FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Yem attım ve birisi kaptı. Bunu bekliyordum.

Pino'nun Durumu: 3 milyon € bedelle Monaco'ya ham bir haldeyken geldi. Futbolunu geliştirdi. Monaco'ya gelmeden önceki futbolundan kat kat daha iyi bir hal aldı. En az 7-8 milyon € bedel biçtiler adama. Yıldız adayıydı. Sakatlık falan problemleri sebebiyle, 3 milyon €'ya bıraktılar. Ama burada olay şu, Monaco'da oynadığı futbol eskisinden kat kat iyiydi.

Coutadeur'un Durumu: Pino'dan bir yaş büyük. Pino kadar gelecek vaadetmedi hiçbir zaman. İyi bir orta saha dendi ama kimse üzerine atlamadı. Monaco'ya 4 milyon €'ya gitti. Le Mans için muhtemel bir rakip oldukları için, tavan fiyattan bıraktılar. Daha pahalı olmazdı. Monaco'da Le Mans'takinden iyi oynamadı. Kesinlikle daha kötü oynadı. Sakatlandı ve yerini Haruna'ya kaybetti. Yedek oyuncu oldu. Oynadığı sürelerde etkili olamadı. En fazla aldıkları fiyattan satarlar. 2-3 milyon € daha olası.

Oyuncular hakkındaki varsayımların genel gecer değil ki sadece senin kabullerin. Coutadeur transferi niye 31 agustosa kaldı? Pino'nun en iyi zamanında bile gecen sezon ve onceki sezon kaç maça çıkmış maçları seyretmedin anlaşılan. Fikirlerine hiç katılmıyorum.

Yine masturbasyon yapmışsın anlaşılan. Kendini tatmin etmişssin yani. Bir Turk kulubu, Coutadeur'u 2-3m euroya alsın, cok cok buyuk basarıdır hatta imkansızdır. TR fiyatları her zaman farklıdır.

Misimovic iyi hoş da G.Saray'ın bu sene kuculecegiz, daha ekonomik davranacagız acıklamasıyla ne kadar uyusuyor? 28 yaşında son buyuk transferi olan bir oyuncu daha. Tamam buyuk oyuncu vs. ama 7-8m euro bonservisi ileride cıkarman mumkun değil, bonservisi geçtim asıl dusunduren, Elano'nun yuksek ucretini dert ederken, Misimovic'e ona yakın bir para verilmesidir. 3-4m euro yıllık ucrettten soz ediliyor.

Oyuncular hakkındaki varsayımların genel gecer değil ki sadece senin kabullerin. Coutadeur transferi niye 31 agustosa kaldı? Pino'nun en iyi zamanında bile gecen sezon ve onceki sezon kaç maça çıkmış maçları seyretmedin anlaşılan. Fikirlerine hiç katılmıyorum.

Yine masturbasyon yapmışsın anlaşılan. Kendini tatmin etmişssin yani. Bir Turk kulubu, Coutadeur'u 2-3m euroya alsın, cok cok buyuk basarıdır hatta imkansızdır. TR fiyatları her zaman farklıdır.

Kısaca özetliyorum dediklerimi, anlamamışsın. Pino'nun değeri 7-8 milyon €'dur. Sakatlığı sebebiyle 3 milyon €'ya alabilirsin. Coutadeur'un tavan fiyatı 4 milyon €'dur. Monaco son gün tavan fiyatını vermiştir ve almıştır. O gün bugündür de performansı düşen bir Coutadeur vardır. Yani 2.5 milyon €'ya alınabilir.

Pino'nun Durumu: 3 milyon € bedelle Monaco'ya ham bir haldeyken geldi. Futbolunu geliştirdi. Monaco'ya gelmeden önceki futbolundan kat kat daha iyi bir hal aldı. En az 7-8 milyon € bedel biçtiler adama. Yıldız adayıydı. Sakatlık falan problemleri sebebiyle, 3 milyon €'ya bıraktılar. Ama burada olay şu, Monaco'da oynadığı futbol eskisinden kat kat iyiydi.

Coutadeur'un Durumu: Pino'dan bir yaş büyük. Pino kadar gelecek vaadetmedi hiçbir zaman. İyi bir orta saha dendi ama kimse üzerine atlamadı. Monaco'ya 4 milyon €'ya gitti. Le Mans için muhtemel bir rakip oldukları için, tavan fiyattan bıraktılar. Daha pahalı olmazdı. Monaco'da Le Mans'takinden iyi oynamadı. Kesinlikle daha kötü oynadı. Sakatlandı ve yerini Haruna'ya kaybetti. Yedek oyuncu oldu. Oynadığı sürelerde etkili olamadı. En fazla aldıkları fiyattan satarlar. 2-3 milyon € daha olası.

kendi varsayımlarınla nasıl doğruyu söylediğine inanıyorsun hayret?,git mastürbasyon yap diyeceğimde ramazandayız,dayan biraz daha.

