Foot Mercato: "Ziyech'in sözleşmesi feshedelicek!"

Avrupa Ligi'nin dişe dokunur bir geliri yok ki. Gidebildiğimiz kadar gideriz ama bu sene şampiyon olmak çok daha önemli.
Ben ama sadece gelirden bahsetmiyorum. Arap takımı gibi kalıyoruz böyle. Bu şekilde devam edersek iyi oyuncuları sadece sözleşmeyle ikna edebilir hale geleceğiz. Bir kıpırdanalım çeyrek falan oynayalım ki millet biraz ciddiye alsın, adamların bir itibarı var hedefi var desin.

muhtemelen 3 lü oynacağız ve bu sistemde ziyech iş yapamaz

Rashica kalsin derken bu zaha ziyech tete geldi diye burada halay çekenler vardı.
Bize çizgiye inen defansa yardım da eden delici kanat lazım oyun kurulumunda da etkisi olacak.
Rodriguez tarzı rashica tarzı.
İnşallah ziyesc den biraz bonservis koparırız olivieranun zararını çıkarsa yeter
babası as başkanına küfürlü paylaşımda bulunan, 8 milyon bonservisi 3 milyon da yıllık maaşı olan oyuncuydu. Rashıca olmadan da şampiyon olabildin.
Düm düz oyuncu malın teki, 750 bin euro maaşla aynısını oynatırsın.

Rashica tarzı kısmı ile devam etmemiz gerekiyor ona katılırım.
Bunun muadilini bulamayan da scout ekibini kapatsın bir zahmet, rashica da menajer önerisiydi

Zaha ve Kerem olayini gectim ama kronik sakat ve 90 dk zaten cikaramayacagi belli olan adamla kadro planlamasi yapmak cidden buyuk bir hataa.

Okan demek ki sadece iyi hoca diger konularra sinifta kaliyor

Rashica kalsin derken bu zaha ziyech tete geldi diye burada halay çekenler vardı.
Bize çizgiye inen defansa yardım da eden delici kanat lazım oyun kurulumunda da etkisi olacak.
Rodriguez tarzı rashica tarzı.
İnşallah ziyesc den biraz bonservis koparırız olivieranun zararını çıkarsa yeter

barış diye biri oynadı o mevkide geçen sezonu izlediysen

Herkes 3-5-2'ye dönülecek falan diyor da -kağıt üstünde 3-5-2 yazmakla o iş olmuyor, oynaması en zor sistemlerden biri ve ciddi alışkanlık ve çalışma gerektiriyor* . 4-2-3-1'i bile ezbere oynayan ve mantalitesinde en ufak bir esneme olmayan hocadan müthiş bir 3-5-2 takımı çıkarmasını beklemek hayal.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- *. kesinlikle . kalemine saglik sevgili bora .

saygi ve selamlar .

basliga genel anlamda donecek olursak ;

bu transferin gelisi ve gidisi toplamin da *sayet bir $ zarar olduysa,
kulubun kasasindan cikmamali , isteyen ve *gonderenler kendi maas'in dan * karsilamali .
<- ayni durum zaha ve diger gonderiler dolayli da gecerli olmali .

isimler den ziyade, burada genel bir daimi gecmisten suregelen problem var ,
salt bu sezonki transferler degil, genel kulup transfer planlamamiz da ;
bu durum , transfer islerinden sorumlulara ve takimin o anki hocasina deklare edilmeli . ( transfer konusu dolayli karar vericiler & maddi sorumluluk vb )

biz gorur muyuz bir yana ,
elbet bir gun bu dedigim kural/sistem/planlama umit ediyorum tum kuluplerimize gelecek - ama bugun , ama yarin .
.

tum bunlar goreceli elbette.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Ozan Puki , @Can Erden , @Murat Yanut , @Evren Caglayan , @Enes Dalmış , @Ertuğ Ursavaş , @Samet Nalbant , @Tuncay Van , @Barış Savaş , @Tuna Köse ,

Geri
Üst Alt