FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Almanlar 9 istiyormus - bizimkiler 7 veriyor....Sezgin Bey 2 mil. icin bu adami da kacirir. Misimovic cözüm ama degil arkadaslar.

Eğer bu gerçekse yazık diyorum.

İlk öncelik Misimovic olmamalı bir çift yönlü oyuncu olmalı bencede.Fakat ofansif yönden de sıkıntı yaşıyoruz.Eğer bir çift yönlü oyuncu da alınacaksa Misimovic'e vize çıkar benden..

misimovic yeni vizyonumuza uymuyor.. en uzun sakatlığı 19 gün sürmüş

Arkasında Barış Özbek oynayacaksa gelmesin.

Ama Misimovic müthiş futbolcudur asist makinesidir o ayrı.

Önce adam gibi bir mc alalım.

harika bir oyuncu ver artık yönetim 11 12 ne fiyatını düşürmeye çalışıyosun--ortasaha eksikliği giderilecek......misimovici alamazsanız adnan sezgin Türkiye'ye gelme Bu hafta maca gidiyorum valla olmazsa transfer yönetim istifa diye bağıracagım.....

Misimovic gelirse ne Quaresma kalır, ne Guti, ne de Niang. Yılın transferi olur. Ama yanına iyi bir orta saha alınacaksa alınsın. Yoksa Cana ve Misimovic'e yazık olur.

Misimovic gelirse ne Quaresma kalır, ne Guti, ne de Niang. Yılın transferi olur. Ama yanına iyi bir orta saha alınacaksa alınsın. Yoksa Cana ve Misimovic'e yazık olur.

Abartmayalım. Yaşı nedeniyle performans düşürmezse Guti Hagi ile birlikte bu lige gelmiş en iyi oyuncudur. Türk Ligi Hagi, Alex dahil daha yaratıcı bir oyuncu görmedi.

İspanya'da da döneminin en yaratıcı oyuncularından bir tanesidir. Bundan 2 sezon öncesini yani Guardiola'nın ilk sezonundan başlayarak geriye gidersek Son 7-8 senelik dönemde özellikle İspanya'nın en yaratıcı oyuncularında hep ilk 3'e yazarım.

Misimovic: "Kesin anlaştık diyemem. Menajerim Adnan Sezgin ile görüşüyor. Bazı pürüzler var. Ama ben kariyerimi düşünerek G.Saray’la anlaşmak isterim.” demis.. kaynak:ligtv

Yaz dostum yaz adamın hayatı boyunca devamlılığı olmamış Real'de kalmasının tek sebebi 8 yaşından beri orda olmasıdır Guti iyi futbolcu ama
Kod:
Türk Ligi Hagi, Alex dahil daha yaratıcı bir oyuncu görmedi.
katılmıyorum söylediklerine saygı duyuyorum sadece

'Misimovic için 8 10 arası bir fiyat isteniyormuş . Sanırım biz 7 veriyoruz . Sezgin çingene pazarlığı yapmazsa gelecek . Gelmek istiyor . Cana'nın yanına gelecek olan da genç taşta üst düzey takımlara transfer olmuş tutunamamış şu an mütevazi bir klüpte oynayan Ernst etkisi yaratacak bir oyuncuymuş' ScoutGSden ayrılan Cihan Şerbetçioğlu diyo .

'Misimovic için 8 10 arası bir fiyat isteniyormuş . Sanırım biz 7 veriyoruz . Sezgin çingene pazarlığı yapmazsa gelecek . Gelmek istiyor . Cana'nın yanına gelecek olan da genç taşta üst düzey takımlara transfer olmuş tutunamamış şu an mütevazi bir klüpte oynayan Ernst etkisi yaratacak bir oyuncuymuş' ScoutGSden ayrılan Cihan Şerbetçioğlu diyo .

Bahsedilen Gelson Fernandes olabilir.

Gelmez... Sen buna 10 Mio en az Para harcalamlisin, okadar harciyorsan, Gio niye alinmadi ? ozaman Niye Ledesma degil ve Rosicky ? ikisi berbar ayni fiyata geliyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt