Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka kopyala yapıştır yaparım direk de kızın adı falan da deşifre olmasın. Bi de biraz özel de var. Ama ufak bi kısmını göstereyim. G kız oluyo m ben.
G:evt sklyrm ama sklmm lzm cunku ders clsmm lazm
cunku hıc clsmadm
cunkı yrn vızelerm baslıyo
cunku yrn ıkı snvm war
cunku hıcbsy bılmyrm
m:geçmi
ş olsun
G:cımı rahtlattn saol D:
M:bölüm ne ki
Gkuman yazman yokmu hıc mı bkmadn D:
halkla ılıskıler we reklamcılık
m:haha bakmadım valla
G:hyr ozmn ndn ekledn kı :d
ne enteransn
m:yalnız hep merak ettiğim bi bölümdür halkla ilişkiler bölümü
ne öğretiyolar merak ediyorum
g:hangı acıdan mrk ettgnı baglı
ben bolumle
aslnda heryrde clsablyrm
ıs merkezı
m:hayır nedir yani
g:tmmm anlatm
evt o da war
derslerm
ısletme pazarlma
ınsan kaynakları reklam
halkla ılıskıler falan
yelpazesı cok genıs yanı
bu ınsan kaynaklarnn bı turu gbı
ole dym sana
kurumun ımajını bız yapyrz
basında yer almsnı bız saglıyrz
mesela reklam olcak dyelm
bu fıkır bızden cıkıyo
ıtıbar ımaj sygnlk
kurum tanıtımı
hep bızden
m:harbiden genişmiş
neyse iyi geceler madem kolay gelsin
g:saol sanda a
m:bende bişey yok ama sağol
g:yanı bukdr seye bu cvbn verlmesı ztn bsyn olmadgnıda gostryo ama saygıdan oturu yazlms bsy olrk gor
Yeter la işte bi kısmı bu. Beyler daha önce de düşürdüm de reddedildim deBu kız çok güzel gerçekten. Kolay vazgeçmeyi düşünmüyorum
![]()
Olm kızlar kaslı erkeklere karşı o sandığınız gibi soğuk değil. Yani ben çok iri değilim zaten. He sen bi kız arkadaşına bu çocuk nası desen öhyk böyk ayı bu ne falan der ama konuşunca ısınıyolar gayet. Apaçi dediğin kızı da görsen testislerin yer değiştirir lan. Ayrıca daha önce de düşürdüm faceden no prblm:happynew:
Facebooktan kız düşürmek acizlik örneği zaten. Kızı da göstermeni bekliyorum facebooktan at resmini merak ettim. Güzelse daha da fazla küfür edicem nasıl böyle malca konuşabildin diye, iki taktik de veririm bakarsın bağlarsın.