FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic

Futbol 11 kişiyle oynanır. Sen topu kontrol edip oyunu rakip yarı sahaya yıkamazsan hücum hattında iyi oyuncuların olmasının çok da önemi yoktur. İşte gördük Arjantinin halini. Orta sahada dirençli adam oynatmayı düşünmediği için Maradona tüm dünya kupasında dağınık bir top oynadılar.

Ama defansını yarı sahaya çıkarıp rakibi baskı altına alırsan o zaman elindeki ofansif adamların artısını görürsün. Bu Baros değil mi önceki 2 sezon her maç gol atan adam? Şimdi mi kötü oldu?

Sorunu doğru tespit etmezseniz çözmeniz de imkansız olur.

Evet her maç gol atıyordu çünkü lincoln vardı bir sezon bir sezonda keita..Takımı atağa kaldıracak driplingle adam eksiltebilen orta saha oyuncusu lazımdır.Misimovic veya Jadson uygun adaydır

Futbol 11 kişiyle oynanır. Sen topu kontrol edip oyunu rakip yarı sahaya yıkamazsan hücum hattında iyi oyuncuların olmasının çok da önemi yoktur. İşte gördük Arjantinin halini. Orta sahada dirençli adam oynatmayı düşünmediği için Maradona tüm dünya kupasında dağınık bir top oynadılar.

Ama defansını yarı sahaya çıkarıp rakibi baskı altına alırsan o zaman elindeki ofansif adamların artısını görürsün. Bu Baros değil mi önceki 2 sezon her maç gol atan adam? Şimdi mi kötü oldu?

Sorunu doğru tespit etmezseniz çözmeniz de imkansız olur.

Ben zaten sadece misimovic alınsın demiyorum,arkasına bir tane daha adam alınması lazım ama bizimkiler sadece misimovic i ya da sadece emanayı alıp transfer sezonunu kapatacaklar anlaşılan.

Takımın şu anda bir maestroya ihtiyacı var. İleride top tutabilecek, paslarıyla takıma hayat verebilecek en önemlisi takımın hücumunu sadece kanatlara yığmayacak bir göbek elemanı lazım. Misimovic bu dediklerime uyuyor mu bilmiyorum ama kesinlikle benim dediğim gibi bir adam lazım. Takımın hücumda yaratıcı bölgesi sadece kanatlar bu da karşı takımın savunma yapmasını kolaylaştırıyor. Biz bu yaratıcı bölgesini çeşitlendirdiğimizde gol kısırlığımızı açacağız. Bir iki adamla savunma problemini çözemeyebilirsiniz ama bir adamla gol ve yaratıcılık problemini çok aza indirebilirsiniz.

Zaten Emana da Baptista da alınması mümkün oyuncular ve sezonu 10 gol ve o civar bir asistle tamamlarlar. Kaldı ki Elano küçümseniyor. İyi bir takımın içinde 30 maçlık periodda 10-15 civarı asist yapacağını düşünüyorum.

Ama defanstan iyi top çıkarmamız sağlıklı bir oyun yapısı için çok önemli.

Birisi demiş ki Emana'nın pas oyunuyla alakası yok. Ben zaten bir Xavi yada Guti alamayacağımızı biliyorum. Ama öyle yada böyle topa yatkın bir isim. Ayağına aldığı topu hızlı ve dikine oynayabilen bir adam. Bir şekilde rakibin savunmasını driplingle de olsa bozan kanat adamlarına forvete ve diğer orta saha oyuncularına aralara koşu yapmaları için fırsat hazırlayabilen bir oyuncu.

Misimovic'e gelince tabiki iyi oyuncudur. Ama bizim takımın şu an Alex, Lincoln tarzı bir adama ihtiyacı yok. Hatta 3 oyuncu alınacaksa atıyorum Mathijsen, Emana ve Baptista 3'lüsünü içinde Misimovic bulunan bir üçlüye tercih ederim. Çünkü Türkiye tarzı adamlar güçlü ve sert darbelerle yılmayan adamlardır.

Zaten Emana da Baptista da alınması mümkün oyuncular ve sezonu 10 gol ve o civar bir asistle tamamlarlar. Kaldı ki Elano küçümseniyor. İyi bir takımın içinde 30 maçlık periodda 10-15 civarı asist yapacağını düşünüyorum.

Ama defanstan iyi top çıkarmamız sağlıklı bir oyun yapısı için çok önemli.

Birisi demiş ki Emana'nın pas oyunuyla alakası yok. Ben zaten bir Xavi yada Guti alamayacağımızı biliyorum. Ama öyle yada böyle topa yatkın bir isim. Ayağına aldığı topu hızlı ve dikine oynayabilen bir adam. Bir şekilde rakibin savunmasını driplingle de olsa bozan kanat adamlarına forvete ve diğer orta saha oyuncularına aralara koşu yapmaları için fırsat hazırlayabilen bir oyuncu.

Misimovic'e gelince tabiki iyi oyuncudur. Ama bizim takımın şu an Alex, Lincoln tarzı bir adama ihtiyacı yok. Hatta 3 oyuncu alınacaksa atıyorum Mathijsen, Emana ve Baptista 3'lüsünü içinde Misimovic bulunan bir üçlüye tercih ederim. Çünkü Türkiye tarzı adamlar güçlü ve sert darbelerle yılmayan adamlardır.

bak bende diyorumki elano bu sezon 5 gol 5 asist yapamayacak..varmısın bahse ???

Gözünüz Aydin.. Wolfsburg Diego´yu aldi yarin bugün Misimovic´i aciklarlar.. Umarim Gündemin degismesine izin vermezsiniz..!

Şu saatten sonra yapılan transferler taraftarla dalga geçmektir, o yüzden takımın ne durumda oldugunu unutup yine havaalanlarında futbolcu karşılamaya gidersek biz bunları hakediyoruz demektir.

Şu saatten sonra yapılan transferler taraftarla dalga geçmektir, o yüzden takımın ne durumda oldugunu unutup yine havaalanlarında futbolcu karşılamaya gidersek biz bunları hakediyoruz demektir.

Bu saatten sonra ne havaalanı abi stadyuma maça gitmeyi düşünmüyor millet.Kimsenin gözünü boyayamazlar.3 hafta önce de aynısı geçerliydi şimdi iyice sıvadılar.

Adnan Sezgin 3 aydır her nerdeyse orda kalsın gelmesin transfer falan istemez.

arkadaşiar hayırlı olsun demişsiniz resmi bir açıklama göremedim sitede

Vallahi dün takımdan bir darbe daha yedik.Eğer ScoutGS'de bir darbe yaparsa artık dayanamam.

Geliyor musun gelmiyor musun karar ver birader.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt