Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper ugradigi linc nedeniyle 2 gun evvel dursunculuktan istifa etti. Gerci kanitlamadi ama neyse
Kimseye kanıtlayacak bir şeyim yok.
blyrm.
ii frmlr
Sarper ugradigi linc nedeniyle 2 gun evvel dursunculuktan istifa etti. Gerci kanitlamadi ama neyse
İyi forumlar troll.
vaybe kadirden sonra bu lafı sendende duydum ya ikinizede yazıklar olsun. alıntı yapma soru sorma hoscakal
alakalı alakasız her mesajda dursun adlı şeyi savunacak olan bir şahsın düşünmek gibi bir lüksü ve düşünmek gibi bir hakkı olamaz.olmamalıdır.
Yarin cok onemli 1 musabakaya cikacagimiz icin bu konuyu daha sonra masaya yatiracagiz simdi yeri degil, benden haber bekleYapma ya,Serkan'la bir olup beni millete linç ettireceksiniz,benim düşünce özgürlüğümü kısıtlayacaksınız sonra laf edince kırılacaksın?Öyle bir dünya yok.
Yarin cok onemli 1 musabakaya cikacagimiz icin bu konuyu daha sonra masaya yatiracagiz simdi yeri degil, benden haber bekle
İyi her şeyi senin değer yargılarına göre ayarlayalım o zaman.Böyle bir dünya yok.
Yarin cok onemli 1 musabakaya cikacagimiz icin bu konuyu daha sonra masaya yatiracagiz simdi yeri degil, benden haber bekle