FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

misimoviçe fiorentina ve rubin kazan talipmiş. rubin kazan için çok yakın diye yazmışlar..

Rubin kazanmış fiorentinaymış falan geçin onları,bonserviste anlaşırsak misimovic her türlü bizde.

1281983004483982.jpg

Şöyle oynar.

1. Elano gidecek

2. Wolfsburg Diego'yu alacak

3. Misimoviç Galatasaray'a gelmeye istekli ve kararlı olacak, Fiorentina, Atletico gibi kulüplerin aklını çelmesine izin vermeyecek

4. Yönetim elini cebine atacak

Bir de öncelikli olduğunu düşündüğüm box-to-box transfer var. Yani ölme eşeğim ölme.

Dembele olmasada Cana ile Misimovic arasına mutlaka iki yönlü futbolcu almalıyız.

misimoviçe fiorentina ve rubin kazan talipmiş. rubin kazan için çok yakın diye yazmışlar..

Tam tersi, bu transferdeki en uzak takım Rubin Kazan. Kulübüyle anlaşacaktırlar, orası kesin. Ancak duyduğuma göre, Misimovic Rusya'yı istemiyor.

Ayrıca daha önce Atletico Madrid'in ön planda olduğunu söylemiştim. Ancak şöyle de bir durum var, Misimovic 28 yaşında, yani büyük ihtimalle son sözleşmesini yapmak isteyecektir belki de. Bu yüzden de işini riske atmak istemez. İspanya'ya gitmesi, onun için çok da garanti bir seçim olmaz, bunu kendisi de düşünüyordur. Fakat Galatasaray'ı ciddi ciddi düşündüğü bir gerçek ve şöyle bir düşündüğümüzde futbolcunun tam istediği ortamı burada bulacağı da aşikar. Hele ki kendisinin Boşnak olduğunu düşünecek olursak Türkiye'yi tercih etmeyip, İspanya'ya ya da İtalya'ya gitmek kendisi için macera gibi gözükebilir. Türkiye'ye uyum sorununun olmayacağı da çok açık.

Tüm bunları üst üste koyduğumuzda, Misimovic bence de Galatasaray'a çok yakın. Şu an iş sadece yönetime kaldı eğer becerikli olurlarsa kesin alırız, ancak yine çingeneliğe devam edilirse iş yatar.

Ne Servet'i, Ne Cooker'ı? Ne Hakan'ı? Hangi dünyadasınız siz? Takımdan temizlenmesi gerekn adamları yazmayın şu kadrolara.

Herkes kadro yazıyor.Birde ben yazayım.=)

Bu arada Kewell'ı nasıl kadroya almazsınız,şaşıyorum vallahi.Takımda kesilmeyecek ilk adamdı Kewell.

---------------------Baros--------------------

Kewell----------------------------Pino

------- ----Misimovic ---Arda-------------

-------------------Cana-----------------

Hakan-----Gökhan------Neill-------Sabri

-----------------Aykut---------------

Herkes kadro yazıyor.Birde ben yazayım.=)

Bu arada Kewell'ı nasıl kadroya almazsınız,şaşıyorum vallahi.Takımda kesilmeyecek ilk adamdı Kewell.

---------------------Baros--------------------

Kewell----------------------------Pino

------- ----Misimovic ---Arda-------------

-------------------Cana-----------------

Hakan-----Gökhan------Neill-------Sabri

-----------------Aykut---------------

Allahtan td diilsin :D

arda misimoveic ortasahasyla kevgir oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt