FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Sözde bu sene ekonomik anlamda kuculecegiz, kemerleri sıkacagız dendi, şimdi yonetim iş bilmezliğini, Misimovic'le ortmeye calısacak. Misimovic; Lincoln gibi Almanya özelinde basarılı olmuş bir oyuncudur. Oyuncunun tavanı maksimumu budur. Yoksa bu adamın gençliğine bakınca Nurnberg'te, yani avrupanın sıra takımının yıldızı oldugunu, kapasitesinin asla Kallstrom vb. ile karsılastırılmaması gerektigini anlarız. Wolfsburg'ta kariyer sınırlarına ulasmıstır, bir daha istese de hiç bir takımda o kadar basarılı olamaz. Ama biz bonservis ve maaş oderken Wolfburg'taki harika-olganustu-binde bir olacak performansına gore para odeyecegiz.

Misimoviç dogru takımla birlikte form tutmuş, buyumuş bir orta sınıf takım yıldızından fazlası değildir. G.Saray'a cok bile o ayrı. Anlatmak istedigim. Misimovic'in bize maliyeti Rosicky'i, Baptista'yı bile gececektir. 7-8m euro bonservis vercegiz eminim satamayacagız. Futbolu ya bizde bırakır ya da bonservisini eline vermek zorunda kalırız. Adam 28 yasında ilk sene adaptasyondu 2.sene iyi oynadı derken 7-8m euro bonservis + 3m euro maaş verdigin oyuncu 30'undan sonra kovsanda ayrılmaz. Zaten 30 yaşına gelmiş Misimovic'e kimse 3m euro net maaş vermez.

Misimovic bizle gelirse 4 yıllık anlaşma karsılıgı maliyeti 20m euro + komisyon ucreti olur. 22-23m euro yani. Ve satısı yok ya da en iyi ihtimal 2-3m euro. Arap kuluplerinin alacagı bir oyuncu değil, Premier ligten talibi cıkmaz. Sıradan Alman takımlarının parası yetmez, zengin Alman takımları yaşı geçmiş yuksek maaş isteyen Misimoviç'e bakmaz. Wolfsburg'a bonservis elinde geri doner en fazla.

Misimovic için donen bonservis ve maaş yaşı ve diğer sartları dusununce Elano kadar delice bir transfer olur.

6m euroluk Cana bile Marsilya gunkerinin cok uzagında daha hazır degil birkaç beklemek lazım ama eski Cana'yı beklemiyorum acıkcası. 6m euro + 2mgaranti para ve maç bası veriyoruz. Oynadıkları oyun ise ortalama kalitede bir yabancı kadar. Bu kadar para harcayıp bu kadar az performans almamıza ragmen akıllanmadık hala. Transfer taraftarın susu payı afyonu olarak goruluyor yonetim tarafından. Polak, Grella tipi bitik adamları alın demiyoruz ki, cok mu zor yukselen 23-26 yaş arası orta sınıf takımlardan adam almak.

5 den fazla vermemek lazımmış bilmemneymiş. Vermedik de ne oldu ? Siz son 2 sezonda 31 gol 56 asist yapmış adamı 5 milyon euro'ya nasıl alıyorsunuz ? ya da Galatasaray'ı ne zannediyorsunuz Avrupalı futbolcular can mı atıyor bize gelmek için ?

Rosicky'i alamıyorlarsa 10 milyon euro verip bu adamı getirsinler. Ya Herru Ya Merru bu işin artık şakası kalmadı.

Bassınlar parayı alsınlar bu adamı,yeter artık.Başlatacaklar bütçelerine,sanki şirket yönetiyorlar.

Bu transfer olsada değişen birşey olmayacak.Çok geç kalındı.

Misimovic'in rakamlarına oynunu izlemeden yorumlamamk lazım bana gore, oyun içinde cok gozuken bir adam değildir. Alex vari biri. İlk sene yuksek bir performans beklemiyorum. Misimovic tipik eski tip bir ''10 numara'', Kallstrom gibi fiziksel mucadeleye girmez. Hoş bize sadece hucumu olan bir adam da yetecektir, zira Arda dısında hucumda sorumluluk ustlenen yok, Kewell falan iyi bir rol oyuncusu ama yardımcı unsur, fazlası değil. Lincoln'un 2.sezonundaki performansına yakın katkı versinde savunma falan istemeyiz. 20m euro n'olacak ki?

