Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

İlk defa gol yemeden seri yaptım.:)CL'de 2'de 2 yaptım.Bu sezon Gscimbom'da ne kadar oyuncu varsa aldım.Sadece 5-6 oyuncu kaldı.Onları da en kısa sürede alacağım.:D

Real Madrid'e deplasmanda 4 atıp geliyorum, Arkasından konyadan 5 yiyorum. Olur mu böyle saçmalık yaa...

Bir de maç tahmini yapan adam var. Malup olacağımı düşündüğü bir maçı alırsam, neredeyse oturup ağlayacak

.

Ayrıca kaleciye verilen geri pasları neden takip etmez bu oyuncular. top kaleciye gidince ceza alanına girmiyorlar nedense.

Top pas olarak bana gelince, karşımdaki rakip daha iyiyse pası alan mal mal bekliyor, sonra da kaptırıyor.

En sonunda dayanamadım hile yaptım. Serveti 44 milyona real madrid'e sattım. Emre Çolak'ın serbest kalma fiyatı 150 Milyon. Messi bende oynuyor, Emre'nin yedeği olarak. Heyecanı kalmadı ama hep galip geliyorum artık.

Beni Real Madrid,Manchester United,Chelsea ve Danimarka milli takımı istedi gitmedi.Hedefim CL'de kupa almak.

Milli takıma gitmek için takımını bırakmak gerekmiyor rentaş.Aynı zamanda milli takım da çalıştırabiliyorsun.Ben olsam Danimarka'yı kabul etmezdim o ayrı mesele :)

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Robert Lewandowski ve Marquinhos la gol rekoru kırmayı deniyorum şuan.Adamların güçleri full olcak neredeyse ya :)

ya allah aşkına bu oyunculari herkes çok meth ediyorlar. çok yetenekli diye ama bu oyuncularin ikiside bende işe yaramiyor her oyunda. hele o sizin oveove bitiremediğiniz marguinhos bir sezonda 13 gol atti yaseer bile 26 gol salladi. ama yok marquinhosta tık yok...lewa da oyle 8 gol 12 asist..

kac kere hile yaptin?

Hile yapmadan oynayan varmi?

finalde 1 kere acıp kapadım yalan yok... scout programı kullandım sadece ama o program hile sayılmaz... ben cm 4 den beri oynuyorum bu oyunu, oyle para hilesi yada rakipten transfer hilesi yapmasını sevmem.

finalde 1 kere acıp kapadım yalan yok... scout programı kullandım sadece ama o program hile sayılmaz... ben cm 4 den beri oynuyorum bu oyunu, oyle para hilesi yada rakipten transfer hilesi yapmasını sevmem.

Daha ne istiyon iste :)

Hilesiz oynamak en güzeli ve zevklisi.

@Fatih Kurt

Ben'de 3 sezon'da 2 lig.sampiyonlugu, 2 Türkiye kupasi, 1 Türkiye Süper kupasi kazandim. Ayrica 1 Uefa'da yari final ve Sampiyon'lar ligin'dede ceyrek final oynadim.

Ilk 2 sezon zor gecti her acidan, en cok'ta finans'in iyi olmadigindan.

3.yil iyi gidiyor derken 4 as oyuncu'nun sakatlanmasi ile hersey bozuldu.

Daha ne istiyon iste :)

Hilesiz oynamak en güzeli ve zevklisi.

@Fatih Kurt

Ben'de 3 sezon'da 2 lig.sampiyonlugu, 2 Türkiye kupasi, 1 Türkiye Süper kupasi kazandim. Ayrica 1 Uefa'da yari final ve Sampiyon'lar ligin'dede ceyrek final oynadim.

Ilk 2 sezon zor gecti her acidan, en cok'ta finans'in iyi olmadigindan.

3.yil iyi gidiyor derken 4 as oyuncu'nun sakatlanmasi ile hersey bozuldu.

Normalde hep öyle olması lazım zaten. Bazıları ilk sezonda CL'ler falan... :rolleyes:

2 Sezonda

2 Süper Lig

2 TKupası

1. CL Çeyrek Final Ondanda L'pool eledi zaten tek golle

1. Uefa 3.Tur.

:)

Bu arada en fazla fiyata sattığım oyuncuda bugünle rekoru geçtim. Fazio GS >>> Real'e 44 mio €'ya.

Ben Arda'yi 27'e satmistim Valencia'ya :)

Oyunu yeni yüklüyorum daha,Türkiye Ligi nasıl arkadaşlar?

Hile yapıyorum. Bütün oyuncularım 7 yıldızlı. En az gollü maçım 4-0. Bu yakınlarda Fenere 11 tane; Bayern'e 9 tane attım. Bayern'den 1 tane de yedim. Barış özbek'in tüm özellikleri 20 puanda. Bütün oyuncularım milli takımlarda. Be sayde Türkiye milli takımı da gelene gidene 5 atıyor.

Devamlı talep geliyor. Satıyorum 30-40 ne verirlerse. Satar satmaz oyuncunun özelliklerini düşürüyorum. Kazık oluyor :) Hemen yeni bir oyuncu alıp 7 yıldız yapıyorum. Takım bütçem 1 MILYAR €'ya yaklaştı.

Hile yapıyorum. Bütün oyuncularım 7 yıldızlı. En az gollü maçım 4-0. Bu yakınlarda Fenere 11 tane; Bayern'e 9 tane attım. Bayern'den 1 tane de yedim. Barış özbek'in tüm özellikleri 20 puanda. Bütün oyuncularım milli takımlarda. Be sayde Türkiye milli takımı da gelene gidene 5 atıyor.

Devamlı talep geliyor. Satıyorum 30-40 ne verirlerse. Satar satmaz oyuncunun özelliklerini düşürüyorum. Kazık oluyor :) Hemen yeni bir oyuncu alıp 7 yıldız yapıyorum. Takım bütçem 1 MILYAR €'ya yaklaştı.

Helal ossun...

Ya ben geçen gün süper kupa maçında Bayern'e penaltılar ile 4-3 yenildim hatta son penaltı attıkdan sonra Bayernli oyuncuların hepsi sevindi ama oyun benim 5-4 kazandıgımı söyledi Veleso penaltı kaçırmıştı onu attı gösterdi :D ne oldugunu anlamadım :D

Kaç yılındasın birde şöyle SS ile tabu gibi bir kanıt gösterirsen çok makbule geçer.

Kaç yılındasın birde şöyle SS ile tabu gibi bir kanıt gösterirsen çok makbule geçer.

Hile yapıyorum birader hile. Transfer sezonun 3-40 M dan 10-15 oyuncu satarsan 2 senede o bütçelere ulaşılır.

Örneğin kadromda şu an 28 oyuncu var ve hepsi 7 yıldızlı oyuncu. Daha yeni Emrah Yollu'ya 35 M teklif geldi.

FMRTE diye arattır bulursun bu editörü. Oyun sırasında bile değişiklik yapabiliyorsun. Kullanırsan bir öneri. Bir adam satarsan hemen o adamın özelliklerini güşür. Yoksa piyasa 7 yıldızlı topçuyla doluyor :)

:cool:

Geri
Üst Alt