Florya Arsası Satıldı!

Bence kongre toplantilari, genel kurul, divan toplantilari, pilav gunleri filanda otelin en ust katindan manzaraya karsi yapilirsa daha guzel olur.

Eger benimle ayni fikirdeysen yuzumde bir tebessum olusacagindan suphen olmasin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu söylemiştim ama 13.katta olsun demiştim

13u bilmemde reis en ust kat hangisiyse orasi olmali. Manzarasiz genel kurulda oy kullanmak veya pilav yemek hakaret gibi bir sey bu cok onemli insanlarin oldugu yerde.

Saygilar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu son iki sayfadaki muhabbet (manzara) ironi değilse - ki ironiyi genellikle anlarım - güya bunlar kulübü düşünen üyelerimiz, gerisini siz düşünün

Şu son iki sayfadaki muhabbet (manzara) ironi değilse - ki ironiyi genellikle anlarım - güya bunlar kulübü düşünen üyelerimiz, gerisini siz düşünün
ironi tabii ki üstat :) otelin maalesef gerçekleşmediğini ruhsat verilmediğini izah ettim arkadaşlarda yeni kullanım amaçlarına dair güzellemeler yaptılar...Ben de katıldım...

Benimki bir uye olarak ironi degil onu ekleyim

Dernek kendi sahibi oldugu tonla mal mulku sportif as nin futbolcu savurganligini finanse etmek icin heba etmeyi goze aliyorsa , kimse kusura bakmasin uyelerin 3-5 lokali de olacak

Ne ala memleket , futbol herseyi yesin bitsin tuketsin , boyuna dernek finanse etsin

Sirketi , dernegin sectigi uyeler yonettigi icin mustehak diyebilirsiniz , ben de oyle dusunuyorum ama biz karsilarina cikani mecburen sectirilen kisiler olarak bu konuda suclu degiliz

Adayi da kalamisi da lokali de kafeyi de istiyorum acikcasi

Bu arada sezon biter bitmez buyuk Gs store un ust katinda acilacak olan kafe cok harika olacak deniyor

Mecidiyekoydeki binada seyirci ve halka da bir kat ayrilmasi fikrindeyim , GS orada da yasatilmali madem cok para kazanilamayacak

külübün içinde bu yiyiciler olduğu sürece isterse 3 florya 2 riva daha satılsın ne farkeder! külüp zarar ettiğinde onlardan kesilmiyor nasılsa...

Hoteli bana verebilirler. Hayır demem doğrusu

Geri
Üst Alt