Florya Arazisi ile İlgili İhale Sürecinin İlk Toplantısı 07.08.2024 Tarihinde Gerçekleştirmiştir

En azından bir komisyon kurulması iyi öteki türlü daha soru işaretleri barındırıyordu.

Adnan Polat zaten ET’yi saf dışı bıraktıran. ET dışarda kalmasaydı böyle at oynatamayacaktı.

Yetkiyi veren herkese selam olsun. Şu iki haber başlığı bile durumu özetliyor.
IMG_6418.webp
IMG_6417.webp

Bir Galatasaraylı elini cebine atmazsa %50ye peşkeş çekilecek güzelim arazi. Polemik olur diye girmez ama keşke Erden Timur yapsa şu projeyi

Adnan Polat yemez abi.. Yeni stad'ın cefasını rahmetli Canaydın ve Adnan Polat çekti.. Aysal yedi.. Liseli Aysal sonrası kulübün neler çektiğini herkes biliyor.. Bana göre asıl yiyici tayfa liselilerdir..Adnan zamanında liselilere yedirmedigi için adamı yediler..

Bence çok İsabetli bir karar..

Tabi ya Adnan Polat'ı güvenilirdir. Yersen. Hiç mi akıllanmaz acaba bizim taraftar.

Acaba Adnan Polat kongre öncesi Florya hakkında neler demiş hiç biliyor musunuz ki böyle yazıyorsunuz?

Adamın Florya ile ilgili verdiği demecin bire bir aynısı aşağıda. Kongreden önce verdi bu demeci. Buna mı güveneceksiniz şimdi. Ayrıca Fatih Altaylı ile ET video röportajında FA ben Adnan Polat ile görüştüm o bana %50 oran iyi bir oran dediği zaman ET işin hakkının %65-70 ler olması gerektiğini söylüyor. En kötü %50 olmalı diyor. Ama %50'de de Galatasaray olarak zarar ederiz diyor.

Adnan Polat ise verdiği kendi demecinde utanmadan ET'a dolaylı olarak laf atıp başka dünyalarda yaşıyor diyen adam. Florya ET'un dediği kadar para getirmez Dursun'un verdiği rakamlar doğru diyen adama güvenin siz. Bozacının şahidi şıracı.

Bizim taraftar hala aynı maalesef. Florya ile ilgili sürecin en başından 3-5 kişi neler neler yazdık. Bize burada bazıları ne laflar ettiler. Sonra kongre zamanı haklı olduğumuz ortaya çıktı. Aynısı gene oluyor. Müstahak bize.

Adnan Polat'ın demeci,

BAŞKA DÜNYALARDA YAŞIYOR!"

"Son 2 senede, şu ekonomik kriz ortamında, tüm kulüpler öyle, Dursun Başkan son derece iyi götürdü bu işi. Hem ekonomik olarak hem sportif olarak iyi götürdü. Geçen sene çok çok önemli bir şampiyonluktu. Cumhuriyetin 100. yılının şampiyonluğuydu. Tarihe geçti. Galatasaray, Fenerbahçe'ye kaybetmemize rağmen 3 puan öndeyiz. Yine şampiyon olacağız. Şüphem yok. Futbolda bunlar olabiliyor. Dursun Başkan'ı destekliyorum. Dereyi geçerken değişiklik yapılmaz. Dursun Başkan'ın yanındayım. Florya ile ilgili bir sürü rakam söyleniyor. Ben inşaat işindeyim, aile şirketim 70 senedir bu işte. Bir arazinin imar durumu belli olduktan sonra onunla ilgili fizibilite 3 dakika sürer. Konuşulan rakamlara bakıyorum, bazı arkadaşlar başka dünyalarda yaşıyor. Dursun Başkan'a Florya için birebir yardım ediyor. Bir oyum var, Dursun Başkan'a vereceğim. Çok uğraştı Florya için, ben de uğraştım." şeklinde konuştu.

NEYİ KASTETTİ?

Erden Timur, Florya'nın 800 milyon Dolar'a satılacağını düşünüyor, Dursun Özbek ise 400 milyon Dolar'dan satılmasını uygun görüyor. Adnan Polat'ın bugünkü konuşmasında bahsettiği husus bundan ibaret.

tr nin en zengin kulübü goy goyu da böylece biter.

hem rivayı hemde floryayı bir güzel peşkeş çektiriyoruz. bu gayrimenkulleri kulüp bünyesine katanlar salak, yıllardır satmayıp değerlensin diye bekleyenler başkanlar salak; bir tek dursun özbek akıllı.

hemde bir ton yolsuzluğun, üç kağıtın döndüğü bu siyasi ortamda yapıyorsun bunu. yani bir dönem daha beklenemez miydi?

devletin hastane yapılsın, kamu binası yapılsın diye bekleyen arazilerine bile göz göre göre çöküyorlarsa bizim gibi sahipsiz bir derneğe istediğini yaparlar. nasılsa kimsenin hesap sorduğu falan yok. rivanın hakkını kime sorabiliyoruz nerde bu paralar bileniniz var mı

Dursun özbeğe bu yetkiyi kim veriyor, bırak kalsın Florya arazisi. Rivayı sattık kulübün borcu bitecek dediler bitmedi. Floryada aynı akıbete uğrayacak, 1 gram borç azalmayacak ama iki dev gayrimenkul hiç olmuş olacak. Yazık günahtır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tr nin en zengin kulübü goy goyu da böylece biter.

hem rivayı hemde floryayı bir güzel peşkeş çektiriyoruz. bu gayrimenkulleri kulüp bünyesine katanlar salak, yıllardır satmayıp değerlensin diye bekleyenler başkanlar salak; bir tek dursun özbek akıllı.

hemde bir ton yolsuzluğun, üç kağıtın döndüğü bu siyasi ortamda yapıyorsun bunu. yani bir dönem daha beklenemez miydi?

devletin hastane yapılsın, kamu binası yapılsın diye bekleyen arazilerine bile göz göre göre çöküyorlarsa bizim gibi sahipsiz bir derneğe istediğini yaparlar. nasılsa kimsenin hesap sorduğu falan yok. rivanın hakkını kime sorabiliyoruz nerde bu paralar bileniniz var mı
Sen kimsin? Doruk’un hesabını kim verdi sana o böyle ciddi konularda yazmaz ben bilirim.

Adayı satana kdr yemeye devam ederler.

Erden Timur’un yerinde ben olsam, 400 milyon gibi peskes rakamlarin konusuldugu ve kabul gordugu bir ortamda, cikar 550-600 verir alirim ihaleyi. Galatasaray icin yapiyorum daha iyisini yapacak gelsin alsin dersin olur biter. Kim hakliymis ancak boyle ortaya cikar.

İşi KİRLİ YAPI A.Ş. ye verelim en azından ortaya çıkarmış oluruz.

Erden Timur yöneticilik yapmasa adım gibi eminim girerdi ihaleye. Bu tip lüks konutlar adamın uzmanlık alanı daha iyi yapacak firma belki de yoktur ülkede. Şimdi polemik vs olur diye gireceğini zannetmiyorum

Geri
Üst Alt