Foot Mercato: "Galatasaray, Onyedika ile 5 yıllığına anlaşma sağladı"

bu tarz biri lazım sanki ama bilemiyorum
maliyeti de düşünmek lazım
kaç kuruş istyorlar acab

Gerek yok, bize devre arası için icardi yerine forvet, sağ bek ve kanat oyuncusu lazım. Birde rotasyona yerli adamlar lazım bizim rotasyonda ki yerliler girince oyunu bozuyor özellikle kerem demirbay yerine.

mertens yerine biri lazım otavio zorlanabilir

Bizim orta saha rotasyonunu düşününce keşke alabilseymişiz en azından rotasyon açısından baya iyi olurmuş bizdeki kenardan gelen orta sahalara bakınca takımın performansı inanılmaz etkileniyor.

Hem Torreira hem de Sara'nın yükü hafifler yorulan olursa performans düşmeden devam etme şansımız olurdu.

Yedek için alınacak bir adam değil, alınırsa öyle bir maliyeti olur ki sahaya atmak durumunda kalırsın

Onyedika Torreira Sara üçlüsü ise uyumsuz olurdu bence. O ikilinin yanına yahut arkasına alınacak adamın daha düşük maliyetli, başka mevkilerde de oynayabilen (örn. kanat bek) ve iki ceza sahası arası git gel yapabilecek, dinamik, top kapacak dribbling yapacak ileri bölgeye top taşıyacak bir adam olması gerekiyor

Ebimbe doğru profildi bu açıdan. Sanırım Rios da öyle bir oyuncuydu

Ben Prass, McKennie ve Musah gibi herifleri de bu yüzden çok istediydim

Yedek için alınacak bir adam değil, alınırsa öyle bir maliyeti olur ki sahaya atmak durumunda kalırsın

Onyedika Torreira Sara üçlüsü ise uyumsuz olurdu bence. O ikilinin yanına yahut arkasına alınacak adamın daha düşük maliyetli, başka mevkilerde de oynayabilen (örn. kanat bek) ve iki ceza sahası arası git gel yapabilecek, dinamik, top kapacak dribbling yapacak ileri bölgeye top taşıyacak bir adam olması gerekiyor

Ebimbe doğru profildi bu açıdan. Sanırım Rios da öyle bir oyuncuydu

Ben Prass, McKennie ve Musah gibi herifleri de bu yüzden çok istediydim

Onyedika ve orjin bir hücumcu kanat bek ve alternatif stoper transferi ile muhteşem bir 3-5-2 takımına döneriz

Mesela Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde çok zorlu bir deplasman maçına çıkıyoruz;
Muslera
Sanchez Kaan Apokerim
Transfer - Torreira - Onyedika - Sara - Jakops
Barış Alper - Osimhen

Yedekler:
Günay, Yedek Stoper, Nelsson, Jelert, Sallai, Berkan, Yunus, Efe Akman, Mertens, Batshuayi

Ligde kendi evimizde bir maça çıkarken misal;

Muslera
Sanchez Onyedika Jakops
Barış - Torreira - Sara - Sallai
Yunus - Mertens
Osimhen

TR Kupası maçına çıkıyoruz diyelim;

Günay
Metehan - Nelsson - Yeni Stoper
Jelert - Onyedika - Efe Akman - Berkan
Yusuf Demir
Batshuayi - Sallai

Aynı zamanda yedek kulübesinde sürekli oyuna 2. yarı büyük etki edebilecek oyuncularımız da olmuş olur. Rotasyonda inanılmaz rahatlarız. Hem lig hem avrupa hem türkiye kupası, 3 kulvarı da götürürüz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt