Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Senin ben galatasarayliliginiiiiiiinnnn.......

Gören de dicek ligde ikinci ya da üçüncü ve tek 3-5 puan vardı liderden. Siz böyle insanları acımasız ca kovdurdunuz. Herkesin ahı var, bide çalışma etik denen bişey yok sizlerde, tek hayal satmakla meşgul oldunuz. Milli araba, uçak gibi

Fahri Yılmaz: "Fatih Hoca şu an moral olarak iyi değil. Yarın sabah 11'de Florya'ya geleceğiz. Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Fahri Yılmaz: "Biz neler gördük, neler geçirdik. Allah’ın adaleti şaşmaz."

Ekli dosyayı görüntüle 146725

Bu nebicim igrenc görüntüler…bunlari birdaha kapidan iceri almican! Burak iyi yapti da topunu da sildi… ama yetmez bunlarin hepsini temizlemek lazim! Hem parayi GS mizdan aliyorlar bide ihanet ediyorlar

Fahri baba derler kendisine fatih hocanın çocukluk arkadaşı o denli yakınlar yani ama Allah'ın adaleti şaşmaz filan ne biçim cümleler bunlar patron işinize son verdi diye nedir bu kin ,sözde galatasarayli

fatih terim hocamızın torun sevip, kazandıklarını harcayacağı zaman geldi. gitsin bi otele sıcak havuzuna, hamama girip bir güzel masaj yaptırıp rahatlasın. huzur dolsun. Galatasaray'da ne dert biter ne de sorun...

İşte görün bu menfaatçilerin gerçek yüzünü ve yine söylüyorum terim bunlardan hiç farklı değil

Terim bildiğin kulübün parasıyla kendine krallık çiftlik kurmuş orda, bu gerzekler de padişahım çok yaşa modunda
Hadi başarı olsa neyse dersin, bu kadar yetki verilip tarihin en kötü Galatasarayını bıraktı
Hala daha çirkef çirkef laflar hareketler yaptırıyor müritlerine

Sosyal medyaya bakıyorum terim gitti diye küme düşsün diyen sözde Galatasaraylılar var

Hadi abicim hadi
Şu terimsporlular bir ayrılsın aradan, bizim yapacak çok işimiz var

Evin içinde neler konuşulduğunun, hazirunun birbirlerini nasıl gaza getirdiğinin ufak bir yansıması olmuş, kulübün maaşlı elemanının dışarıda sarfettiği sözler...

Şerden hayır doğacak gibi. Sezondan beklentim kalmadığı için, ara transferde büyük para harcanmasın ve TD konusu sezon sonu değerlendirilsin, diye düşünenlerdendim...Ancak bunun gibi vasıfsız-ayarsız ''Sülük'' lerin de bir an önce defedilmesine vesile olması çok büyük faydadır...

Geri
Üst Alt