Florya'da Transfer Zirvesi!

Depay menejerlerin medyaya pompaladığı bir isim aziz alır gider şimdi

Şampiyonlar Ligi’nde final oynayacak nitelikte bir kadronun kurulacağı müjdesini vermişti.

Vay be ne kolaymis sampiyonlar ligini kazanmak

Daha önce de yazdim, Depay'in gram gelme ihtimali yok. Cok egolu bir cocuk, buralari kücük görüyor. Kiralanirsa ingiliz kulübüne verilir.

Sarper ugradigi linc nedeniyle 2 gun evvel dursunculuktan istifa etti. Gerci kanitlamadi ama neyse

tenor.gif

vaybe kadirden sonra bu lafı sendende duydum ya ikinizede yazıklar olsun. alıntı yapma soru sorma hoscakal

Yapma ya,Serkan'la bir olup beni millete linç ettireceksiniz,benim düşünce özgürlüğümü kısıtlayacaksınız sonra laf edince kırılacaksın?Öyle bir dünya yok.

alakalı alakasız her mesajda dursun adlı şeyi savunacak olan bir şahsın düşünmek gibi bir lüksü ve düşünmek gibi bir hakkı olamaz.olmamalıdır.

Yapma ya,Serkan'la bir olup beni millete linç ettireceksiniz,benim düşünce özgürlüğümü kısıtlayacaksınız sonra laf edince kırılacaksın?Öyle bir dünya yok.
Yarin cok onemli 1 musabakaya cikacagimiz icin bu konuyu daha sonra masaya yatiracagiz simdi yeri degil, benden haber bekle

Osman yine polemik çıkarmış şaşırmadım xdxd

Geri
Üst Alt