FNwHC II

Cevap: FNwHC II

Internette gordum bu cocugu. Tuhaf bir durum. Once kendisini, sonra onu oldurecekmis. Bu cocuk Apachi olmak icin cok tipsiz, ne diyonuz bunlara Turkiyede ?

46815_151678641523909_150077521684021_378797_3049779_n.jpg

Mal.

olum bişey anlatcam ama gerçek bakın. Geçenlerde Zincirlikuyu Metrobüs istasyonunda bir kız gördüm ama hayatımda gördüğüm en güzel kızlardan biriydi tam tipim yani. Aynı metrobüse bindik bunla ben yol boyu bu kızı kestim o da arada sırada bakar gibi yapıyordu ama çeviriyodu hemen gözlerini ama kız çok güzel yani. Sonra kafaya koydum bu kızı takip etcem diye. Avcılar da indi metrobüsten otobüse geçti bende aynı otobüse bindim bunu taaa Beylikdüzü'ne kadar takip ettim evini falan öğrendim. Sonra bir kaç gün sonra metrobüste yine karşılaştık bu sefer kız beni kesiyodu hatta gülümser gibi yaptı birkez acaba anladı mı lan takip ettiğimi falan bu kızın aşık olma ihtimali nedir ??? Kızın okuduğu üniversiteyi bölümü falan da biliyorum. Acaba abazalık mı yaptım lan kızı takip etmekle falan ?

abi sen birkaç gün daha aynı metrobüste karşılaşmaya devam et sonra bir anda çarp yanlışlıkla yada git yanına birşeyler saçmala gerisi gelir .. kızın evine kadar gitme lan bir daha . hemde o kadar yol .

Internette gordum bu cocugu. Tuhaf bir durum. Once kendisini, sonra onu oldurecekmis. Bu cocuk Apachi olmak icin cok tipsiz, ne diyonuz bunlara Turkiyede ?

46815_151678641523909_150077521684021_378797_3049779_n.jpg

angaralı diyoruz

Vay be elinde topuyla kaldımda oturan o küçük çoçuk büyüdü de askere gidiyor.Sağ sağlim git gel rica edicem.Hayırlı teskereler.

Refik ne zaman gidiyosun

abiler bu muhabbet kuşları kafeste sıkılır mı ? işkence çektiriyor gibiyim . uzun zaman oldu usulü unuttum

Körebe gibiydi AŞK ; Hepimiz Gördük Ebemizi...

Refik dost askerde zaten uyuyordur şuan, diğer elemanlar nerede zaten haber yok.

Nerdesiniz lan?

Bugün öğlen saat 1'de Singapur yolcusuyum. Foruma bir daha ne zaman, nerden girerim belli değil. Ben yokken Galatasarayımıza iyi bakın, şikeci namussuzlara da göz açtırmayın! Sağlıcakla kalın; hadi eyvallah..

Geri
Üst Alt