m euro isterler, bize uymaz gibime geliyor.
Serhat Misimovic gelirse Elano satilmali degil mi
Bradley tarzi bir adam gelmeli Misimovicle birlikte
her türlü schalkeyi seçerdi bundesliga faktörü var işin içinde ve schalke bu sene çok iyi bir kadro kurdu...
Misimovic'i Borges'e sormak lazım. Benim seyrettiğim kadarıyla iyi bir ofansif orta saha, oyun kurucu özellikleri de var, şutları ve pasları etkili, frikik atabilen bir oyuncu. Defansif yönü zayıf.
Ben bu bölgede Miralem Sulejmani'yi çok tutarım. Forvet, forvet arkası ve kanatlarda da oynayabiliyor. Bu sene Ajax'tan West Ham'a kiralık gidecekti, çalışma izni çıkmadığı için takımında kaldı. Bize gelir mi acaba kiralık da olsa?
bayernin yedeği shakeye yetti bayerni zorlarsa hamburg ve wolsfurg zorlar.bi forvet almayla iş çözülmez.
ganalı boateng'den bahsediyorsan schalke 04 ile anlaştı... hemde bedelsiz olması lazım...
Bu saaten sonra A.sezgin jan polakı getirir.
wolfsburg şampiyon olduğu sene,orta sahada josue ile beraber oynuyorlardı,2 li orta sahada oynayan bi oyuncu bizim sistemde defansif anlamda sıkıntı yaşamaz bence,zaten alırsak ofansif orta saha oynayacak ama,durarak oynayan bi oyuncu değil bu yöndende avantaj olur![]()