Misimovic iyi hoş da G.Saray'ın bu sene kuculecegiz, daha ekonomik davranacagız acıklamasıyla ne kadar uyusuyor? 28 yaşında son buyuk transferi olan bir oyuncu daha. Tamam buyuk oyuncu vs. ama 7-8m euro bonservisi ileride cıkarman mumkun değil, bonservisi geçtim asıl dusunduren, Elano'nun yuksek ucretini dert ederken, Misimovic'e ona yakın bir para verilmesidir. 3-4m euro yıllık ucrettten soz ediliyor.

ne veriyorlarsa versinler yeterki adam alsınlar.mustafa sarpa,barışa,gökhan zana vereceğin senelik parayı tek bir oyuncuya ver ama faydası olsun.

kesimlikle 1 transfer daha yapmamız lazım.

3-4 milyon €'ya değecek bir adam varsa verirsin. Yaptığı tek asisti, çektiği kötü şutun auta giderken Keita'ya çarparak kaleye girmesiyle olan bir adam haketmez 3-4 milyon €'yu.

Hersey baska yere transfer degil. Futbolu ile cikarsin yeterlidir. Buda nedir? Basari.

Kendi kendine gelin güvey olma.:) Ben sadece cevabının adamın beklediği cevapla alakası yok diye öyle yazdım. Bana açıklama yapsan ne yapmasan ne. Umursamadım bile yazdığını. Sadece tartışmayı absürt bir cevapla devam ettirdiğin için yazdım, yoksa çok da tınımda.:)

tribundergi

Misimovic icin Schalke devrede. GS devre disi kalmak uzere. Schalke'nin teklifi yillik 4M€.

Kısaca özetliyorum dediklerimi, anlamamışsın. Pino'nun değeri 7-8 milyon €'dur. Sakatlığı sebebiyle 3 milyon €'ya alabilirsin. Coutadeur'un tavan fiyatı 4 milyon €'dur. Monaco son gün tavan fiyatını vermiştir ve almıştır. O gün bugündür de performansı düşen bir Coutadeur vardır. Yani 2.5 milyon €'ya alınabilir.

Sen anlamamışssın anlatayım:

- Senin oncullerin ve varsayımın; Pino kendini Monaco'da geliştirdi ve kanıtladı. Bu yuzden fiyatı 3m 'den 7m euroya cıktı. Ben buna katılmıyorum. Bu kadar basit. Pino yargının tek somut kanıtı, birkaç transfer soylentisi olabilir ancak. Bana gore ise, Pino asıl vitrini Dunya Gençler Şampiyonası'nda yaptı. Monaco'ya umitlerle geldi ama D.Moreno, W.Renteria gibi pek cok muthiş yetenekli Kolombiyalı gibi(birazda haksızlıga ugrayarak, Kolombiyalı oyuncular Brezilyalı olsa cogu hala muthiş para kazanıyor olurdu) Avrupa'da tutmadı, istikrarlı basarı elde edemedi. Somut kanıtı soylemtiler değil, son iki seondaki Monaco maçlarını izle, subjektif dersen, kaç kere ilk 11 baslayıp, oyundan cıkmış, kaç gol veya asist yapmış, takımına faydası ne olmuş? Geçirdigi sakatlıların ciddiyetine ve sıklıgına bak. Pino Monaco'da kendini kanıtlayamadı bana gore. Ustune Porto niye Renteria'yı surekli kiralayarak (ama satmayarak) bekliyor, cunku oyuncu tavan yapmasını bekleyecek sonra karar verecek, satmasının mı ya da kadroya dahil etmesinin mi karlı olduguna. Ama Monaco yaşı musait olmasına rağmen Pino'yu beklemeyi tercih etmedi. 3m euroya muhtaç mıydı Monaco? Pekala bir takıma kiralayıp, form tutmasını bekleyebilirdi, ama beklemedi. Cunku oyuncudan umidini kesti. dedigin varsayım dogru olsa, Monaco'nun oyuncuyu isteyerek gondermemesi lazımdı. Teklif cazip geldi, sattı diyebilirsin ama komik olur. 3m euronun neresi cazip? Şurası cazipti: Monaco için Pino sakatlıkları artık kalıcı hale gelmeye başlamış, yetenekli ama verimli olmayan geçmiş bir ''dunya yıldız adayı'' idi. Bu da benim varsayımım.

