Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

Valla bir avuç insan
kalabalık görünsün diye çalışanların hanım, valide akrabaları da getirmişler diyecektim de
Cidden cast ajansı herhalde netflix diziye reyting yaptırma peşinde

Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Bu takım 3 yıldır ne oynuyor. Ligdeki konumumuza bak.REZİLLİK
Ben takım iyi oynuyor demedim. Birilerinin istemesiyle ve zamansız şekilde hocayı gönderemezsin. Gönderdiğin kişi Galatasaray'ın son 40 yılına damga vurmuş kişi. Sene sonu gelir ayrılırsın. Neyse ikili tartışmaya girmiyeceğim, elbet Burak efendiyi lisedeyken görücem.

evet hayırdan beri hocanın üzerine bir sürü oyun döndü
elmas'ın ne halt olduğunu gördük cb'nin yanında
her an her şey olabilir!!!

Evet hayırdan beri bir sürü oyun dönseydi en başında hoca bize imza atamazdı. Hele hele Riva'yı malum gruba peşkeş çeken adam başkanken hiç gelemezdi hoca. Hoca kovuldu çünkü 4 senedir rezil bir td'lik örneği gösteriyordu. Bu kadar basit.

Evet hayırdan beri bir sürü oyun dönseydi en başında hoca bize imza atamazdı. Hele hele Riva'yı mağlum gruba peşkeş çeken adam başkanken hiç gelemezdi hoca. Hoca kovuldu çünkü 4 senedir rezil bir td'lik örneği gösteriyor. Bu kadar basit.
anti-terimcilerle tartışmıyorum hocam iyi forumlar

Yav ne anlatiyorsunuz yok cb indirmis falan. Kardesim oturup anlasip gidebilirdi dimi. Yada koca Galatasaray kulubu terim gibi bir futbol gucunun bilgi ve birikimlerinde yararlanabilecek bir model bulamaz miydi?
Bulurdu denek ki kimse bu tur bir modele yanasilmamis, ya teknik direktorluk ya kaos istenmiş.
Hayır böyle bir model illa baskandan da gelmesine gerek yok, hoca olarak Galatasaray futbol branşı beyni olarak sen gidip böyle bir modele de gecebiliriz denilebilir.

Farkli bir fikir-ses istemiyor hoca, elestirilmek istemiyor herşeyi ben bilirim sevdasından vazgeçmek gerekir.
Sonra su sabahki görüntü, kardesim siz bunu istediniz siz çizdiniz Galatasaray markasina zarar verecegini bilmiyor muydunuz. Aksamdan saat verip neyi planladınız.
Hayır Galatasaray yönetimi bu dakikadan sonra tesislere girişi yasaktır gibi ofansif bir tavır da almadı.

Enteresan enteresan işler

Yav ne anlatiyorsunuz yok cb indirmis falan. Kardesim oturup anlasip gidebilirdi dimi. Yada koca Galatasaray kulubu terim gibi bir futbol gucunun bilgi ve birikimlerinde yararlanabilecek bir model bulamaz miydi?
Bulurdu denek ki kimse bu tur bir modele yanasilmamis, ya teknik direktorluk ya kaos istenmiş.
Hayır böyle bir model illa baskandan da gelmesine gerek yok, hoca olarak Galatasaray futbol branşı beyni olarak sen gidip böyle bir modele de gecebiliriz denilebilir.

Farkli bir fikir-ses istemiyor hoca, elestirilmek istemiyor herşeyi ben bilirim sevdasından vazgeçmek gerekir.
Sonra su sabahki görüntü, kardesim siz bunu istediniz siz çizdiniz Galatasaray markasina zarar verecegini bilmiyor muydunuz. Aksamdan saat verip neyi planladınız.
Hayır Galatasaray yönetimi bu dakikadan sonra tesislere girişi yasaktır gibi ofansif bir tavır da almadı.

Enteresan enteresan işler
hoca oldum olası her şeyi ben bilirim havalarında zaten. bu en net yanındaki yardımcılardan belli. kendine bir şey katabilecek, hatalarında onu uyarabilecek birilerini değil, aslansın kaplansın hocam diyen kendini pohpohlayan kişilerle çalıştı hep. td olduğu bütün dönemlerde florya'nın tek hakimiydi. çalışanlar kendi kadrosundandı. eleştiriye biraz daha açık olsaydı, belki de modern futboldan bu kadar kopmayacak, biz de 4 senedir bu rezil futbolu izlemiyor olacaktık. bu saatten sonra yolu açık olsun. inşallah videoda bahsedilen tekrardan td olarak gelmek fikri aklının bir yerlerinde yoktur. zaten zedelenen imajı tamamen yok olur olası tekrar gelişinde

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su videoya bakinca her seferinde baska bi sey goruyorum ya hahah 😁 Simdi de Sopranos goruyorum. Tony Soprano’ hocamin morali bozuk, elemani Paulie fahri kapiya geliyor Moltisanti şükrü hanedar istifa ediyor. Uncle Jun Unal basgan falan 😂😂 tipler de benziyor

Her yerde böyle, liyakatsiz adam kayırmalı ve başarıyı değil de yalakalığı kıstas alan sistem yüzünden kurumlar başarısız oluyor. Eğer Galatasaray da bunu temizlemeyi başarabilirse belki de başarı da kendiliğinden gelecektir.

Geri
Üst Alt