Florentino Perez, 4 Yıl Daha Real Madrid'e Başkanlık Yapacak

Ters uslüp falan yok ortada hele sana yönelik hiçbir şey yok. Bunu diyip banla tehdit etmen ve toz ol falan demen de komik

Ben seni sinirlendirmek için yazmıyom ki, Real Madrid'in bize yaptığı şerefsizlikleri unutturmamak adına yazıyom bunları

Bi daha alıntılamam soru sormam sıkıntı yok. Sen de bana Real Madrid ile ilgili ne demek serbest ne demek serbest değil onu iletirsen bir daha tadını kaçıracak bir post da atmamağa gayret ederim
Ben herhangi birinin bir Galatasarayliya "X yabanci takimin macinda ne hissettin" sorusunu art niyetli bulurum. Herhalde oyle bulunmasi veya algilanmasi kadar normal birsey yok, haksizmiyim? Sen dersin mesela: X takima sempati besleyen herhangi biri amcam da olsa Galatasarayli degildir. Senin gorusun. Beni de ilgilendirmez. Ona bakarsak forumda şike yapmis ve bundan da puani silinmis Milan'a, savas parasi dagitmis Chelsea'ye de sempati duyanlar var. Konusunda bakip gorebilirsin. Bunu bir ulke menfatine cevirip ve uzatmaya da gerek yok bence, herkes istedigini yapsin ve dusunsun. Baska bir soru sorsan boyle cevap vermem ama uzattigin icin veriyorum cunku nereye varmak istiyorsun diye dusunuyorum. Neyse konuyu fazlada uzatmaya da gerek yok.

Baska takimlarin konusuna gelince; genelde X bir takima anti-patik dusuncelere sahip olanlar o konuya sirf kufur veya seviyeyi dusuren postlar attigi icin ve okunmaya deger bir post atmadigindan, hic yazmasalar daha iyi. Kimseye o durumda da ceza verilmesini uygun gormuyorum en azindan yazmadiklarinda bir problem de cikmaz.

Baskanım adamdır

Bizdeki karşılığı kesinlikle erden timurdur gerçi bu adam hem büyük müteahhit hemde mafya
Eğer müteahhit bir başkanımız olsaydı şimdiye kadar tesislesme olayını çoktan bitirmistik

Geri
Üst Alt