Florya'da Büyük Protesto

Bu takimin 2 ciddi sorunu var.

1) Prandelli
2) Forvet

Prandelli gonderilip devre arasi iyi bir yabancı forvet alinirsa isler yoluna girer. Drogba'yi cok arıyor takim.

★★★》☆

Niye durduk yere Galatasaray baskanina dikleniyor o zaman? Senin ne hakkin var bu taraftari huzursuz etmeye?

Bence baskanin kasintisi vardi.Kendini bisey sandi Terime eleman falan dedi yoksa ilk yil sampiyon oldugumuzda kutlamalarda el eleydiler.Sonra ne olduysa Aysal kamerasiz gezmemeye basladi

çok rahat 2 kere sampiyon olduk playoff saçmalıgına ragmen.engın necatı den verım almayı basardı burak kötu oynadıgı anda klubeye gönderen yıne FT oldu.senın bu saydıgın ısımlerden her zaman verım aldı.aydınla sözlesme yapıldı braga macında GS ın golunu atıp tur atlamasını saglayanda aydındır.tüpçuyu FT mın salladıgı yok FT sadece tayyıp erdogana hesap verır bence.sen baskansan teknık adamını kaptırmayacaksın alsana azız yıldırımın teknık adamını.6 şampiyonluk uefa vb vb nıce kupa kaszandıran adama bu kadar kolay sallarken şimdı gol atsak takım 2-3 pas yapsa sevınır hale geldık.son olarak tum taraftarın ıstedıgı ama sonra FT aldırdı denılen amrabat ıspanyada show yapıyor.ondan bıle zararımız az olacaktır.

Sadece bir seye cevap vermek istiyorum. TD'ler kapilmaz/kaptirilmaz. TD'ler serbesttir. istedigi yere gidebilir. Yani düsünebiliyormusun Aysalin "otur lan oturdugun yerde, bi yere gidemezdin" diyecek FT'ye.

Aydin yilmazin kontratini savunman hele komik ötesi olmus. Dogru adami transfer edemeyip, turu zora sokup hasbelkader Aydinin golüyle tur atlamamiz bir seyi degistirmez. Aydinin kontrati o gole ramen rezalettir.

Bence baskanin kasintisi vardi.Kendini bisey sandi Terime eleman falan dedi yoksa ilk yil sampiyon oldugumuzda kutlamalarda el eleydiler.Sonra ne olduysa Aysal kamerasiz gezmemeye basladi

Aysal Ft'ye eleman dedi.
Tüpçü Ft'yi eleman yapti.

Hadi diklensinde görelim. Hiç bir sey diyemedigine göre tüpçünün bütün görüslerine katiliyor demek. Yabanci siniri, üstümüze komplo kurulmasi., oyuncularimizin haksiz cezalar yemesi filan Terimin umurunda degil.

Aysal Ft'ye eleman dedi.
Tüpçü Ft'yi eleman yapti.

Hadi diklensinde görelim. Hiç bir sey diyemedigine göre tüpçünün bütün görüslerine katiliyor demek. Yabanci siniri, üstümüze komplo kurulmasi., oyuncularimizin haksiz cezalar yemesi filan Terimin umurunda degil.

Terimden niye hep fazlasini istiyoruz.Birakin adam teknik direktorlugunu yapsin.Adamdan baskana diklenip sunu bunu yapsin demek garip bir olay bence

Sadece bir seye cevap vermek istiyorum. TD'ler kapilmaz/kaptirilmaz. TD'ler serbesttir. istedigi yere gidebilir. Yani düsünebiliyormusun Aysalin "otur lan oturdugun yerde, bi yere gidemezdin" diyecek FT'ye.

Aydin yilmazin kontratini savunman hele komik ötesi olmus. Dogru adami transfer edemeyip, turu zora sokup hasbelkader Aydinin golüyle tur atlamamiz bir seyi degistirmez. Aydinin kontrati o gole ramen rezalettir.
TD mutlu oldugu yerden ayrılmaz.baskanın yonetımı dagıtması yuzlerce hatasına artık dayanamadı.zaten dedıgım gıbı rokun msj ları servıs etmesı baskanın kışılıgı hakkında hepimize bılgı verdı.sen ufakta katkısı olsa aydının sözlesme uzatmasına komık demışsın.takım basarılı ıse yanlış transferler ikame edılebılır.ben sana komık transferlerı soyleyım.hajrovıç ontıvero salıh dursun veysel cemaili pandev daha lıste uzun sende bılıorsun.isterse aydın burak fb den selçuk şahını transfer etsın takımı şampiyon yapıyor basarıdan basarıya koşturuyor mu nokta..

