- 31 Ağustos 2021
- 53.961
- 39.348
- 2.228
Tüyler veratti diyorsun he .Verratti gelebilir mi?
Ziyech oraya gidiyor galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüyler veratti diyorsun he .Verratti gelebilir mi?
Ziyech oraya gidiyor galiba.
%100 adama yüklenemiyorum ben.bu kadar kaprisli ise defolsun gitsin
eminim onsuz takım daha iyi olacaktır
Ben ama sadece gelirden bahsetmiyorum. Arap takımı gibi kalıyoruz böyle. Bu şekilde devam edersek iyi oyuncuları sadece sözleşmeyle ikna edebilir hale geleceğiz. Bir kıpırdanalım çeyrek falan oynayalım ki millet biraz ciddiye alsın, adamların bir itibarı var hedefi var desin.Avrupa Ligi'nin dişe dokunur bir geliri yok ki. Gidebildiğimiz kadar gideriz ama bu sene şampiyon olmak çok daha önemli.
Ziyechi 1 yılı var sadeceBiz bu sözleşmeleri bu kadar kolay fesh ediyorsak niye 3-4 yıllık kontrat veriyoruz ki en başından bu adamlara.
Salak salak işler ya.
zaha konusunda katılıyorum ama ziyech pili bitik malesef max 45 dakika oynuyor%100 adama yüklenemiyorum ben.
zaha'da da , ziyech'te de ... Okan hoca naptı ne etti ikisinide mahfetti / kullanamadı / verim alamadı.
babası as başkanına küfürlü paylaşımda bulunan, 8 milyon bonservisi 3 milyon da yıllık maaşı olan oyuncuydu. Rashıca olmadan da şampiyon olabildin.Rashica kalsin derken bu zaha ziyech tete geldi diye burada halay çekenler vardı.
Bize çizgiye inen defansa yardım da eden delici kanat lazım oyun kurulumunda da etkisi olacak.
Rodriguez tarzı rashica tarzı.
İnşallah ziyesc den biraz bonservis koparırız olivieranun zararını çıkarsa yeter
Rashica kalsin derken bu zaha ziyech tete geldi diye burada halay çekenler vardı.
Bize çizgiye inen defansa yardım da eden delici kanat lazım oyun kurulumunda da etkisi olacak.
Rodriguez tarzı rashica tarzı.
İnşallah ziyesc den biraz bonservis koparırız olivieranun zararını çıkarsa yeter
- *. kesinlikle . kalemine saglik sevgili bora .Herkes 3-5-2'ye dönülecek falan diyor da -kağıt üstünde 3-5-2 yazmakla o iş olmuyor, oynaması en zor sistemlerden biri ve ciddi alışkanlık ve çalışma gerektiriyor* . 4-2-3-1'i bile ezbere oynayan ve mantalitesinde en ufak bir esneme olmayan hocadan müthiş bir 3-5-2 takımı çıkarmasını beklemek hayal.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi