Foot Mercato: "Galatasaray, Onyedika ile 5 yıllığına anlaşma sağladı"

Adamların yerini doldurmak için imkanı olmadığı bir zamanda oyuncusuna teklif vermek de müthiş bir planlamaymış. Şu saatten sonra adamlar ya oyuncuyu vermez ya da fahiş fiyat çekerler.

Araştırdım onyedikayı bize vermezler Brugge'da oynuyormuş adam . Klübün transfer sezonu bitmiş AS oyunusunu çıkartıp alın demez.

Adamların yerini doldurmak için imkanı olmadığı bir zamanda oyuncusuna teklif vermek de müthiş bir planlamaymış. Şu saatten sonra adamlar ya oyuncuyu vermez ya da fahiş fiyat çekerler.
Bizim gibi "içlerinden çözümler"?

Bu yönetim taktiği nasıl bilmezler Avrupa'dakiler

Onyekuru ile Sekidika'yı füzyon birleşmesine sokmuşlar ve Onyedika ortaya çıkmış

Daha on yedi on yedi on yedi on yediymiş
Daha on yedi on yedi on yedi on yediymiş

Atağa kalkmak isterken,
Toplar kaptırılmış,
Bu kontratakta,
Forvet karşı karşıyaymış.

Cimbombom'da akmayan,
Hep onun tarafıyken,
Girdiği son kademe,
Jacobs'un kanatıymış..

Nasıl oluyor da kulüple anlaşmadan oyuncuyla anlaşıyorsun ve kulüp sana dava açmıyor?

Büyük ihtimalle alınacak.Club Brugge taraftarları oynadığı oyundan tepkili.Kırmızı Kart gördüğü Maçlar'dan sonra devre arası 10-15 milyon euroya transferine izin verirler büyük ihtimalle :D
Peki senin düşüncen ne bu transfer için? Ben bu sezon özetler dışında hiçbir maçına bakmadım, hiçbir fikrim yok mevcut durumuyla alakalı

Peki senin düşüncen ne bu transfer için? Ben bu sezon özetler dışında hiçbir maçına bakmadım, hiçbir fikrim yok mevcut durumuyla alakalı
Torreira ile iyi 1 2li olurlar bence.Gabriel Sara'yı daha çok 10 Numara'da kullanmalıyız.Veya 4-3-3 sistemi olacaksa bu 3lü orta sahada güzel olur.Davinson Sanhez gibi Bissouma'nın transferinde Tottenham bize 1 güzellik yaparsa da olur :D

Torreira ile iyi 1 2li olurlar bence.Gabriel Sara'yı daha çok 10 Numara'da kullanmalıyız.Veya 4-3-3 sistemi olacaksa bu 3lü orta sahada güzel olur.Davinson Sanhez gibi Bissouma'nın transferinde Tottenham bize 1 güzellik yaparsa da olur :D

sara 10 numarada bu kadar iyi oynayamaz ve biz de bu kadar iyi geriden çıkamayız onsuz

Geri
Üst Alt