FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

artık hiç bir isime inanmıyorum.

Evet, Misimovic ile ilgileniyoruz. Ve dünkü Sivas mağlubiyeti bu açıdan çok iyi oldu diyebiliriz. Maç 1-0 lehimize bitseydi, belki de pazarlık konusunda Adnan Sezgin yine saçma bir politika izleyecekti, şimdi ise, Adnan Polat'ın kesinlikle devreye gireceğini düşünüyorum. Bu arada Wolfsburg da Juve'den Diego'yu kadrosuna kattı. Elano da büyük ihtimalle Juve'ye gider, oradan gelecek parayla da Misimovic alınabilir, hayal değil bu.

Gelse ne olur yine Sarp ile Ayhan ile oynayacak.Bize adam gibi oyuncu lazım.Misimovic'i orta sahaya alınacak 2 ismin üstüne alacaksın.Ve hoca 4-2-3-1 oynatacak o zaman.

Bütçemize göre planlamalar yapıyoruz . Bütçeyi geçmeyecez . Ekonomik transferler yapıyoruz . Geçen sene para harcayıp başarısız olduk bu sene aynı başarısızlığı para harcamayarak yapmak istiyoruz . Yoksa bütün yaz uyuyamıyoruz ne olursa olsun para harcamayacaz. Polat

Evet, Misimovic ile ilgileniyoruz. Ve dünkü Sivas mağlubiyeti bu açıdan çok iyi oldu diyebiliriz. Maç 1-0 lehimize bitseydi, belki de pazarlık konusunda Adnan Sezgin yine saçma bir politika izleyecekti, şimdi ise, Adnan Polat'ın kesinlikle devreye gireceğini düşünüyorum. Bu arada Wolfsburg da Juve'den Diego'yu kadrosuna kattı. Elano da büyük ihtimalle Juve'ye gider, oradan gelecek parayla da Misimovic alınabilir, hayal değil bu.

Niyetli misin?

Hayal, alamayiz bunu. Bize fazla talibi olmayan, sakat, ucuz futbolcu lazim. Adnan Sezgin bunu alamaz.

guy_counting_coins.jpg

Bütçemize göre planlamalar yapıyoruz . Bütçeyi geçmeyecez . Ekonomik transferler yapıyoruz . Geçen sene para harcayıp başarısız olduk bu sene aynı başarısızlığı para harcamayarak yapmak istiyoruz . Yoksa bütün yaz uyuyamıyoruz ne olursa olsun para harcamayacaz. Polat

Ekonomik transfer, genç futbolcularla anlam kazanır, ki ileride onlardan para da kazanabilesin. Yoksa Serdar Özkan'ı almak ekonomik transfer değil, tam tersi zararlı bir transferdir. Geçen sene parayla yanlış transfer politikası uygulandı sadece. Orta saha gözden kaçırıldı, Mustafa Sarp'ın, Ayhan'ın, Barış'ın bulunduğu orta saha yeter diye düşünüldü. Oraya sadece Elano alındı, ancak Elano da Hagi gibi bir adam değil ki gidişatı direkt değişsin. Elano çok iyi bir takım oyunu, ancak takım çok iyi haldeyse, Elano da onlara uyar. Geçen sene orantılı ve planlı bir transfer politikası izlenmedi, bu yüzden hata yapıldı.

Şimdi ise, ekonomik transfer bahanesiyle çok beceriksizce işler yürütülüyor, bu çok açık. Ayrıca bu saatten sonra iyi bir futbolcu alınacaksa eğer, bu ancak yüksek bonservis bedeliyle olur. Hiçbir takım da kendi iyi futbolcusunu şu saatten sonra göndermek istemez, Wolfsburg dışında. Malum adamlar, o bölgeye Diego'yu aldı, ve Misimovic'ten para kazanmak isteyecektir.

Valla niyetli değilim, dediğim şey de olabilecek birşey. Sivas'tan galip çıksaydık, umudum olmazdı. Ama şimdi Adnan Polat görmüştür durumun ne kadar ciddi olduğunu. Çocuk olsa böyle düşünür, koskoca GS başkanı düşünmezse zaten bu sezon çoktan bitmiştir. Biraz taksitle, Misimovic'i almaya çalışacakır. Tabii yine Adnan Sezgin'e bıraktıysa işi, transfer imkansız.

Valla niyetli değilim, dediğim şey de olabilecek birşey. Sivas'tan galip çıksaydık, umudum olmazdı. Ama şimdi Adnan Polat görmüştür durumun ne kadar ciddi olduğunu. Çocuk olsa böyle düşünür, koskoca GS başkanı düşünmezse zaten bu sezon çoktan bitmiştir. Biraz taksitle, Misimovic'i almaya çalışacakır. Tabii yine Adnan Sezgin'e bıraktıysa işi, transfer imkansız.

Ne sivası kardeşim. Biz geçtiğimiz sezondan çok büyük dersler alırlar dedik, ki öyle de dediler ama ortada bir halt yok. Yok efendim 2012, yok bütçe, yok küçülmeye gideceğiz, yok bu yıl düşmemeye oynayacağız falan filan sözlerle karşılaştık.

Öncelikle bi defa Sen Keita ve M.Topaldan önemli gelir ettin. Diğer giden oyuncular yok pahasına gitti zaten.

Daha sonra tribün isimlerini verdin mi sponsorlara (Bkz. Pegasus)

E yeni sezon başlamadan önce senin kendi transfer bütçende var az çok.

Nerde diğer paralar? Niye hala Elano, Elano diye tutturuyorlar. Anlam veremiyorum!

Çok ihtiyacımız var böyle bir adama,bariz bir şekilde görüldü bu. Ama bu adamla Arda'nın arkasına formsuz bir Cana ve defansif yönü vasatın üzerine çıkamayan Sarp'ı koyarsan sıkıntı yaşarsın.

Ne sivası kardeşim. Biz geçtiğimiz sezondan çok büyük dersler alırlar dedik, ki öyle de dediler ama ortada bir halt yok. Yok efendim 2012, yok bütçe, yok küçülmeye gideceğiz, yok bu yıl düşmemeye oynayacağız falan filan sözlerle karşılaştık.

Öncelikle bi defa Sen Keita ve M.Topaldan önemli gelir ettin. Diğer giden oyuncular yok pahasına gitti zaten.

Daha sonra tribün isimlerini verdin mi sponsorlara (Bkz. Pegasus)

E yeni sezon başlamadan önce senin kendi transfer bütçende var az çok.

Nerde diğer paralar? Niye hala Elano, Elano diye tutturuyorlar. Anlam veremiyorum!

Sana karşı değilim, tabii ki haklısın. Yönetimin iş yapmadığı aşikar. Ancak heralde kendileri bu sezonu, bu kadroyla götürebileceklerini düşündüler. Şimdi ise, Sivas iyi bir tokat olmuştur sezon başında diye düşünüyorum ve işleri hızlandırmışlardır diye umut ediyorum. Bir şekilde parayı bulup en az 3 transfer gerçekleştirmeliler. Bu apaçık ortada, sokaktan bir çocuk çevir o bile hemfikirdir. Yönetim o kadar geri kafalı olamaz, sanmıyorum, sanmak istemiyorum.

Ayrıca Mehmet Topal ve Keita peşin değil taksitle satılabildi, öyle beklediğimiz kadar yüksek miktarda gelir elde edebilmiş değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt