Florentino Luis, Galatasaray'ın Gündeminde

Bu babyi de saliyomus benfica.bragadan da 6 numara alicaklardi zati.hosgeldin canim,dieng senin alternatifin hala

Transfer sezonu boyunca bu tip adamların adı geçer, eylül başında da Kasımpaşa'dan Sadiku'yu alır getirirler.

Merhaba canim.baskanin son saniyelerde gorusuyoruz dedigi oyuncu sensin,cunku soruyu soran senin adini soyledi.ben öyle işittim,simdi tekrar dinleyince.cabuk gel ulan 10 tane ortasaha aldi benfica

Çizdiği oyuncu profiline uygun olanlar Florentino Gedson Berkan zaten başkanın

Getafenin iq sana bisey olmasin

12 mac oynamis son macta yedekmis filan,piyasasida cok dusmus demekki getafe dusunmuyo zaten kiralik adamlarda benficays geri donecek sene sonu

Gedsonu nasil totnimdan cektik devre arasi benficanin oyuncusu olmasina ragmen,floyuda oyle cekecez
ispanyollar gıcık bu konularda. Keşke olsa Flo ve Gedson; FT gitmiş gibi sevinirim.

Schmidt hocamın as oyuncusu olmuş

Şmidi kaçırdık,floyu kaçırdık,yetmedi gedsonu kaçırdık vallahi biz çok şey kaçırdık

Bu herifi forum çok yükseltmişti. Bu kadar baskıya dayanamayan Avrupalı ortasaha çok az gördüm.

Ne ince pas var ne ikili mücadele var ne dribling var. Etebo falan yardırıyordu arada bu hiç kaldıramadı maçı

cöp oldjugunu daha önce belırtmıstık

Hiç sevmedim, iyi topçu olacağını da düşünmedim. Abartılmış topçu.

Geri
Üst Alt