FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Muhakkak ki gereken transferler yapilacaktir. Bu konuda Adnan Sezgin'e güvenim tam. Misimovic'i parayi basip getirecegine kulübü maddi olarak zora sokmadan getirmek istiyordur. En azindan sözde sihirbazlik yapip paralari saçmiyor.

Arda harici saydıklarının hiçbiri o bölgeyi kaldıramaz. Kewell o bölgenin adamı değil, Emre iyi oyuncu ama fizik olarak kötü, Elano'ya hiç girmiyorum.

Arda ofansif ortasaha bölgesini kaldıramaz. Misimoviç'teki bitiricilik,son paslar,son vuruşların hiçbiri Arda'da yok.

Arda harici saydıklarının hiçbiri o bölgeyi kaldıramaz. Kewell o bölgenin adamı değil, Emre iyi oyuncu ama fizik olarak kötü, Elano'ya hiç girmiyorum.

Misimovic sanki tam bir buldozer.

Emre üzerine çaba sarfedilirse o bölgeyi virtiöz gibi kullanacak yeteneğe sahip.

Hep armut piş ağzıma düş istiyoruz. Ama malesef öyle bir dünya yok.

İşte milletin alıp İniesta yaptığı yetenek. Sonra diyoruz ki bizden niye İniesta çıkmıyor.

"Kesin anlaştık diyemem. Menajerim Adnan Sezgin ile görüşüyor. Bazı pürüzler var. Ama ben kariyerimi düşünerek G.Saray'la anlaşmak isterim."

G.Saray'ın ligin ilk maçında Sivas'a yenilmesinin ardından hem camianın hem de taraftarların tepkisinden çekinen yönetim ağırdan aldığı transfer çalışmalarını hızlandırırken, Misimovic'ten gelen haberler sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü. Sivas'taki hüsranın ardından sportif direktör Adnan Sezgin apar topar Almanya'ya çıkarma yaparken, Boşnak yıldızın transferini bir an önce bitirebilmek için hem kulübü Wolfsburg hem de Lincoln'ün de menajeri olan Roger Wietmann ile görüşmelere başladı.

Bundesliga ekibi Misimovic'in bonservisi için kapıyı 9 milyon Euro'dan açtı. G.Saray ise rakamı 7 milyon Euro'ya indirmeye çalışıyor. Sezgin, Alman temsilcisiyle kıran kırana bir pazarlık yaparken, oyuncu cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. Wolfsburg dün akşam Almanya Kupası'nda Preussen Munster ile karşılaşırken, Boşnak yıldız maçtan yaklaşık 3 saat önce transfer görüşmeleriyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

"HEDEFLER AYNI"

Telefonla görüştüğümüz Misimovic, G.Saray'la görüştüklerini doğrularken şu açıklamayı yaptı: "Şu anda G.Saray ile kesin bir anlaşmaya vardım diyemem. Bazı pürüzlerimiz var. Ancak ben prensipte şu andaki kariyerimi göze alarak anlaşmaya varmak isterim. Görüşmelerin net olarak hangi aşamada olduğunu bilmiyorum. Bu menajerimin işi. O şu anda Adnan Sezgin ile konuşuyor.

Türk futbolu ve özellikle G.Saray'ın geçmişini biliyorum. G.Saray çok köklü bir kulüp ve hedefleri her zaman en üst seviyede. Başarıyı sadece en üst basamak olarak görüyorlar. Bu anlayış benim bireysel hedeflerimle de uyuşuyor. Profesyonel kariyerime bakacak olursak şu anda benim bu seviye ve mantalitedeki bir kulüpte oynamam gerekiyor."

SEZGİN'LE BULUŞMA

Menajerinin ardından Misimovic de Adnan Sezgin ile bugün Berlin'de bir araya gelecek ve pürüzleri gidermeye çalışacak.

Almanya'da doğmasına rağmen Bosna Milli Takımı'nı seçen Misimovic, 4 yıl B takımında mücadele ettiği B.Münih'ten 2004-05 sezonun başında bedavaya Bochum'a transfer oldu. 3 sezonda 92 maça çıkıp 21 gol atan Boşnak futbolcu 2007-08'de yine bonservisi elinde Nürnberg'e gitti. 28 maçta 10 gol atan Misimovic buradan 4 milyon Euro'ya Wolfsburg'un yolunu tuttu. 33 maçta 7 gole karşın 20 asistle sezonu tamamlayan Misimovic şampiyonlukta önemli bir rol üstlendi. Geçen yıl ise 31 maçta 10 gol, 15 asistlik katkıda bulundu.

LEDESMA JUVE'Yİ TERCİH ETTİ

G.Saray'ın Misimovic'in alternatifi olarak düşündüğü Lazio'lu Cristian Ledesma, İtalya'dan ayrılmıyor. Ne Arjantinli oyuncu ilk tercih olarak G.Saray'ı düşünüyordu ne de sarı-kırmızılılar önceliği Ledesma'ya veriyordu. Yönetimin gündeme almasına rağmen somut olarak hiçbir girişimde bulunmadığı oyuncu da tercihini Juventus'tan yana kullandı.

İtalyan spor gazetesi Tuttosport da Ledesma'nın Torino ekibine transfer olacağını iddia ederken, Dzeko'ya karşılık Diego'nun da G.Saray'a transferi an meselesi olan Misimovic'in kulübü Wolfsburg'a gönderileceği ifade edildi.

"10 NUMARA" MISIMOVIC

Misimovic'i 10 numara olarak oynatacak olan G.Saray orta sahaya bir transfer daha yapacak. Boşnak futbolcunun aksine alınacak bu futbolcu defansif orta saha olacak. Yönetim ayrıca santrfora da takviye yapacak. Bu bölge için en güçlü aday ise Roma'lı Julio Baptista'nın transferi de Misimovic'in ardından bitirilecek.

-Vatan-

Ledesma'nın İtalya'da kalmak istediği başından beri belliydi.

Bu sene Bosna, Arnavutluk gidiyoruz, haydi rastgele.

Ledesma'nın İtalya'da kalmak istediği başından beri belliydi.

Bu sene Bosna, Arnavutluk gidiyoruz, haydi rastgele.

Bana kalırsa mantıklı iş yapıyorlar.Sanki futbol ülkelerinden gelen futbolculardan ne verim aldıkki orada ısrar edelim.En güzeli etrafımıza bakmak fazla uzaklaşmadan.

Bana kalırsa mantıklı iş yapıyorlar.Sanki futbol ülkelerinden gelen futbolculardan ne verim aldıkki orada ısrar edelim.En güzeli etrafımıza bakmak fazla uzaklaşmadan.

evet biz burnumuzun dibindeki romenlerle uefayı kazandık, uefa'dan önce oynayan filipescu ve ilie'den de iyi paralar kazandık, misimoviç ve cana ile de bir uefa kupası daha neden olmasın, tabi biraz zaman lazım...

Arda'nın son pasları gayet iyidir, son vuruş konusunda da çalışıyor bu sene.

Gayet iyi hele de 4-2-3-1 oynanacaksa ofansif ortasaha mevkisi için yeterli değil ama Ahmet :) Arda'nın kendini geliştirdiği aşikar geçen seneye nazaran,ama bir Misimoviç seviyesinde değil Arda'nın hiçbir bitirici niteliği.

Kısacası Arda ofansif ortasaha oynayarak gole direk etki edebilecek bir oyuncu değil. Sol kanatta çizgiye inerek oynaması onu çok daha tehlikeli ve direk sonuca giden bir hale büründürüyor.

1 2 gün icinde bitirsinler bitereceklerse hemen gelsin bursa macinda oynatalim

her gelenede hagi oluyor diyolar biraz zor hagi olur hagi kim misimovic kim napmiş suana kadar misimovic sıradan futbolcu olur hagiye göre

3-4 gün icinde açıklıvcam. Gelmeveni getivcem.

Ayrılda Gel Misimoviç Bu saatten sonra Alınabilecek en iyi oyuncu olur Misimoviç Piyango gibi bi nevi.. Adnan Sezgin işin içinde fazla umutlanmıyorum ama eğer gelirse Tam isabet bir transfer olacak.Hadi İnşallah

ersinduzen

misimovic galatasaray'a gelecek mi? transferle ilgili neler söyledi? @dilaragonder misimovic ile konuştu... 19:45'de ntvspor gündem'de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt