Mehmet Yalcin
Parçalı Üye
- 5 Aralık 2008
- 4.265
- 2
- 1.308
Cevap: # Zvjezdan Misimovic
Oyuncular hakkındaki varsayımların genel gecer değil ki sadece senin kabullerin. Coutadeur transferi niye 31 agustosa kaldı? Pino'nun en iyi zamanında bile gecen sezon ve onceki sezon kaç maça çıkmış maçları seyretmedin anlaşılan. Fikirlerine hiç katılmıyorum.
Yine masturbasyon yapmışsın anlaşılan. Kendini tatmin etmişssin yani. Bir Turk kulubu, Coutadeur'u 2-3m euroya alsın, cok cok buyuk basarıdır hatta imkansızdır. TR fiyatları her zaman farklıdır.
Yem attım ve birisi kaptı. Bunu bekliyordum.
Pino'nun Durumu: 3 milyon € bedelle Monaco'ya ham bir haldeyken geldi. Futbolunu geliştirdi. Monaco'ya gelmeden önceki futbolundan kat kat daha iyi bir hal aldı. En az 7-8 milyon € bedel biçtiler adama. Yıldız adayıydı. Sakatlık falan problemleri sebebiyle, 3 milyon €'ya bıraktılar. Ama burada olay şu, Monaco'da oynadığı futbol eskisinden kat kat iyiydi.
Coutadeur'un Durumu: Pino'dan bir yaş büyük. Pino kadar gelecek vaadetmedi hiçbir zaman. İyi bir orta saha dendi ama kimse üzerine atlamadı. Monaco'ya 4 milyon €'ya gitti. Le Mans için muhtemel bir rakip oldukları için, tavan fiyattan bıraktılar. Daha pahalı olmazdı. Monaco'da Le Mans'takinden iyi oynamadı. Kesinlikle daha kötü oynadı. Sakatlandı ve yerini Haruna'ya kaybetti. Yedek oyuncu oldu. Oynadığı sürelerde etkili olamadı. En fazla aldıkları fiyattan satarlar. 2-3 milyon € daha olası.
Oyuncular hakkındaki varsayımların genel gecer değil ki sadece senin kabullerin. Coutadeur transferi niye 31 agustosa kaldı? Pino'nun en iyi zamanında bile gecen sezon ve onceki sezon kaç maça çıkmış maçları seyretmedin anlaşılan. Fikirlerine hiç katılmıyorum.
Yine masturbasyon yapmışsın anlaşılan. Kendini tatmin etmişssin yani. Bir Turk kulubu, Coutadeur'u 2-3m euroya alsın, cok cok buyuk basarıdır hatta imkansızdır. TR fiyatları her zaman farklıdır.