FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic için umutlar tükenmedi

gelmez gelirsede sakattır olmsada sakatlanacak sonra gönderilecek

Wolsburg bırakmaz bu saatten sonra.

Misimovic'i Aslan'ın elinden Schalke kaptı

Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinde koştuğu Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Zvjezdan Misimovic'i bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke 04 kaptı.

Schalke'nin Perulu golcü Jefferson Farfan artı 5 milyon Euro karşılığında Misimovic'i renklerini bağladığı bildirildi. Bu transferde Schalke 04'ün teknik direktörluğünü yapan Felix Magath'ın önemli rol oynadığı ifade edildi. Zira bir önceki sezon Misimoviç'li Wolfsburg'u Bundesliga şampiyonluğuna taşıyan Magath'ın Bosnalı eski öğrencisinin Schalke'ye gelmesinde büyük payı olduğu ifade edildi.

ÖZEL HABER: Ahmet Uykan İstanbul ZAMAN

Umutların umutlarıda tükendi artık, taraftarla dalga geçer gibi bir transfer politikası izleyen yönetim bu saatten sonra kimi getirebilir soruyorum?

hayır bu kadar uğraştan sonra alamaması koyuyor adama satılmıyacak deniliyor ve satılıyor...demekki satılacakmış ve bizim bodozlama adnan yerine schalke kapıyor yazık yemin ediyorum yazık bu taraftara bunları yaşatmaya hakları yok...

Adnan Sezgin yanına Haim Fresco'yu da alsın daha çabuk iş bitirirler:D

Zaman gazteside ne bilir ya sallamış shalke kaptı diye.Onu atan arkadaşta 2008 de üye olmuş 10 msj yazmış 2 yılda ne kadar ilginç değilmi.Kuş kokusu alıyorum havada.

Misimoviç kulübünde kalacaktır. Shalke de o mevkide Rakitiç var zaten gereksiz onlar için.

Farfan takası yazılıp çiziliyor evet. En son Bild de yazmıştı. Ancak sadece dedikodu olduğunu söylemekte fayda var. Resmi bir açıklama yok ortada sonuçta ve sanmıyorum da açıkçası böyle birşeyin gerçekleşeceğini.

Bu arada, Abdulrahim Albayrak Radyospor'a " Misimovic olmadi, ancak iki oyuncuyla anlasildi, yarin aciklanacak. " demiş.

yandaş medya baktı gazate satamıyor gene misimo haberleri yapmaya başladı.

Real Madrid, Wolfsburg'dan Dzeko ile ilgileniyormuş. Bu transfer için ise, Van der Vaart + para teklifi gündemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt