- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Takım belini doğrultur gibi olduya... Tanju için fb den alınan Bonservisde yakında gündeme gelir...Tekrar gündemdeymiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım belini doğrultur gibi olduya... Tanju için fb den alınan Bonservisde yakında gündeme gelir...Tekrar gündemdeymiş
Nasil yaniTekrar gündemdeymiş
Adamların evlerinde koli koli Galatasaray ürünlerinin malları bulunmuş 14 yıl ceza yiyecekler deniliyor, kulübün bu işin peşini birakmamasi lazımNasil yani
Göz altına alınan 6 kişi mi? Kulüp peşini bırakmamış iyi.Adamların evlerinde koli koli Galatasaray ürünlerinin malları bulunmuş 14 yıl ceza yiyecekler deniliyor, kulübün bu işin peşini birakmamasi lazım
AynenGöz altına alınan 6 kişi mi? Kulüp peşini bırakmamış iyi.
dava açılmışNasil yani
Üstüne düşülmesi gerektiğini düşünüyorumTakım belini doğrultur gibi olduya... Tanju için fb den alınan Bonservisde yakında gündeme gelir...
He olması gereken olmuş 10-20 bin liralık bir durum değil bayağı hortumlama var anlaşılan. Ben ilk çıktığında kullanılmış ürünlerin araklandığını düşünmüştüm herifler baya sıfır ürünleri araklayıp satmışlar. Organize bir şekilde hemde.dava açılmış
soruşturma devam ediyormuş
şoföründen depo görevlisine kadar
Asil bunun farkedilmemesi skandal bence. 20 000de nasıl uyandık acaba??He olması gereken olmuş 10-20 bin liralık bir durum değil bayağı hortumlama var anlaşılan. Ben ilk çıktığında kullanılmış ürünlerin araklandığını düşünmüştüm herifler baya sıfır ürünleri araklayıp satmışlar. Organize bir şekilde hemde.
Komple Florya kovulunca biri buradaki eşyalar noldu yav diye depoya girdi heralde. Ama bu iş direkt olarak yönetime yazar sanki eve tshirt alıyor herifler adam gibi 2 kod yazdırıp basit bir erp kuramamışlar.Asil bunun farkedilmemesi skandal bence. 20 000de nasıl uyandık acaba??
Bu konuda konuşmak istemiyorum, sonra yanlış anlaşılıyor. Tam emin olmadan büyük suphelerimde olsa bazı şeylerden bahsetmemek en iyisi diyorum, susuyorumKomple Florya kovulunca biri buradaki eşyalar noldu yav diye depoya girdi heralde. Ama bu iş direkt olarak yönetime yazar sanki eve tshirt alıyor herifler adam gibi 2 kod yazdırıp basit bir erp kuramamışlar.
Storeden ne kadar ürün çıkıyor Florya ne kadar giriyor, floryaya giren ürünlerde hangi oyuncuya çalışana vs kaç tane veriliyor bunları hepsi güzelce bir programda arşivlense kimse bir tane ürün kaçıramaz. Çok zor bir sistem yada iş ağı kurulumu değil yav.
Basit stok yönetimini yapamamış adamlar
İçeriden suçlu aramasınlar boşa koca kulüp bunu düşünemeyecekse daha ne türlü soyuluş hikayeleri vardır ağzımız açık kalır. Sorsan türkiyenin en zekileri, en güçlü iş adamları vs vs dolu.
Komple Florya kovulunca biri buradaki eşyalar noldu yav diye depoya girdi heralde. Ama bu iş direkt olarak yönetime yazar sanki eve tshirt alıyor herifler adam gibi 2 kod yazdırıp basit bir erp kuramamışlar.
Storeden ne kadar ürün çıkıyor Florya ne kadar giriyor, floryaya giren ürünlerde hangi oyuncuya çalışana vs kaç tane veriliyor bunları hepsi güzelce bir programda arşivlense kimse bir tane ürün kaçıramaz. Çok zor bir sistem yada iş ağı kurulumu değil yav.
Basit stok yönetimini yapamamış adamlar
İçeriden suçlu aramasınlar boşa koca kulüp bunu düşünemeyecekse daha ne türlü soyuluş hikayeleri vardır ağzımız açık kalır. Sorsan türkiyenin en zekileri, en güçlü iş adamları vs vs dolu.
Bazıları için para kazanmak çok kolay.Ülkenin en büyük spor kulübü giren ve çıkan malların takibini yapmıyorsa bir de Anadolu kulüplerini düşünüyorum kim bilir ne soygunlar dönüyordur.