Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

8jk nin rekorunu kirmak istedim ama nasip degilmis ilk yari 6-0 di oyle sonuçlandi :D

Barcelona 3-4 Galatasaray

2-0 geriye düştüm 3-2 öne geçtim 4-3 kazandım... :D

adsznmx.png

Madrid'in sahasında Barcelona Final oynuyor ve sen kupayı alıyorsun.Vallahi helal olsun.:D

aaa evet öyleymiş...Ama aldırmadım bir Real taraftarı olarak... :D

Aga oyunun en başında İtalya Ligini seç.Baktın geçemiyorsun geç karşıya.:D

ufff ya hani derler ya sabaha kadar oynasa yenemez diye iste oyle Liverpool a deplasmanda 3-1 yenildim ve simdi 2-0 gibi bir skor yakalamaya çalisiyorum olmuyor biri iyi bir taktik versin lutfen?

Ümit 3-1 yenildiğin maç kayıtlıysa kendi sahanda 4-3-3 ataking oyna. Baktın olmadı, 55-60 dan sonra 4-2-4 ataking yap.

Deplasman da 3-1 Yenildigim maçi 4dak. uzatilan maçta 90+3 de dos Santos'un Goluyle Liverpool'u eledim sonunda

Bir sıkıntım var oyunla alakalı.Takım seçme ekranına gelince zaman zaman donuyor oyun.Görev yöneticisi marifetiyle kapatabiliyorum ancak.Birkaç çözüm denedim.Framework en son şeklini yükledim, bazı ayarlar yaptım ama değişmiyor.

Bu konuda sıkıntı yaşamış ve çözmüş yada çözümü bilen biri var mı?

Ya bi Allah'ın kulu yok mu şu oyunu bana tek link olarak atacak? Yemin ediyorum dua edebem yaaa...

O zaman part şeklinde yollassan bi de nasıl olacak anlatırsan çok sevinirim Raşit...

beyler ilk sezonumda galatasarayda çok berbat bi kadro var. transfer iç.in para yok .kulup bende şampıyonluklar bekliyor. oyuncu satacam para etmiyor. sıkııştım koşeye valla yardimci olun.allah aşkına.

Geri
Üst Alt