TD mutlu oldugu yerden ayrılmaz.baskanın yonetımı dagıtması yuzlerce hatasına artık dayanamadı.zaten dedıgım gıbı rokun msj ları servıs etmesı baskanın kışılıgı hakkında hepimize bılgı verdı.sen ufakta katkısı olsa aydının sözlesme uzatmasına komık demışsın.takım basarılı ıse yanlış transferler ikame edılebılır.ben sana komık transferlerı soyleyım.hajrovıç ontıvero salıh dursun veysel cemaili pandev daha lıste uzun sende bılıorsun.isterse aydın burak fb den selçuk şahını transfer etsın takımı şampiyon yapıyor basarıdan basarıya koşturuyor mu nokta..

Aysalin rezil ötesi transfer politikasini hepimiz gördük. Komik bile degildi artik. Bunlar bir futbol adami olan Terimin kötü transferlerini temizlemez. Ben Terimin mutsuz olmasi için bir sebep göremiyorum. Bence kendinizi fazla zorluyorsunuz. Asil simdi mutsuz Terim.

Ulan git işte Prandelli hafta sonu taraftar sahaya inecek bir sürü rezillik çıkacak.Bize gelen yönetimleri de anlamıyorum adamların ellerinde çitlek hafta sonu olacakları izleyecekler diye tahmin ediyorum.Ulan bir sürü sıkıntı yaşanmadan gönderin şu adamı bee zevk mi alıyosunuz anlamıyorum.Prandelliyi gönderip Aykut kocamanı bile getirseniz biz fitiz arkadaş bu nedir yaa.

Besiktas devre arasina kadar bize 20 puan fark cakar

Bjk bu kadar cok abartmayin genc ve potansiyelli bir kadrolari var ama tecrubesizler. Ustunede birde kötü bir hocaları var isler iyi giderken bu sorunlar cok belli olmaz ama en ufak bir terslikte hemen dagilirlar (yakin zamanda gorursun). Bizim kadro bunlarin kadrosundan kötü degil tek sorunumuz hoca ve forvet bunları halledersek o farki biz atariz merak etme.

★★★》☆

Terimden niye hep fazlasini istiyoruz.Birakin adam teknik direktorlugunu yapsin.Adamdan baskana diklenip sunu bunu yapsin demek garip bir olay bence

O konuda hakli olabilirsin. Bize destek çikmak zorunda degil elbet. Bu profesyonel bir is. Ama o zaman sizlerinde bu adama destek çikmasi anlamini yitirmiyormu? Sizin ona duydugunuz özel hisler nereden kaynaklaniyor?

O konuda hakli olabilirsin. Bize destek çikmak zorunda degil elbet. Bu profesyonel bir is. Ama o zaman sizlerinde bu adama destek çikmasi anlamini yitirmiyormu? Sizin ona duydugunuz özel hisler nereden kaynaklaniyor?

Ben acikcasi bize hissettirdigi buyuk kulup huviyetini seviyorum.Takim hep one oynamak istiyor ve gayette izlenesi bir futbol oynatiyor.Medya yonude kuvvetli ve taraftarda seviyor.Disiplin yonunden ve fizik kondisyon yonunde bakacak olursak gayet olumlu.Gecmis basarilarida cabasi.Daha iyi bir alternatif goremiyorum

Ben acikcasi bize hissettirdigi buyuk kulup huviyetini seviyorum.Takim hep one oynamak istiyor ve gayette izlenesi bir futbol oynatiyor.Medya yonude kuvvetli ve taraftarda seviyor.Disiplin yonunden ve fizik kondisyon yonunde bakacak olursak gayet olumlu.Gecmis basarilarida cabasi.Daha iyi bir alternatif goremiyorum

Bu söyledigine katilamiyorum. Bence Terim bize degil, bizim Terime katkimiz büyük olmustur. Galatasaray olmasa terim Yilmaz Vural gibi olurdu. Üstelik fizik kondüsyonerleri o kadar iyi degil. Medya yönünden gücü oldugu dogrudur.

Bu söyledigine katilamiyorum. Bence Terim bize degil, bizim Terime katkimiz büyük olmustur. Galatasaray olmasa terim Yilmaz Vural gibi olurdu. Üstelik fizik kondüsyonerleri o kadar iyi degil. Medya yönünden gücü oldugu dogrudur.

Niye tam saha pres yapabilen bir takim yaratmisti galatasarayda neden kondusyeneri kotu olsun

Niye tam saha pres yapabilen bir takim yaratmisti galatasarayda neden kondusyeneri kotu olsun

Onlar pres yapan oyunculardi zaten. Selçuk beyefendi hariç. Sen hangi akla hizmet Necatiyi gönderip yerine burak'i getiriyorsun? Demekki futbolcudan anlamiyorsun sen.
Kondüsyonere gelirsek ozamanlarda kosu mesafeleri pek yüksek degildi. Yani simdi bjk gibi 115'leri bulamiyorduk. Eger basari istiyorsan artik o mesafeleri bulmak sart oldu. Ft son biraktiginda takimin kondüsyonu kötüydü. Mancini geldi, düzeltti epey. simdi tekrar kötü durumda takim. 105'leri bile zor buluyor Terim dönemindeki gibi.

Onlar pres yapan oyunculardi zaten. Selçuk beyefendi hariç. Sen hangi akla hizmet Necatiyi gönderip yerine burak'i getiriyorsun? Demekki futbolcudan anlamiyorsun sen.
Kondüsyonere gelirsek ozamanlarda kosu mesafeleri pek yüksek degildi. Yani simdi bjk gibi 115'leri bulamiyorduk. Eger basari istiyorsan artik o mesafeleri bulmak sart oldu. Ft son biraktiginda takimin kondüsyonu kötüydü. Mancini geldi, düzeltti epey. simdi tekrar kötü durumda takim. 105'leri bile zor buluyor Terim dönemindeki gibi.

Niye necatiye bu kadar taktin ki.Necatide Galatasaray'in santraforu kapasitesinde degil.Futbolcudan anlamak konusunu acarsan asil bu mancini ile prandelli anlamiyor.Mancininin yaptigi transferler ve prandellinin yaptigi transferlere bak.İkisinide bu transfer politikasi kovdurdu.Soruyorum sana iki sene once sampiyon olan takim bu kadrodan iyimiydi ? Ama cok daha iyi oynuyordu degil mi ? Benim icin antrenorluk budur.Ha dersin ki Klopp u getiriyorum o zaman Terim lafi edersem serefsizim.Lakin Terimi kovup iki tane vasifsiz hoca getirirsen kulup bu durumlara duser.Galatasaray potansiyeli buyuk ama suanki vaziyeti avrupanin vasat kuluplerinden.Senin kurt bir hoca getirmen gerekiyor onlarla yarisanilmen icin.Orn: Lucescu,Laudrup,Tuchel.Ama suanki durumda hoca tercihlerim Terim,Karaman ikisinden biri gelmeliki once oyunculara Galatasarayin nasil bir kulup oldugumu tekrar gosterelim

Bjk bu kadar cok abartmayin genc ve potansiyelli bir kadrolari var ama tecrubesizler. Ustunede birde kötü bir hocaları var isler iyi giderken bu sorunlar cok belli olmaz ama en ufak bir terslikte hemen dagilirlar (yakin zamanda gorursun). Bizim kadro bunlarin kadrosundan kötü degil tek sorunumuz hoca ve forvet bunları halledersek o farki biz atariz merak etme.

★★★》☆
Hadi hepsine bir türlü katılırım da ama Bilice kötü hoca demen komik geldi bana açıkçası.

Adam Arsenalı iki maçta çok güzel kilitledi, hani o bizim 4 yediğimiz Arsenali hemde elindeki yetersiz topçularla. Sol bek Ismail sağ bek oynadı mesela.

Bence gayet iyi teknik direktör.

I am the one who knocks!

Ilk sezon öyleydi. Gercekten harika, müthis, muazzam bir sezon gecirmistik. Her mevkide ayni anda oynayan bir Elmander, hirsli bir Engin, diri bir Melo, Xelcuk, 18 mac'ta gol yemeyen ve 1 gol atan Muslera, Semih Kaya ile Ujfa'nin uyumu, Eboue'nin sag bek'ten yardirmasi, ... . O sezon herkes cok güzel isler cikarmisti.

Ikinci sezon düsüse gectik. Elmander/Necati ikilisini Burak/Umut ile degistirmeye calisti, Urfali yerine Dany ve Cris gibi adamlar. Ilk sezon takim halinde gol atiyorken, ikinci sezon toplar Burak'a gidiyordu. Sonuc olarak ikinci sezon'da daha az gol attik ama daha cok gol yedik. Liderdik, ama koltugumuz bir cok kez sallanmisti. Sansimiza rakiplerimiz hep ayni haftalarda puan birakiyordu. Drogba olmasaydi aceba sampiyon olabilir miydik orasi da belli degil.
-> Tabi bu sefer birde SL vardi. Belki kura sansi yanimizdaydi (Cluj, Braga, Schalke) ama takim SL'de yinede cok güzel oynamasini biliyordu (Real macinda "bes bes bes" bagiran taraftari asla unutamam).

Ücüncü sezon yanlis transfer politikasi malesef sürdü. Yabanci siniri gercegi dururken gerekli takviyeler yapilmadi, kanat oyuncusu alinmadi, yedek kalecisi yoktu, sol bek transferi yapilmadi, ... . Oynadigimiz futbol'da tatmin edici degildi.

Su anki halimizde Terim'in de, Aysal'in da net payi vardir.

Geri
Üst Alt