FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic için umutlar tükenmedi

simdi Msimovicle ugrasirlar, b,c,d planlari yoktur bunlarin, mosimovic yatar hic bir transfer gerceklesmez ve transfer biter, benim anlamadigim, sadece misimovicle mi gorusuyoruz hani cift yonlu orta saha, kaleci ve forvet?

Misimovic'i taraftar ayartıyor!

Transfer sezonunun kapanmasına 2 haftadan kısa bir süre kalmasına rağmen takımlarının henüz istedikleri yıldızla anlaşamaması Galatasaray taraftarını çileden çıkartırken, Sarı-kırmızı renklere gönül verenler değişik yöntemlere başvurmaya başladılar.

Misimovic_Wolfsburg_sev01.jpg

Transfer sezonunun açılmasıyla Galatasaray gündemine gelen sayısız futbolcuyla anlaşılamaması, yıldız transferi beklerken sadece Pino ve Loric Cana'nın alınması ve eldeki yıldız futbolculardan Mehmet Topal'ın Valencia'ya Kader Keita'nın Al Saad'a satılması taraftarı memnun etmemişe benziyor.

Tüm bunların yanında Başkan Adnan Polat'ın her fırsatta yıldız futbolcu alacağız söylemleri taraftardaki beklentiyi üst seviyeye çıkardı. Buna rağmen Baptista, Ledesma ve Jermaine Anthony Jenas isimlerinden sonuç alamayan Galatasaray'da Misimovic ismi gündeme geldi.

İlk önce futbolcu tarafından "Galatasaray'a gitmek istiyorum" haberleriyle umutlanan Sarı-kırmızı taraftarlar daha sonra Wolfsburg kanadından gelen, "Diego ile anlaşamadık Misimovic bize lazım" açıklamasıyla hayal kırıklığına uğrarken umutlarını kaybetmiş değil.

Boşnak futbolcunun resmi internet sitesinde üyelik oluşturarak forum sayfasını mesaj yağmuruna tutan Galatasaray taraftarları Misimovic'i ikna etmenin yollarını aradılar.

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI:

- Misimovic Galatasaray'a gitmelisin, orada Arda, Kewell, Elano, Baros, Cana ve Frank Rijkaard var.

- Seni Galatasaray'da görmek istiyoruz.

- Ali Sami Yen cehennemine bekliyoruz.

- Merhaba Misimovic, 35 milyon taraftarıyla Galatasaray bir efsane.

- Galatasaray'a hoş geldin. Bol şans diliyorum. Türkiye'nin en iyi takımına geldin.

- Yazdıklarımı iyi çeviremedim. Ama şuanda gelmen için bu taraftarın saçma da olsa bir şeyler deniyor olması ilgini çeker belki.

- Misimovic seni seviyoruz.

AJANSSPOR

Misimovic oyuna girdi ikinci yari ve ilk 10 dakikada sov yapti. Ilk yari dokulen Wolfsburg uc tane pozisyon buldu 10 dakikada. Misi ceza sahasi onunde topu aldi, van buyteni calimladi onunu acti yerden vurdu Butt cikardi. Gitti korneri kullandi Dzeko'nun kafasina atti topu, Dzeko vurdu gol oldu. Su on dakikadan sonra umutlar gercekten tukendi bence, ilk yari iki pas yapamayan takimi sahlandirdi resmen. Adami satacaklari varsa bile bu mactan sonra degismistir fikirleri.

Misimovic oyuna girdi ikinci yari ve ilk 10 dakikada sov yapti. Ilk yari dokulen Wolfsburg uc tane pozisyon buldu 10 dakikada. Misi ceza sahasi onunde topu aldi, van buyteni calimladi onunu acti yerden vurdu Butt cikardi. Gitti korneri kullandi Dzeko'nun kafasina atti topu, Dzeko vurdu gol oldu. Su on dakikadan sonra umutlar gercekten tukendi bence, ilk yari iki pas yapamayan takimi sahlandirdi resmen. Adami satacaklari varsa bile bu mactan sonra degismistir fikirleri.

Misimovic'in de fikirleri önemli ama. Eğer Galatasaray'ı gerçekten istiyorsa iki tarafta bir takım fedekarlıklarda bulunur olur bu iş. Eğer o da kalmak taraftarıysa zaten hiç konuşmaya değmez.

iş paraya bakar,yönetim parayı bastırırsa wolfsburg satar kim olursa önemli olan misioviç ve klübü maddi anlamda tatmin etmek.Bu noktadada yönetim bunu istiyormu o çok önemli bir faktör,gerisi hikaye..

muhabir: 2. yarida iyi bir mac cikardiniz. teknik direktörün sizi ilerde ilk 11 de oynatacagini düsünüyormusunuz??

Misi: bilemicem. bence her oyuncunun yeri dolar.

muhabir: kalacak misiniz?

yorum sizin.

Misi: bilemiyorum. ilerki günlerde neyin ne olacagini görecegiz.

:D :D :D bi umutlar tükeniyo bi umutlanıoz ne iştir bu kardeşim

marsilya menejeride niang hakkında neler dedi salmıcaz bu sene bizimle vs diye sattılar ama.Buda olur neden olmasın..

bu ilginç teklif yıllık 3m değildir inş :D

misimoviç pres yapar mı? maçlarını seyreden varsa söylesin.........

0 defans.

Millet her isimli topcuyu cakma Gerard falan zannetmeye basladi. Onun gibi bir topcu bize bir kez dustu oda kronik bel sakatligindan ertesi sezon gitmek zorunda kaldi. Iosif Rotariu, SL ceyrek final maci Bremen'in kalesine giden topu kale cizgisinde camura takilip kalmisti. Hatirlayanlar vardir. Ben cocuktum o zamanlar, fakat Galatasarayliligin ne oldugunu o gun anladim.

bugün bayern münih wolfsburg macinda spiker schalkenin ve GALATASARAYin misimovic ile ilgilendiklerini ve bu nedenlede kafasinin biraz karisik oldugunu söyledi. wolfsburugun menejeri diegoyu alamadiklari icin misimovic kalacak aciklamasini yapmisti resmi sitelerinde, ama iyi para veren alabilir gibi gözüküyor.

Cevap: Misimovic'e niyet Diego'ya kısmet

Aynı başlığı SERCAN abim içinde atmışlardı... Fakat sezon sonun'da BATDAL geldi.

Cevap: Misimovic'e niyet Diego'ya kısmet

Çokmu zor Elano+6 milyon euro gibi bir takas yapmak.

Hıım almayalım ozaman ya 0 defans sa.Hay allahım bu adamı iş bitirsin diye alıyoruz defans yapsın diye değil. Forvet arkası ve süper bir oyuncu.Almanyanın en iyi amc si şuan adam.Sanki gelicek gibi bir his doğdu içime bizde oynamak istiyor.

Şaka maka bir yana'da , GSG'de arkadaşın biri tutturmuş kimse Misimoviç TRANSFERİ yattı diye düşünmesin çünkü o , TRANSFER kesinlikle bitti demiş. Kendinden çok emin konuşan bu arkadaş haklı çıkacak gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt