- 21 Ocak 2010
- 71.784
- 50.225
- 5.003
Sekikuru geldi mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim sıralamasına göre,Sekikuru geldi mi ?
Bu bana muhteşem bir soyadı fikri verdiİsim sıralamasına göre,
Kuruseki olması gerekmez mi? :d
Bizim gibi "içlerinden çözümler"?Adamların yerini doldurmak için imkanı olmadığı bir zamanda oyuncusuna teklif vermek de müthiş bir planlamaymış. Şu saatten sonra adamlar ya oyuncuyu vermez ya da fahiş fiyat çekerler.
Ünal Aysal Belçika Mason ilişikleriNasıl oluyor da kulüple anlaşmadan oyuncuyla anlaşıyorsun ve kulüp sana dava açmıyor?
Büyük ihtimalle alınacak.Club Brugge taraftarları oynadığı oyundan tepkili.Kırmızı Kart gördüğü Maçlar'dan sonra devre arası 10-15 milyon euroya transferine izin verirler büyük ihtimalleDevre arası için hala düşünüyor muyuz acaba
Peki senin düşüncen ne bu transfer için? Ben bu sezon özetler dışında hiçbir maçına bakmadım, hiçbir fikrim yok mevcut durumuyla alakalıBüyük ihtimalle alınacak.Club Brugge taraftarları oynadığı oyundan tepkili.Kırmızı Kart gördüğü Maçlar'dan sonra devre arası 10-15 milyon euroya transferine izin verirler büyük ihtimalle![]()
Beni niye gs ye satmadınız diye yapmıştır umarım.Büyük ihtimalle alınacak.Club Brugge taraftarları oynadığı oyundan tepkili.Kırmızı Kart gördüğü Maçlar'dan sonra devre arası 10-15 milyon euroya transferine izin verirler büyük ihtimalle![]()
Torreira ile iyi 1 2li olurlar bence.Gabriel Sara'yı daha çok 10 Numara'da kullanmalıyız.Veya 4-3-3 sistemi olacaksa bu 3lü orta sahada güzel olur.Davinson Sanhez gibi Bissouma'nın transferinde Tottenham bize 1 güzellik yaparsa da olurPeki senin düşüncen ne bu transfer için? Ben bu sezon özetler dışında hiçbir maçına bakmadım, hiçbir fikrim yok mevcut durumuyla alakalı
Bizden başka talipleri de olmuş satmamışlar.Bizi de istiyodur büyük ihtimalle Osimhenle oynayacağı için reis..Beni niye gs ye satmadınız diye yapmıştır umarım.
Kesinlikle almamız gereken bir topçuBizden başka talipleri de olmuş satmamışlar.Bizi de istiyodur büyük ihtimalle Osimhenle oynayacağı için reis..
Torreira ile iyi 1 2li olurlar bence.Gabriel Sara'yı daha çok 10 Numara'da kullanmalıyız.Veya 4-3-3 sistemi olacaksa bu 3lü orta sahada güzel olur.Davinson Sanhez gibi Bissouma'nın transferinde Tottenham bize 1 güzellik yaparsa da olur![]()
Daha çok hücuma katkısı olur bence daha serbest bırakırsak.Orta sahaya da Torreira'ya destek 1'ini alırsak defansif anlamda da pek 1 sıkıntı olmaz..sara 10 numarada bu kadar iyi oynayamaz ve biz de bu kadar iyi geriden çıkamayız onsuz