Florya'da Transfer Zirvesi!

Forumda tollere karsi Sarper'in tarafini secmekle karsi karsiya kaliyorum an itibariyle.

Tartışacaksak böyle saçma alaycı kalıplardan sıyrılıp medeni bir düzleme gelmemiz lazım.

ben o kısıma geleli çok oluyorum renkdaş saçma sapan fikirlerden ve düşüncelerden kurtulmuş olduğunda sende gel.bekliyor olucam.
ii fmrlr

ben o kısıma geleli çok oluyorum renkdaş saçma sapan fikirlerden ve düşüncelerden kurtulmuş olduğunda sende gel.bekliyor olucam.
ii fmrlr

Fikirler rölatif,sana saçma gelen bana gelmeyebilir veya tam tersi.Tartışma adabı,bunları edeplice masaya yatırabilmekte.Bu bir üslup gerektirir.Senin üslubun bundan fersah fersah uzakta.ii frmlr yazmayı ben de bilirim yoksa,herkes bilir.

Fikirler rölatif,sana saçma gelen bana gelmeyebilir veya tam tersi.Tartışma adabı,bunları edeplice masaya yatırabilmekte.Bu bir üslup gerektirir.Senin üslubun bundan fersah fersah uzakta.ii frmlr yazmayı ben de bilirim yoksa,herkes bilir.

pki ii frmlr :(

Rölatif ne olum hep adem çakar çıkarıyor bunları.

8 dakikadır alıntı yapmadığına göre nefesini tutup intihar etti heralde.
iyi ya futbol cahillerinden kurtuluyoruz yavaş yavaş

edit. halen hayatta

Son düzenleme:
Futbol cahili olmamak için Dursun ne yaparsa eleştirmek gerekiyormuş demek ki bazılarına göre.

Geri
Üst Alt