FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Allahtan td diilsin :D

arda misimoveic ortasahasyla kevgir oluruz

Bende öyle diyordum geçen yıl ama bizim defans sorunumuz olduğu kadar gol sorunumuzda var.Yeteri kadar pozisyona giremediğimizi düşünüyorum.O yüzden pozisyon üretme becerisi yüksek Arda'ya mutlaka oraya koyarım ben .

Herkes kadro yazıyor.Birde ben yazayım.=)

Bu arada Kewell'ı nasıl kadroya almazsınız,şaşıyorum vallahi.Takımda kesilmeyecek ilk adamdı Kewell.

---------------------Baros--------------------

Kewell----------------------------Pino

------- ----Misimovic ---Arda-------------

-------------------Cana-----------------

Hakan-----Gökhan------Neill-------Sabri

-----------------Aykut---------------

Hallaç pamuğu gibi alır alır atarlar bizi.

Hallaç pamuğu gibi alır alır atarlar bizi.

Hocam oyun anlayışımıza göre değişir o.Kadro bu bile olsa Rijkaard'ın deplasmanlardaki sistemi,oyunculara verdikleri talimatlar çok önemlidir.Rakibi nerede karşılayacağız , atak yerken nerelere geleceğiz tarzı....

Bir de biraz gerçekçi düşünerek kadroyu yapalım.

---------------------Baros--------------------

Arda----------------------------------Pino

------- ----Misimovic ---M. Sarp-------------

-------------------Cana-----------------

Hakan-----Servet------Neill-------Sabri

-----------------Ufuk---------------

Servet'i hiç beğenmem. Kesinlikle gönderilmesi gerekirdi. Ancak yapacak birşey yok, onun yerine oynayabilecek başka bir stoperimiz de yok, çaresiz Servet. Ufuk ise, en azından genç, kaleyi ona emanet edip, sabretmekte fayda var bence. Mustafa Sarp'a gelirsek de, şu şartlarda başka çaremiz yok, tabii onun yerine bir başka orta saha alınacak mı bakıp, göreceğiz, umarım olur. Kewell da ikinci yarıları girer. Elano'nun ise gittiğini farzediyoruz, o gitmiyorsa yine çok fazla değişiklik olmaz bence. Elano kulübede oturur, ya da ona yer açmak için Pino yedeklerde oturur Elano sağ kanatta olur.

Kim var başka ? Ufuk falan deme,doğru dürüst maçını bile izleyemedik daha,ayrıca Rijkaard böyle Aykut'a rağmen Ufuk'a şans vermiyorsa durup düşünmek lazım.

Ufuğu pek izleyemedik ama Aykut'u bol bol izledik senelerce.. Ön direkte topu bekleyen birine Hayrettin'i bile tercih ederim.

Gerekirse Emirhan'ı, ya da daha ne kadar paf kalecisi varsa koy. Aykut ismini görünce zıvadan çıkıyorum, Sivas maçında ilk kez bir futbolcuya küfür ettim. Halı sahaya çağırmam Aykut'u yemin ederim.

Ufuğu pek izleyemedik ama Aykut'u bol bol izledik senelerce.. Ön direkte topu bekleyen birine Hayrettin'i bile tercih ederim.

Gerekirse Emirhan'ı, ya da daha ne kadar paf kalecisi varsa koy. Aykut ismini görünce zıvadan çıkıyorum, Sivas maçında ilk kez bir futbolcuya küfür ettim. Halı sahaya çağırmam Aykut'u yemin ederim.

Abartma hocam.Tamam,elimizde ahım şahım kaleci yok ama abartma.

Bir tanede ben yapayım

---------------------Ufuk----------------------

--------------L.Neill---------Hakan/Gökhan/Servet-----------

----Sabri------------------------------------------Emerson--

----------------------Musa/Barış/Mustafa(Süper Lig maçlarında)---

----------------Ledesma----------------------------------------

-----------------------------Misimoviç---------------------------

--------Arda--------------------------------------Kewell---------

---------------------------Baros---------------------------------

Tabiki Arda'yı sola çekip orada Pino veya Elano'yu da oynatabiliriz.

Hocam oyun anlayışımıza göre değişir o.Kadro bu bile olsa Rijkaard'ın deplasmanlardaki sistemi,oyunculara verdikleri talimatlar çok önemlidir.Rakibi nerede karşılayacağız , atak yerken nerelere geleceğiz tarzı....

Çok dirençsiz bir ortasahamız olur. Ardayı çek sola. Onun yerine de al iki yönlü koşan ve pas yapan bir oyuncu (tekniğe gerek yok akıllı olsun yeter). O zaman tamamdır bu iş.

madem herkes yazıyor bende yazayım:D,muamba yerine reo coker da olabilir,orta saha birbirine yakın oynayacak,elano sağ,arda sol iç,brezilya nın oynadığı gibi,7 yabancı olduğunun farkındayım ama türk olarak sola iyi bi oyuncu aklıma gelmedi:o,çağlar ve hakan bizim sistem için hiç uygun değiller bence,aklınıza gelen iyi bi yerli sol bek varsa ekleyebilirsiniz.

madem herkes yazıyor bende yazayım:D,muamba yerine reo coker da olabilir,orta saha birbirine yakın oynayacak,elano sağ,arda sol iç,brezilya nın oynadığı gibi,7 yabancı olduğunun farkındayım ama türk olarak sola iyi bi oyuncu aklıma gelmedi:o,çağlar ve hakan bizim sistem için hiç uygun değiller bence,aklınıza gelen iyi bi yerli sol bek varsa ekleyebilirsiniz.

Taktik olarak gördüğüm en mantıklı taktiklerden..

Elano zaten Brezilya da bu şekilde oynuyor. Arda da bu şekilde oynayabilr. Hem ofansif hem defansif güçlü olabilirz. Transfere de pek gerek yok bu taktikle..

Muamba + Misimovic = 15-20 milyon €

Elano'dan gelecek 10 milyon € civarında paraya da sahip olamıyoruz.

Vederson u biz alsaydık cuk otururdu.

serhat reo coker da olabilir dediğim gibi;),daha ucuz biri olabilir,bide elano nun bu saatten sonra satılacağını sanmıyorum,kulübünde bütçesi söylenilen kadar düşük olmamalı inanmıyorum buna,8 misimovic 7 muamba olsa 15 e alırız ikisini,biraz zorlasınlar ne diyeyim,bide oğuzhan ın dediği gibi bedavaya wederson u alabilirdik,ama biz 3 genç oyuncu+paraya ondan daha kötü olan çağlar ı tercih ettik buda ayrı konu.

Ufuk

Sabri----Neill----Hakan----Çağlar

Cana---Mustafa

Pino-----------------------Arda

Kewell

Baros​

Kimse boşuna sistemden felan bahsetmesin,bu orta sahayla 4-3-3 oynamak,insanın ömründen ömür götürür.Elimizdeki oyunculara göre en mantıklısı bu kadro.Ayrıca bu sistemde en azından gelen geçenden gol yemeyiz,pozisyon buldukmuda affetmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt