FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic için umutlar tükenmedi

Kimse gelmesin bu saatten sonra zaten.Gelene yazık.

Yine yenildik... 2 haftada 0 puan... Bundan sonra Roni gelse bile ŞAMPİYONLUK VE LİGİ YALAN.

Gelme dostum, sana da yazık olur.

Şuan sana cevap vermek istemiyorum çok sinirliyim çünkü.Sadece 2 yılda niye 10 mjs yazmış olman bana ilginç geldi vede zaman gaztesinin haberini verip Misimoviçin gelmiceğini veriyo olman ilgincime gitti.Nese bu saatten sonra gelmesın zaten gitsin Shalkeye.

Şuan sana cevap vermek istemiyorum çok sinirliyim çünkü.Sadece 2 yılda niye 10 mjs yazmış olman bana ilginç geldi vede zaman gaztesinin haberini verip Misimoviçin gelmiceğini veriyo olman ilgincime gitti.Nese bu saatten sonra gelmesın zaten gitsin Shalkeye.

Arkadaşların boş yere ümitlenmemesini ve beklenti içinde olmamasını istedim o kadar.Sadece bu.İyi geceler.

arkadaşlar

bu kadar uzun sürede futbolcuyu getirceklerine göre

snrm Hagi-Popescu 'yu klonlattırıyorlar diye düşünüyorum.

Şaka bir tarafada gerçekten böyle transfer olmaz olsun yha

son gün dandik 2 adam getirecekler alın dicekler savşçı diye size 2 tane manda

tranfer sezonu kapanacak sonrada.Sezgin 'in otel paralarıyla bile alnırdı bir futbolcu adam bedavaya avrupa turu yaptı...

Bu saatten sonra isterse, mevkisinin en kral adamı gelsin atı alan Üsküdar'ı geçti.

bu iş bratu tamas petre olayına dönecek bakın görün :)

Bu'ne bee. Sanki Messi'nin velihatini aliyoruz ..

Gelmezse, gelmesin bee!

Burada iki takımın anlaştığına dair bir bilgi yok. Magath'ın sağ kolu Ronny Gersch'in Wolfsburg idari menejeri Dieter Hoeness'e Misimovic için Farfan + 5 milyon Euro önermeye hazırlandığını söylüyor haber. Zaman gazetesinde Almanca bilen birileri yok herhalde, sanırım Google Translate ile idare ediyorlar.

Bu takıma doğru dürüst transfer yapmadılar halda yapmıyorlar. Takımlarında kadroya giremeyen Serdar-AliTuran-Pino transfer olarak bile sayılmaz. Yada 2.ligden gelen Mbatdal, Musa. Sadece Cana ve Çağlar transferleri yapıldı. Koskoca yaz sezonunda adam gibi 1-2 transfer yapıldı. Oysa takımın en az 5-6 önemli transfere ihtiyacı varken :(

wolfsburg diego icin juventus un istedi 20€ vermeye hazir mis ve iki takim arasinda görüsmeler gine baslamis ! eger harbiden öyle ise misimovis bizde gibi bence :animation:

kaynak : skysport24 (transfermarkt)

FatihDemireli

Misimovic'in Schalke transferi yatti. Magath onun yerine Ciprian Deac'i transfer etti. Oyuncu su an saglik kontrolünde.

...Misimovic'in Galatasaray yolu acildi son anda bir aksilik olmazsa

Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Misimovic gelirse kaç numara giyecek? :) 10 numara Arda'da, kaptandan formayı alıp Misi'ye verecek halimiz yok.

ersinduzen

diego, wolfsburg'a transfer oldu... wolfsburg, misimovic'i schalke'ye satmayacağını açıkladı. hoeness: 'galatasaray'a transfer olabilir'

Bugünki Lviv maçının başka bir açıdan önemi Misimovic transferi olacak eğer haber doğruysa tabi.

Beyler bazı duyumlara göre misi Schalkeyle Anlaşamamış tek ilgilenen GS kalmış Ve 8-7 Milyon euroya bence bu iş biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt