FNwHC II

Cevap: FNwHC II

dicektin bende tıp okuyorumm jineokolog olucam yardımım dokunabilir felan hava atıcaktın birazda tabii

Tamam 1-2 gün sonra ben eklerim o zaman az bekliyim yeni silmiş çünkü hırbo. Hata bende gibin.

Yunus'un kızı buldum Face'de

377255_278980712139659_141059485931783_720068_1109773549_n.jpg

kadın olsaydı yapardım :p

Kanka kopyala yapıştır yaparım direk de kızın adı falan da deşifre olmasın. Bi de biraz özel de var. Ama ufak bi kısmını göstereyim. G kız oluyo m ben.

G:evt sklyrm ama sklmm lzm cunku ders clsmm lazm

cunku hıc clsmadm

cunkı yrn vızelerm baslıyo

cunku yrn ıkı snvm war

cunku hıcbsy bılmyrm :D

m:geçmi

ş olsun

G:cımı rahtlattn saol D:

M:bölüm ne ki

G:okuman yazman yokmu hıc mı bkmadn D:

halkla ılıskıler we reklamcılık

m:haha bakmadım valla

G:hyr ozmn ndn ekledn kı :d

ne enteransn

m:yalnız hep merak ettiğim bi bölümdür halkla ilişkiler bölümü

:D

ne öğretiyolar merak ediyorum

g:hangı acıdan mrk ettgnı baglı

ben bolumle

aslnda heryrde clsablyrm

ıs merkezı

m:hayır nedir yani

g:tmmm anlatm

evt o da war

derslerm

ısletme pazarlma

ınsan kaynakları reklam

halkla ılıskıler falan

yelpazesı cok genıs yanı

bu ınsan kaynaklarnn bı turu gbı

ole dym sana

kurumun ımajını bız yapyrz

basında yer almsnı bız saglıyrz

mesela reklam olcak dyelm

bu fıkır bızden cıkıyo

ıtıbar ımaj sygnlk

kurum tanıtımı

hep bızden

m:harbiden genişmiş

neyse iyi geceler madem kolay gelsin

:)

g:saol sanda a

m:bende bişey yok ama sağol

g:yanı bukdr seye bu cvbn verlmesı ztn bsyn olmadgnıda gostryo ama saygıdan oturu yazlms bsy olrk gor

Yeter la işte bi kısmı bu. Beyler daha önce de düşürdüm de reddedildim de:D Bu kız çok güzel gerçekten. Kolay vazgeçmeyi düşünmüyorum:D

12516odun.jpg

Yunus, sen nasıl bir kızla ilişki kurabiliyorsun hatta konuşabiliyorsun anlamak cidden çok çok güç. Kızın da yazı tipine bakılırsa zaten apaçi. Tam birbirinizi bulmuştunuz hazır yani.

Olm kızlar kaslı erkeklere karşı o sandığınız gibi soğuk değil. Yani ben çok iri değilim zaten. He sen bi kız arkadaşına bu çocuk nası desen öhyk böyk ayı bu ne falan der ama konuşunca ısınıyolar gayet. Apaçi dediğin kızı da görsen testislerin yer değiştirir lan. Ayrıca daha önce de düşürdüm faceden no prblm:happynew:

Olm kızlar kaslı erkeklere karşı o sandığınız gibi soğuk değil. Yani ben çok iri değilim zaten. He sen bi kız arkadaşına bu çocuk nası desen öhyk böyk ayı bu ne falan der ama konuşunca ısınıyolar gayet. Apaçi dediğin kızı da görsen testislerin yer değiştirir lan. Ayrıca daha önce de düşürdüm faceden no prblm:happynew:

Facebooktan kız düşürmek acizlik örneği zaten. Kızı da göstermeni bekliyorum facebooktan at resmini merak ettim. Güzelse daha da fazla küfür edicem nasıl böyle malca konuşabildin diye, iki taktik de veririm bakarsın bağlarsın.

Facebooktan kız düşürmek acizlik örneği zaten. Kızı da göstermeni bekliyorum facebooktan at resmini merak ettim. Güzelse daha da fazla küfür edicem nasıl böyle malca konuşabildin diye, iki taktik de veririm bakarsın bağlarsın.

Basgit lan hıyar. Özelden attım linki ama kızın fotoları kapalı. Masmavi gözlü falan işte düzgün fizikli ideal kız tanımlamamın çok dışında ama güzel harbiden.

Geri
Üst Alt