Bora Yazan
Sarı Üye
- 15 Mayıs 2010
- 211
- 0
- 1.126
Cevap: # Zvjezdan Misimovic
Evet bende onu belirttim, çünkü Misimovic'in son güzel kontratı olacak bu. Ama bunu kötü bir amaçla söylemedim, bu son derece doğal bir konu. Fakat dediğim gibi koşan bir oyuncu değil, eğer transfer olursa daha yakından görme şansınız olur hepinizin. Eğer Rijkaard Misimovic'den farklı şeyler beklerse (koşsun, pres yapsın, defansa yardım etsin) bu oyuncudan verim alamaz
tamamda zaten 3lü ortasahamız var, koşmazsa kalır 2 kişi... günümüz futbolunda koşmadak pres ve defansa yardım etmeden oyun oynayan takım mı var? yada varsa ne durumda o takımlar merak ettim...
sahadaki herkes takım savunmasına yardımcı olmak zorunda artık günümüzde takım savunması etkili...
ayrıca para konusunda da tabii ki kim fazla para verirse oraya gider bu gayet doğal...
Evet bende onu belirttim, çünkü Misimovic'in son güzel kontratı olacak bu. Ama bunu kötü bir amaçla söylemedim, bu son derece doğal bir konu. Fakat dediğim gibi koşan bir oyuncu değil, eğer transfer olursa daha yakından görme şansınız olur hepinizin. Eğer Rijkaard Misimovic'den farklı şeyler beklerse (koşsun, pres yapsın, defansa yardım etsin) bu oyuncudan verim alamaz