Florentino Perez, 4 Yıl Daha Real Madrid'e Başkanlık Yapacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1737318870690.webp

Real Madrid, Florentino Perez'in 4 yıllığına yeniden başkan seçildiğini açıkladı.

77 yaşındaki Perez, tek adaylı girdiği seçimde yeniden başkan seçildi.

2000 yılından beri kulübü yöneten Floretino Perez, toplamda 29 yıl Real Madrid kulübünü yönetmiş olacak.

Perez döneminde Real Madrid, futbolda 37, basketbolda 28 olmak üzere toplamda 65 şampiyonluk yaşadı. Madrid'li iş adamı, görev süresini tamamladığında Real Madrid'de en uzun süre başkanlık yapan isim olacak.

Var bir hayalimiz. Erden timurun perez gibi uzun yıllar yönetmesi

Anlamadım yaw ben bu adama sallıyom post siliniyor bu herifin başlığından Real Madrid başlığından falan banlanıyoz ne ayak anlamadım gitti RMCimbom mu burası alooooo

Bu herifler kaç kere hakkımızı yedi şunlara sempati besleyen kendine Galatasaraylıyım demesin

@Alper Altun sen de git RM forumu kur bi tane bu ne ya Cimbom'un düşmanlarına da sallayamayacaksak işimiz var

Anlamadım yaw ben bu adama sallıyom post siliniyor bu herifin başlığından Real Madrid başlığından falan banlanıyoz ne ayak anlamadım gitti RMCimbom mu burası alooooo

Bu herifler kaç kere hakkımızı yedi şunlara sempati besleyen kendine Galatasaraylıyım demesin

@Alper Altun sen de git RM forumu kur bi tane bu ne ya Cimbom'un düşmanlarına da sallayamayacaksak işimiz var
Aile fertlerinden biri senin hic kulagini cekti mi? Kimin hangi takima sempati beslediginden sana ne ?

Futbol tarihinin en büyük başkanı aynı zamanda Real'e para kazandıran en büyük başkan.

Aile fertlerinden biri senin hic kulagini cekti mi? Kimin hangi takima sempati beslediginden sana ne ?
Çeksin çekmesin ne vardı postta da sildiniz

Real Madrid şikeci değil mi

Bu şerefsizler bizim hakkımızı yemedi mi defalarca

Bu adam puştun teki değil mi nedir yani

Sen tabii yine tut bana ne ama benim gözümde Galatasaraylı falan değilsin

Ha umrunda olmalı mı benim gözümde Galatasaraylı olmak yoo olmak zorunda değil

Çeksin çekmesin ne vardı postta da sildiniz

Real Madrid şikeci değil mi

Bu şerefsizler bizim hakkımızı yemedi mi defalarca

Bu adam puştun teki değil mi nedir yani

Sen tabii yine tut bana ne ama benim gözümde Galatasaraylı falan değilsin

Ha umrunda olmalı mı benim gözümde Galatasaraylı olmak yoo olmak zorunda değil
Acilen 500 milyon euroluk fantazi kadro kur ve paylas nobette biraz sakinlesirsin belki. Senin fikrine de onem vermek zorunda degiliz, sen kimi nasil goruyorsun gor biraz kendini fazla onemseme burada yeterki.

Acilen 500 milyon euroluk fantazi kadro kur ve paylas nobette biraz sakinlesirsin belki. Senin fikrine de onem vermek zorunda degiliz, sen kimi nasil goruyorsun gor biraz kendini fazla onemseme burada yeterki.
Verme zaten fikrime önem falan, fakat post silme işini ilk defa görüyorum. Uygunsuz bir şey varsa editlersin uyarırsın ceza verirsin vs. 2013'te bunlar bizden yarı finali binbir türlü şerefsizlik ve hakem şikesiyle çalınca ne hissetmiştin çok merak ediyorum sadece

Verme zaten fikrime önem falan, fakat post silme işini ilk defa görüyorum. Uygunsuz bir şey varsa editlersin uyarırsın ceza verirsin vs. 2013'te bunlar bizden yarı finali binbir türlü şerefsizlik ve hakem şikesiyle çalınca ne hissetmiştin çok merak ediyorum sadece
2013'te bunlar bizden yarı finali binbir türlü şerefsizlik ve hakem şikesiyle çalınca ne hissetmiştin çok merak ediyorum sadece?

Cevap: Umrunda olmayan seyin neyini soruyorsun? Her Galatasarayli ne hissettiyse genel anlamda onu tabi. Biraz su ters uslubun gicik kapiyorum ve bu tarz abidince sorular ile beni sinirlendirmeyi calisma sakin biraz daha gayretle mola aldirtma kendine. Simdi toz ol.

2013'te bunlar bizden yarı finali binbir türlü şerefsizlik ve hakem şikesiyle çalınca ne hissetmiştin çok merak ediyorum sadece?

Cevap: Umrunda olmayan seyin neyini soruyorsun? Her Galatasarayli ne hissettiyse genel anlamda onu tabi. Biraz su ters uslubun gicik kapiyorum ve bu soru ile beni sinirlendirmeyi calisma sakin biraz daha gayretle mola aldirtma kendine. Simdi toz ol.

Abidin abidin sorular soruyor bir de.
Ters uslüp falan yok ortada hele sana yönelik hiçbir şey yok. Bunu diyip banla tehdit etmen ve toz ol falan demen de komik

Ben seni sinirlendirmek için yazmıyom ki, Real Madrid'in bize yaptığı şerefsizlikleri unutturmamak adına yazıyom bunları

Bi daha alıntılamam soru sormam sıkıntı yok. Sen de bana Real Madrid ile ilgili ne demek serbest ne demek serbest değil onu iletirsen bir daha tadını kaçıracak bir post da atmamağa gayret ederim

Geri
Üst Alt