Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Hahahahahaa önce kendisini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Internette gordum bu cocugu. Tuhaf bir durum. Once kendisini, sonra onu oldurecekmis. Bu cocuk Apachi olmak icin cok tipsiz, ne diyonuz bunlara Turkiyede ?
![]()
olum bişey anlatcam ama gerçek bakın. Geçenlerde Zincirlikuyu Metrobüs istasyonunda bir kız gördüm ama hayatımda gördüğüm en güzel kızlardan biriydi tam tipim yani. Aynı metrobüse bindik bunla ben yol boyu bu kızı kestim o da arada sırada bakar gibi yapıyordu ama çeviriyodu hemen gözlerini ama kız çok güzel yani. Sonra kafaya koydum bu kızı takip etcem diye. Avcılar da indi metrobüsten otobüse geçti bende aynı otobüse bindim bunu taaa Beylikdüzü'ne kadar takip ettim evini falan öğrendim. Sonra bir kaç gün sonra metrobüste yine karşılaştık bu sefer kız beni kesiyodu hatta gülümser gibi yaptı birkez acaba anladı mı lan takip ettiğimi falan bu kızın aşık olma ihtimali nedir ??? Kızın okuduğu üniversiteyi bölümü falan da biliyorum. Acaba abazalık mı yaptım lan kızı takip etmekle falan ?
Internette gordum bu cocugu. Tuhaf bir durum. Once kendisini, sonra onu oldurecekmis. Bu cocuk Apachi olmak icin cok tipsiz, ne diyonuz bunlara Turkiyede ?
![]()
Refik ne zaman gidiyosun
abiler bu muhabbet kuşları kafeste sıkılır mı ? işkence çektiriyor gibiyim . uzun zaman oldu usulü unuttum
şimdi renk daş balkona çık kafesden uçur ve biraz hava alsın hayvancaaz :yenieek:
Vay be elinde topuyla kaldımda oturan o küçük çoçuk büyüdü de askere gidiyor.Sağ sağlim git gel rica edicem.Hayırlı teskereler.
Refik ne zaman gidiyosun
Yarın yola çıkcam bu gece son artık. Mayısta geldiğimde lig bitmeye yakın olur.