C'deur ise, Monaco oncesinde de bilinen belli seyler beklenen, A sınıf kulup kapasitesi olmasa da rahatlıkla Benfica, Ajax, Lyon potansiyeline sahip bir U-21 oyuncusuydu. 31 agustosa kadar sıkı pazarlıklar surdu ve son gun alınabildi ancak. Monaco'da beklenen kadar iyi oynamadı. Ama sana gore, C'deur Monaco'da cok kotu oynadı hatta Pino'nun Monaco performansının bile cok cok altındaydı ki fiyatı 4m eurodan 2-3m euroya dustu. C'deur'un Monaco performansından pek de farklı bir basarı sergilemeyen Pino ise her ne hikmetse sana gore 3m' dan 7m euroya cıktı :) Bu mantıklı gelmiyor bana.

Pino Monaco'da gelişti, basarılı oldu ki fiyatı iki katıın ustune cıktı, C'deur cok kotuydu fiyatı dustu yani. Ustune ciddi sakatlıklar geçiren C'deur değil Pino iken Allah Allah.

Schalke Almanya Süper Kupası'nda Bayern'e 2-0 yenildikten ve Almanya Kupası ilk tur maçında 3. lig takımı Aalen'ı güç bela 2-1 yendikten sonra, Magath hem basın hem taraftarlarca bayağı bir eleştirildi. Magath kendisi de takımın eksikleri olduğunu ve lige hazır olmadığını söylüyor. Bu transfere ihtiyaçları var çünkü oyunu yönlendirebilecek bir adamları yok. Misimovic onlar için 10 numara transfer olur. Schalke bayağı bir borç içinde, tek atımlık kurşunları var ve bunu iyi kullanmak istiyorlar. 4 milyon Euro Misimovic'in bir daha hayatında göremeyeceği bir para. Muhtemelen bu son transferi olacak. Bizim senelik bu rakamlara çıkmamız mümkün değil. Schalke bonserviste anlaşırsa Misimovic'i alır. Tek umudumuz Misimovic'in Almanya'da oynamak istememesine ilişkin açıklamaları. Ne kadar doğru olduğu tartışılır. Böyle giderse Misimovic Schalke'ye gider, biz de bu sezon Elano'yla başbaşa kalırız.

Misimovic olmazsa b planı var mı acaba? Yoktur buyuk ihtimal, koseye de sıkıstı yonetim. Taraftar camia tepkisi nedeniyle. Yonetimden butun yaz yaptıklarına tezat olarak yıllık ucuk br teklifle Misimovic'i getirmesini bekliyorum. Schalke 4m versin biz 5m euro veririz, inanıyorum. Hayırlısı olsun.

Dilim soylemeye varmıyor ama b planı Elano'nun kalması olması sakın? İncir ağacı dikmedikleri kalır artık. Elano'nun kalmasındansa yıllık 5m euro verip Misimovic'i almak cok daha ekonomik, cok daha dogru tercih olur.

Misimovic olmazsa b planı var mı acaba? Yoktur buyuk ihtimal, koseye de sıkıstı yonetim. Taraftar camia tepkisi nedeniyle. Yonetimden butun yaz yaptıklarına tezat olarak yıllık ucuk br teklifle Misimovic'i getirmesini bekliyorum. Schalke 4m versin biz 5m euro veririz, inanıyorum. Hayırlısı olsun.

Dilim soylemeye varmıyor ama b planı Elano'nun kalması olması sakın? İncir ağacı dikmedikleri kalır artık. Elano'nun kalmasındansa yıllık 5m euro verip Misimovic'i almak cok daha ekonomik, cok daha dogru tercih olur.
Bu saatten sonra Elano nun transfer olacağını zannetmiyorum.

tribundergi

Misimovic icin Schalke devrede. GS devre disi kalmak uzere. Schalke'nin teklifi yillik 4M€.

Schalke'de de ne para var bu sene, Robinho için 26 milyon euro'dan bahsediliyor, adamların geçen seneki bütçesi 10 milyon euro'ydu, yuh!

Bu gidişle bu transfer de olmayacak gibi. Bir isim içn daha ümitlendik yine hayal kırıklığı yaratacak gibi duruyor.

Bu sene transferdeki iş bitiricilğimiz sıfır gerçekten, umarım son gün panik bir transfer yapmayız, yararından çokz ararı dokunur.

yahu ne elano transferi ya????

topal emre gungor ugur uçar keitalar satildi takimdan, yerine gelken cana 4.5mil, pino en fazla 3

nerde gerisi????

yoksa aldigimiz iki oyuncunun menajerlerine kaç verildi, adnan sezgin kaç para harcadi, otellerde falan

31 agustosa kadar avrupa transfer piyasası canlı olur. Daha transfer olması muhtemel pek cok oyuncu transfer olmadı. Boşta oyuncular var hala, Pantelic gibi vs.

Menajerlerin dunya futbolunda ne kadar etkin oldugunun gostergesi bunlar.

Elano kalır. Kankası Robinho geliyor buraya,trink de 3.5 milyon euro para giriyor cebine. Niye gitsin ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt