Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

İnter'in taktiğini koydum.Kaydetmeden o kadar maç yapıyorum hepsinde yeniliyorum.İlk maç 1-1 bitmişti.:)

Ekli dosyalar

• Untitled-1 copy.webp
    Untitled-1 copy.webp
    28 KB · Görüntüleme: 42

Barca maçına çıkacam birazdan çıkacağım final maçı...

Aslında bir süredir düşünüyorum, nasıl bir şey olabilir diye.. Aklıma Chelsea'nın yaptıkları geldi, 4-3-3 Defensive. Rakip takım Talimatlarından 2 Stoper ve DMC hariç herkezi tut, zayıf ayağına oynamasını sağlat.. Uzaktan şu at, Top ileriye uzun oyna. Murat engin tecrübenden biraz daha ipucu verir misin ? Mesela Oyuncu komutlarıyla oynar mısın ? bunlardan da bahset lütfen. :)

Orta sahayı kalabalık tut 4-5-1 oyna ve ilerideki forvetin hızlı forvet olsun(kontra atak için) zaman geçirmeyi sonlara doğru ilerlet.Kişisel önlemleri abartırsan tarihi fark yersin.Özel önlemler bazı adamlarda ters tepiyor.Örneğin messiye sıkı markaj veya pres dersen messiyi durduramassın çünkü bütün adamları geçiyorÖrneğin drogbayı tutmak için ona bir defans oyuncusunu verdin.adam alan savunması yapmayacağı için durmadan drogbanın peşinden koşar ve acayip boşluklar bırakır defansta.Gerisi şansına ve oyunun gidişatına göre yapacağın taktiğe bağlı..

Birinize save dosyamı versem bana o maçı alır mısınız?:)

Böyle şansın içine edeyim... Barca'yı 2-0 yenerken bilgisayar kapandı... :(

beyler oyuna bayildim .yeni başladim .guzel bi on numaraya ihtiyacim .ilk sezonumdayım para desen yok napmaliyim. paso her maç 3 oyuncu sakatlaniyor. beyler nolur yARDİMCİ OLUN.guzel bir on numara ve oyunu iki yonuyle oynayabilecek bir on libero lutfen.. transfer içn param yok ama oyuncu satmaya kalksan teklif eden yok .sıkıştım koşeye

Paran yoksa nasıl alacan oyuncu..

Takim yavas yavas iyi oynamaya basladi, 4-3-3 offensive yaptim bir macta cok gol atiyoruz ama defanstada acik vererek rakibe firsat bulduk. Standart'a dondum Alexis Sanchez'i vermiyorlar onca teklif sonrasi, iyi bir orta saha kanat oyuncusu varmi? oyunun basindayim.

Aldim onu sagol onerdigin icin Rasit :) sezon sonuda Capel bizlerle olacak.

Barcelona 3-4 Galatasaray

2-0 geriye düştüm 3-2 öne geçtim 4-3 kazandım... :D

adsznmx.png

Şansa yendim...Devre arası konuşma işe yaradı... :D

CL ön eleme.

1.maç

lvrgs.png

2. maç

adszdmt.png