Florya'da Büyük Protesto

hakikaten Terim iyi oynatıyormuş bu takımı bazıları istifa ettiğinde göbek atıyordu artık dünya kulübü olacağız artık gerçek futbol oynatan hoca gelecek diye :)

Nerden nereye... Bu gece biter umarım bu işkence

Iyide bu çöp takimi kuranda Terim degilmi? Terim iyi oynatiyordu bu les futbolculari diyince bir çeliski olmuyormu?

telegol&beyazfutbol haber yapsınlar diye toplamışlardır kasımpaşadan parayla 100-200 kişi,yaparlar mı yaparlar.

Ruhuyla oynayan topcular Eboue, Engin Baytar ve Sabri affedilmelidir. Takimin basina ofansif futbol oynatan ve Türk ligini taniyan bir antrenör getirilmelidir. Bu kadro hem CL'de gruptan cikmak icin, hem Lig'de sampiyon olmak icin, hem de Kupa'yi kazanmak icin yeterince iyidir. Sadece kullanmasini bilen bir hoca gerekmektedir.

Benim adayim Ersun Yanal'dir. Kendisi hem bilgin, hem genc, hem de hirslidir. Ayrica maliyet olarak da cok makul olacaktir.

Ayrica benim ideal kadrom su sekildedir:

Muslera
Eboue--Koray---Semih--Balta
-----Selcuk----Melo----
Hamit----Sneijder----Bruma
Burak

Burak ve Selcuga cok büyük öfke duyuyoruz. Lakin oyunu rakip alana yikabilen bir takimda ikisi de yeniden basarili olacaklardir. Ersun Yanal'in gelisiyle bu iki topcuyu yeniden kazanabilecegimizi düsünüyorum.

burak ve selçuk bundan sonra hertürlü ıslıklama yuhalama hertürlü protestoyu hakediyor. ıslıklama olayında mağdur ayağına yatıp tarafatarı suçlu durumuna düşürdü bu satılık medya

Td ve futbolcudan fazla esas sorun takımın şampiyonluk gibi bir iddiası olmamasından kaynaklanıyor.Türkiyede futbol bitmiş ersun dan tolunaya kadar abdullah avcı dan muazzez abacıya kadar getirilmeyen td.kalmadı.

dogru. Ben Aysalin berbat yöneticilik yaptigini bin kere söyledim. Ama Terim zamaninda gene bir o kadar çöpe giden para var. Siz onu görmek istemiyorsunuz. problem orada.

yoo, Amrabat Cris Yiğit Sercan Dany bunların hepsi leşh hepsinide kabul ediyoruz ama gelen bütün iyi oyuncular da onun zamanın da geldi.

Drogba
Sneider
Elmander
Ujfalusi
Melo
Muslera
Eboue
Riera
Chedjou
Bruma
Selçuk Terim dönemi
Engin Terim dönemi
Hamit
Burak Terim dönemi
Umut Terim dönemi
Semih Kaya altyapı
Emre Çolak altyapı

1 çırpıda aklıma gelenler bunlar ve toplamda fayda maliyet analizi yapıldığında yüzde 80-90 oranında başarılı bir dönem vardı.

Son düzenleme:
Iyide bu çöp takimi kuranda Terim degilmi? Terim iyi oynatiyordu bu les futbolculari diyince bir çeliski olmuyormu?

O kurduğunda taş gibi takım diyen biz taraftar değil miydik?
Şimdi çöp dediğin takım o zaman taş gibi değil miydi?
Şimdi yeteneksiz dediğiniz Selçuk'a o zaman "Xelcuk yaeee Barca'da oynar.." demiyor muydunuz?
Şimdi kazma olan Burak o zaman "Kral yaa Ronaldo ile yarışıyor" demiyor muydunuz?

Şimdi oynayan oyunculardan hangisi Terim zamanında çöp diye ifade ediliyordu yıldız demiyorduk? Selçuk mu? Burak mı? Sneijder mi? Muslera mı? Melo mu?

yoo, Amrabat Cris Yiğit Sercan Dany bunların hepsi leşh hepsinide kabul ediyoruz ama gelen bütün iyi oyuncular da onun zamanın da geldi.

Drogba
Sneider
Elmander
Ujfalusi
Melo
Muslera
Eboue
Riera
Chedjou
Bruma
Selçuk Terim dönemi
Engin Terim dönemi
Hamit
Burak Terim dönemi
Umut Terim dönemi
Semih Kaya altyapı
Emre Çolak altyapı

1 çırpıda aklıma gelenler bunlar ve toplamda fayda maliyet analizi yapıldığında yüzde 80-90 oranında başarılı bir dönem vardı.

Ona bakarsan o oyuncular gelebildiyse gene Aysalin borsa isleri sayesinde geldi. üstelik Ft Sneijderi istemedi bile biliyorsunuz. Muslera degil baska bir kaleciyi transfer edecekti. Burak'i transfer edip sistemini bozdu. örnekleri çogaltabiliriz.
Gelin kabul edin sunu. Ft futbolcudan anlamaz. Transferi eline verirsen batirir sermayeyi.

dogru. Ben Aysalin berbat yöneticilik yaptigini bin kere söyledim. Ama Terim zamaninda gene bir o kadar çöpe giden para var. Siz onu görmek istemiyorsunuz. problem orada.
her teknik adam hatalı transfer yapar kardeş mourinho bile yanlış transfer yapmıştır.çöpe para gitmişmiş.şampiyon yapıyormuydu yapıyordu lig şampiyonu kaç para alıyor biliyormusun.ya şampiyonlar liginden kaç para kazandırdı fatih terim.yani anlıyacagın başarı varsa sen yanlış transfer yapsan bile paralar ödenir gelirat büyük olur.ama hem başarı yok hem para harcıyorsan şimdi oldugu gibi batarız.bilmiyorum emre çolagı alt yapıdan semih ile birlikte çıkartıp takıma monte eden trabzondan kovulmuş engin baytar ve devre arası transferi necati ile şampiyonluk kupasını ezeli rakibinin sahasında kaldıran kaç teknik adam tanıyorsun.

Engin mi ne engini ya iyimisiniz yiğit gökoğlanı da alalım bari idmanlarda para saçsınlar ortalığa görgüsüzlüğünde dibine vuralım.Kendinize gelin lütfen.

bana sadece Burak Yilmaz'in basi yarildi , Selcuk Inan'in yuzune cam sise degdi felan haberlerle gazimi alabilirsiniz yoksa hic umrumda degil isterse ISIS/PKK/PYD/Ameirka/Israil/Rusya bassin Floryayi

Ayrıca

Burada bir çoğumuz Selçuk'a frikikleri bırakmıyor diye Drogba gibi adama sövüyorduk.. Oyuncuları çöp diye eleştirirken Terim dönemine de bakmak lazım Selçuk'tan görevde olduğu sürece maximum şekilde yararlandı adam gittikten sonra dibe vurduysa buna adamın yapacağı birşey yok ha Amrabat dersin yada Cris dersin anlarım ama şuan oynayan oyuncuların hemen hemen hepsinden maximum verimi aldı adam alınca da gördük ki bu adamlar çöp değil şuan minimumu hatta daha aşağısını veriyor adamlar bunun da suçlusu 2 yıl önce ayrılan hoca olamaz değil mi? Niye aldı bu adamları diye kızmamız ne kadar mantıklı? Sonuçta adam o dönemde bunlardan aşırı verim almış..

Geri
Üst Alt