Büyük oynuyorum, avrupada başarı istiyorum diyen kişi bu transferi yapar, Aslantepe'de Arda ile Misimoviç'i yan yana oynatır. Arda gibi dehşet istatistiklere sahip. Son iki sezonda 28 asist ortalamsı ile oynamak muhteşem bir istatistik. Fakat ne yazık ki Adnan Sezgin'in bu transferin kıyısından, ucundan bile geçeceğini sanmıyorum. Gene bonservisi olmayan, vasat futbolcularla yönelecektir.

Misimovic gelecekse cana nin yanina bi adam daha almamiz lazim yoksa cana elano Misimovic orta sahasi olmaz

Kör Yönetim , Futbol cahili Yônetim, Yahu bu kadar mi olur?? dunya kupasi bitti, daha ne bekleniiyor??

o kadar beceriksiz adamlara birakirsan adamlar gelmezler turkiyeye, elano gelmez dediler , geldi

kewell gelmez dediler geldi, baros gelmez dediler geldi, bunlari getirmek için özel kabiliyet lazimdir

haaa simdi ki Yônetimde bulunan bol para kazanan adamlarda o kabiliyet varmi Yok

Bence takımımızın ortasahada şu an ihtiyacına ilaç olabilecek dünyadaki birkaç isimden biridir. Asistleriyle kilit açabilen yegane profesyonellerdendir. Bu fırsatı takımımızın değerlendirmesi ve bu adamı takıma kazandırması gerekir. Zaten Mustafa Sarp, Ayhan, Cana gibi defansif adamlarımız var. Elano'yu da esas mevkisi olan sağ kanatta oynatabiliriz böylelikle.

Cana tek başına yer parçalar rakibi.

Cana-Elano-Misimovic orta sahası yeterli bence. Biliyorum çok eleştilecek bu mesaj ama :D

Geç olsun güç olmasın bari. 10. haftadan sonra adam gibi takımımız olsun ligi yine götürürüz.

Misimovic gelecekse cana nin yanina bi adam daha almamiz lazim yoksa cana elano Misimovic orta sahasi olmaz

Haklısın. Ancak 2 defansif orta saha + 1 hücumcu orta saha biraz dengesiz olabilir sanırım. 1 defansif orta saha + 1 box to box + 1 hücumcu, daha oturaklı gibi geliyor. Transfer döneminin sonlarına yaklaştığımız şu dönemde iyi bir çift yönlü orta saha bulabilir miyiz tabii bu da bir soru işareti. Bu yüzden sanırım defansif orta saha alırız gibi geliyor bana ya da gidip sadece Misimovic'i alıp transfer sezonunu kapatırız. Böylece Rijkaard'ın eline box to box diye Mustafa Sarp'ı veririz. Sonra yok efendim Rijkaard gitsin Terim gelsin geyikleri başlar.

Cana tek başına yer parçalar rakibi.

Cana-Elano-Misimovic orta sahası yeterli bence. Biliyorum çok eleştilecek bu mesaj ama :D

Cana tek başına parçalamaya çalışır, en sonunda o da patlar. İspanya ligi olsaydı dediğin belki geçerli olabilirdi. Ancak bizim ligde bu orta sahayla oynarsan direkt çökertirler, Elano, Misimovic ikilisi ellerinde bacakları kulübeye gelirler. Bu yüzden adam akıllı defans yapabilecek bir orta saha ya da tam anlamıyla oyunu çift yönlü oynayabilecek, çevik, zeki bir adam şart. Keşke Nuri Şahin olsaydı mesela, ama nerde.

İhtimal vermiyorum bu transfere.

Ya bırakın Misimoviçi Adnan Sezginmi alacak, rüyamı görüyoruz. taraftarın sabrını taşırmamak, gazını almak için şimdide Misimoviçi ortaya attılar. Bonservisi 15 milyon olan adamı mümkün değil alamayız. İnşallah bu lafımı yerimde transfer olur ama ihtimal %5 den fazla değil. Taraftarı oyalıyorlar işte millet gerçeği görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt