Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
Şimdi gördüm.
Engin Baytar diye bağıran grubu ben olsam dikkate almam yeminle![]()
Evet o biraz sacma olmus galiba videoyu izlememisler ama diger soyledikleri guzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi gördüm.
Engin Baytar diye bağıran grubu ben olsam dikkate almam yeminle![]()
hakikaten Terim iyi oynatıyormuş bu takımı bazıları istifa ettiğinde göbek atıyordu artık dünya kulübü olacağız artık gerçek futbol oynatan hoca gelecek diye
Nerden nereye... Bu gece biter umarım bu işkence
Iyide bu çöp takimi kuranda Terim degilmi? Terim iyi oynatiyordu bu les futbolculari diyince bir çeliski olmuyormu?
ne alakası var terimden sonra 60 milyon euro transfer yapıldı sonuç 0
dogru. Ben Aysalin berbat yöneticilik yaptigini bin kere söyledim. Ama Terim zamaninda gene bir o kadar çöpe giden para var. Siz onu görmek istemiyorsunuz. problem orada.
sabri + eboue >>>>>>>>> veysel + tarik
Iyide bu çöp takimi kuranda Terim degilmi? Terim iyi oynatiyordu bu les futbolculari diyince bir çeliski olmuyormu?
harbi mi ? eğer gerçekse dürümcüyü yakalayın içine siyanür koyunburak yılmaz dürüm sparişi vermiş![]()
yoo, Amrabat Cris Yiğit Sercan Dany bunların hepsi leşh hepsinide kabul ediyoruz ama gelen bütün iyi oyuncular da onun zamanın da geldi.
Drogba
Sneider
Elmander
Ujfalusi
Melo
Muslera
Eboue
Riera
Chedjou
Bruma
Selçuk Terim dönemi
Engin Terim dönemi
Hamit
Burak Terim dönemi
Umut Terim dönemi
Semih Kaya altyapı
Emre Çolak altyapı
1 çırpıda aklıma gelenler bunlar ve toplamda fayda maliyet analizi yapıldığında yüzde 80-90 oranında başarılı bir dönem vardı.
her teknik adam hatalı transfer yapar kardeş mourinho bile yanlış transfer yapmıştır.çöpe para gitmişmiş.şampiyon yapıyormuydu yapıyordu lig şampiyonu kaç para alıyor biliyormusun.ya şampiyonlar liginden kaç para kazandırdı fatih terim.yani anlıyacagın başarı varsa sen yanlış transfer yapsan bile paralar ödenir gelirat büyük olur.ama hem başarı yok hem para harcıyorsan şimdi oldugu gibi batarız.bilmiyorum emre çolagı alt yapıdan semih ile birlikte çıkartıp takıma monte eden trabzondan kovulmuş engin baytar ve devre arası transferi necati ile şampiyonluk kupasını ezeli rakibinin sahasında kaldıran kaç teknik adam tanıyorsun.dogru. Ben Aysalin berbat yöneticilik yaptigini bin kere söyledim. Ama Terim zamaninda gene bir o kadar çöpe giden para var. Siz onu görmek istemiyorsunuz. problem orada.